Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Diablo III: Reaper of Souls předvádí nové herní prvky
8.11.2013 | Adam Homola
46 příspěvků
-
No tento "patch" napraví velkou spoustu chybných rozhodnutí a tragických nedodělků původní hry. Já už naštěstí podlehnout nemohu. Po opakovaných pokusech o hack accountu jsem tolikrát byl nucen měnit heslo dle debilních požadavků Blizzu, až jsem to heslo zapoměl *1* A řešit něco s jejich podporou se mi nechce, nestojí mi to za to.
P.S. Doufám, že Wilsona přeřadili na projekt Titan. On jim ho dozajista parádně "vyladí". -
pič*vina zvana DIII pokracuje
-
Zatím natěšenost. Podle videa přidávají to co tam přesně chybělo. Kdyby jen trošku poštelovali to pvp byla by to total pecka
-
právě! mě nutnost online a s tím způsobené nepříjemnosti už zabily dva 60lvl HC chary---kdybych si je umřel sám tak mě to tak nenaštve jako když mě je zabije lag....
-
kks... ako myslel som si ze do toho nepojdem. Ale jak mam s odstupom casu od toho pauzu, (nahratych "len" 200h) tak ma to zacina stale viac a viac lákat. A presne to co tam pridavaju mi chybalo v diable 3.
Ešte sa necham presviedčat nejaku dobu. Uvidime co ešte ukažu. -
nekdo mozna ne, ale ja se tesim...skoda toho online...HC se pak stava trochu moc HC