Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Dooma připomene, že za týden nastane Peklo
5.5.2016 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Hudba ok *1*
-
Stejně to mám kvůli SP objednané:) Snad nezklame.
-
-
Predobjednano jen kvůli sosce :D Ale možná se na to vyseru..
-
-
Revenant? Bleh, já si kupuju sošky krásnejch ženskejch, teď uvažuju o nový Laře Croft, ale proti gustu... kdyby radši dali ikonickou sošku mariňáka bránícího se na pahorku hordě démonů, tak bych o předobjednávce uvažoval, ales touhle výbavou budu hru kupovat leda digitálně
-
-
Kdepak, měli to udělat jako Warhorse s mečem. Přibalit k nejdražší verzi plně funkční dvouhlavňovku.
-
-
no kdyby udělali airsoftovou verzi, tak ta by se imho prodávala dobře
-
-
-
Ale ten Revenant se jim kure*sky povedl. Vecer na policce bude krasne svitit. *3*
-
-
Jo, tím se utěšuju taky *14*
-
-
To mi přišlo moc drahé. Já mám klasikou hru+steelbook.
-
-
Jsme dva Vesko *1*
-
To samy, multak zklamal v bete, ale v singl stale doufam. Jestli bude alespon stejne dobrej jako u wolfa tak budu spokojenej:)
-
kolik předobjednávek nezklame? 2/10? *15*
-
-
No hry, co jsem měl za poslední léta v předobjednávce nebo EA a nezklamaly: Division, Wolf, Elite, Warhammer End Times - Vermintide, Pillars of Eternity, Mass Effect 3, Insurgency, XCOM 2, Titanfall, Patch of Exile atd.
Takže spíše se ptej, kolik zklame. hry si vybírám, nekupuji všechno, naopak, letos minimum her+chartia z Humble. To, že ty si neumíš vybrat a máš 2/10 za preorder, to je tvůj problém. -
-
vždycky jsem myslel, že tě ME3 strašně nas*al, ale možná si to pletu z někým jiným...
-
-
Nasral, konec tenkrát, ale zklamání to rozhodně nebylo. Pro mě osobně ME3 s Citadelou>ME1>ME2:)
-
-
tak citadela bylo asi to nejlepší co kolem ME kdy vzniklo... neuvěřitelná sranda a spousta skvělých hlášek... a samozřejmě epická full team scéna...
-
-
-
-
-