Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim ale prijde mi že všechny tyhle firmy ridi nejake marketingove oddelení, odkud všichni chodili do stejne školy. jakoby se to delalo všechno podle stejneho mustru, i trailery. jinak aby bylo jasno ti jakože vyvojari jsou jen herci nesjpíš a ty vety maji ve scenari.
  • btw, vsetky tie hodnotenia na konci, to co je za cipovina, hra este nevysla a uz je genialnou?
    • A nenapadlo tě třeba že tyhle tisky dostávaj tu hru dřív a jen nějaké demo, kde ale funguje většina věcí, aby ho mohli zrecenzovat osahat a ohodnotit? No asi ne, ale dělá se to běžně :)
    • to je abys vedel kam nechodit na recenze
  • Trailer rozhodně k nejlepším nepatří, ale neviděl bych na něm nic zlého.

Nutně však souhlasím, že streamy jsou ale lepším reprezentantem hry, která by měla velmi brzy (pokud se již tak nestalo) vstoupit do stádia produktu k vydání.
  • já si nemůžu pomoct ale každý další díl mi příde horší a horší. první jsem dohrál několikrát, druhý sotva jednou, a tenhle třetí mi příjde ještě horší než druhej
    • a ty jsi ho už hrál? My ostatní tedy pořád ne...
      Jinak první jsem dohrál asi 9x a druhý 2x
      • Hle je to dohral jen jednou, je to za jinou postavu znatelně odlišné?
      • Nikdo to nehrál, ale gameplaye docela stačí na nějaký ten obrázek a také vyjádření tvůrců že chtějí zkombinovat nejlepší věci z 1. a 2. dílu. Místo toho měli 2. totálně zakopat 10 metrů pod zem a dělat jakoby neexistovala, klidně bych bral 3. díl v enginu 1. Jestli se Inqisition přiblíží byť jen trochu ke druhému dílu, tak děkuji, nechci.
        • ano zhruba takhle jsem to myslel *3*
      • To jsme na tom dost podobně. *3*
        • Grey Wardens prostě nejvíc :-D Sebeobětování pro záchranu všeho živého je cool
          Druhý díl nebyl o záchraně světa a pořád je to pro lidi klišé xD Bral jsem to spíš jako vyprávěný příběh o Hawkovi s takovým komixovým nádechem...jestli vám tohle všechno nepřijde originální tak si sepište vlastní svět, děj, postavy a zápletky, pošlete jim to do BioWaru a buďte za hrdiny...nevím co by jste pořád chtěli
          • Problem druheho dilu nebyl pribeh, ten jsem bral jako plus (kdo je zvedavy na dalsi zachranu sveta, ze). Ale bylo to neuveritelne line a odflaknute, v cele hre snad 3 dungy kde se jenom zablokovala jedna vetev a pak zase jina, jeden ostrov na ktery se chodilo porad dokola atd. K tomu nelogicke souboje kde se porad ze vzduchu zhmotnovaly dalsi vlny protivniku, naprosto nudne a nezajimave postavy (nepamatuju si nikoho krome toho trapneho trpaslika na ktereho porad upozornovali). Proste zkusili jestli jim to projde jenom proto ze jsou bioware, a ono neproslo.
          • já to řeknu takhle, já jsem mojí přítelkyni, netknutou hrami uváděl¨do světa RPG a ta nějak dospěla k názoru že 99% her má naprosto stejný základní příběh, rozdíl je jen v detailech. rozhodně si nepamatuji v poslední době sutečně orignální příbeh. rozdíl je v tom že i když mají oba díly dost podobný příběh, je první díl výrazně zábavnější hra než dvojika a třetí díl podle vydeí rozhodně nevypadá líp
          • Magister_Peditum
            To jsou argumenty jako víno, něco ve stylu. Nelíbí se vám ten film, tak si zkuste natočit vlastní. To vážně někoho ještě tohle baví psát? *15* *15*
  • Magister_Peditum
    Ačkoliv se na tuhle hru pořád celkem těším (holt jsem teď dočetl Meč z kamene od Esslemonta, takže jsem zase fantasy pozitivní), tak mi přijde že tomu pořád něco chybí. Jakoby BioWare ujel vlak a oni jen vaří z vody. Když to srovnám s trailerem ( https://www.youtube.com/watch?v=hJlkMAZTEPI ) na Zaklínače 3, tak je tohle už stokrát viděná nuda. To vážně BioWare neumí něco jiného než příběh o rekovy bez bázně a hany, co se jal zachránit svět? Navíc ve světě doslova napraným klišé postavami?
    • S trailerem souhlasim. Kazdopadne lidi by se meli zamyslet nad slovem klise, ano vsechno je to klise, ale to diky tomu, ze herni scena je presycena a lidi toho hrali uz moc a tak vsechno jim prijde podobne, stejne, okopirovane atd. Pak tedy zalezi, zda vas to vtahne hratelnosti a uzijete si zabavu a nebo ne.
      Me osobne napriklad vsemi propagovane klise vubec nevadi, ale obdivuji na hrach pripadnou hratelnost a jak se u hry bavim, pokud me nudi, nemam chut se k ni vracet, tak to neni hra pro me (a je jedno zda je obtizna nebo neni).
    • Ale ne, promin to bylo ode mě špatné. Na Wichera se přece nesmí nadávat, že? :)
      • Magister_Peditum
        Jasně, Divokej hon (ti Sauronové) dvakrát originální není, ale v souvislosti s tím Zaklínačem jsem měl na mysli hlavně ten trailer. Jeho gradaci atd.

PS: Vážně bylo nutné psát ten druhý komentář? *7*
        • Asharak
          Tak ani ten trailer po těch předchozích a ostatních herních zas tak extra nevyniká. Ale je to složitější dnes udělat pořádný.
        • originalita a fantasy hra? Demon Souls, Dark Souls, Planetscape Torment, jinak mě nic moc nenapadá. Vše se jede na otřepaných premisách...
    • Podle toho co jsem viděl na Twitchi, tak postavy jsou všechno jen je klišé. Witcher je taky nejeví jako originální bomba. Připlují lodě s divokym honem a velkej pán v černym brnění (Sauron) chce všechny zabít a to nemluvim o té ztrátě paměti...hm originální :)
  • tento typ trailerů miluju vždycky mi navodí husí kůži orchestrální muzika bitvy s mečem, krev, draci
    dělat trailery je umění a když se takhle hezky povede pouštím si ho pořád dokola *3*
    ...no a co že mi to o hře nic neřekne stejně se to dozvím až ji budu hrát jako správný pařan, stejně jako všechny předešlé díly *14*
  • Bioware mně zklamal že na tuhle hru nebude cz překlad v den vydání a podle praxe vím že přeložit tak velkou hru bude trvat minimálně půl roku a možná že ani nebude, s moji angličtinou to je slabší, ale jak říkám jestli bude cz za půl roku od vydání hry tak si to můžou nechat, bud stáhnu nebo kašlu na to ...
    • Vogon
      Jo, přesně tak! Když si tu hru nikdo nebude kupovat, tak jim to pak ukáže jaký je o ní zájem.
  • Trailer je akční, je o hrdinovi, který by měl zachránit svět. Dělat trailer na RPG je složitý. Nemůžete ukázat nic z příběhu, ani s těch taktickejch soubojů. Nelze předvést ve 2 min jak se hrdina může chovat. Částečně s váma souhlasim částečně ne. Už zase vidim ten nával hejtu, soudů jaká je hra srajda apod.
    • Na RPG jdou udelat trailery - mrkni na trailer k MM4 :) To,mu rikam skvost!
      https://www.youtube.com/watch?v=1hdYvAwFiCQ
    • martin.mares.984
      K tomu co rikas ani neni trailer urceny - je to marketingovy nastroj, ktery Te behem tech 1-2 minut ma zaujmout a predstavit zakladne produkt. Pokud Te zaujme, tak uz si sam vyhledas podrobnejsi info napr. v podobe dev. diary apod. Z toho pohledu ma Polacek pravdu, ze tenhle trailer neni zrovna nejzdarilejsi (kdyz vezmes navic v potaz rozpocet EA na promotion). Navic ohledne Dragon Age dokazou efektnejsi a udernejsi prezentaci, to uz ukazali v minulosti: https://www.youtube.com/watch?v=0olSKafPoQA
      • Základně už o tom produktu víme skoro všechno. Je tam mix taktickýho a akčního combatu, velký prostředí, hodně mořností v kraftingu a úpravy (postav, svých hradů, lektvarů) vícero ras. Možnost vést armádu skrze war table, společníky. Takže, jo. Tenhle trailer je dělanej výhradně jen pro efekt, ale podle mě zdařilej efekt.
  • Je to trailer přímo o hrdinovi, je tam vyobrazen v různých povoláních...to je asi účel tohoto traileru, ale pan Poláček musel hned odstartovat další vlnu hatu :-DD
  • martin.mares.984
    Nezbyva nez souhlasit... docela me zarazi, ze po docela dost originalni a napadite prezentaci na E3, kde pouzili hracku na celo a jeji vystoupeni, ktere se nazivo prolinalo hudebne s trailerem, potom vydaji z hlediska promotion takhle mdlou zalezitost a to jeste kratce pred vydanim hry. Origins mela stejne nejlepsi trailery a teasery, ale tam holt delal sve hlas Petera Renadaye (budiz mu zeme lehka) a ustredni motiv sebeobetovani Grey Wardens pro vyssi dobro...
    • Některé trailery pro Origins byly...

K zblití. Hra v nich vypadala jako tuctová mlátička. Pokud mám opravdu porovnávat, řekl bych že trailery k Inquisition lépe reprezentují hru jakožto RPG než některé trailerové výtvory k Origins (kde jakžtakž reálně představoval hraní snad jen The Sacred Ashes, což byl navíc CGI...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit