Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Kingdom Come: Deliverance vzpomíná na Karla IV.
18.5.2016 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
mám GTX 1080 v SLI a jede to celkem obstojně.
-
To ne, ale asi těžko to mohli obyvatelé nazývat obdobím prosperity, když každý třetí z nich zhebnul. *15*
-
To byla přírodní čistka obyvatel. Za to vládce nemůže :)
-
Nevím, žádný superherní dělo nemám, ale šlapalo mi to obstojně.
-
Presne tak jak pises, nevim co budou chtit delat na konzolich, kdyz se jim to tak mrte seka na high end pc. Tipl bych ze, na E3 oznamej, ze to vydaj cca v pulce pristiho roku.
-
R9 390 taktéž v pohodě, první dva dny, kdy vyšla, tak slideshow, ale ten už bez problémů.
-
Což o to, naše země možná zažívala za Karla prosperitu a klid, ale o zbytku Svaté říše římské se to říct nedá. Vždyť zrovna za Karlovi vlády v Evropě vypukla Černá smrt, která zahubila snad až 1/3 obyvatelstva. *4*
-
Tohle je snad jeden z mala pripadu, kdy me text clanku k traileru zaujal vice, nez vlastni trailer. Vice takovych (clanku, ne traileru). :)
-
Na 970 to jede OK. Na neoptimalizovanou betu.
-
Já to napíšu asi takhle: V alfě jsem si mohl dovolit skoro nejvyšší nastavení rozhraní a byl jsem spokojen. Beta? Do dnes jsem ji nerozchodil na PC, na kterém normálně hraju Zaklínače 3 i další, novější hry v high/ultra nastavení... KC bohužel absolutně nehratelné... Ať nastavím co nastavím, hra je jedno velké slideshow takového stylu, že po čtvrt hodině nastavování musím vyskákat přes ctrl+alt+delete nebo restartit PC. Vzdal jsem to. Z bety jsem neviděl do dnešního dne absolutně nic. Jako backer doufám v tuto chvíli už jen v kvalitní optimalizaci, nic jiného mě nezajímá...
Jinak video je nádherně a naprosto profi zpracované + opravdu skvěle sestavené tak, aby ve slabé minutce ukázal vše podstatné. Smekám. A Alešova dějepravecká vsuvka taktéž super.