Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z wiki jsem bral jen proc to vzniklo. Ze se to tak pouziva vim i bez vas z praxe rozumbradove *1*
  • Krescz
    i kdyby to vyšlo v roce 2018, stejně to bude nedodělek *7* ....vzpomínám si, že rok, dva zpátky jsem tady dostal X mínusek, protože jsem odhadoval vydání v roce 2016....to bylo keců a teď jsme tady *1*
  • a pritom stacilo kupit 1080Ti
  • Magister_Peditum
    Tak pokud vím, tak se česky naučil, ale to nechme stranou. Pokud by se ve hře mělo mluvit, jako v té době, tak bys tomu pořádně nerozuměl, ani kdyby to bylo v "češtině". *3*
  • i kdyby tak co, radši později a kvalitně než nedodělek, který promarní potenciál. Teď přes léto stejně nic nehraju, a na zimu bude her dost - Dark Soul III, Mass Effect 4, nové Divinity OS, Numenera, Stellaris, nový Deus Ex. Takže ke Kingdomu se stejně dřív jako v r. 2017 nedostanu.
  • Řekl bych, že mezi státnicema na vejšce a diskuzí na Games.cz je celkem rozdíl. Tady mi přijdou akademický zásady fakt zbytečný. Kdybych to tady měl aplikovat v praxi, tak by většina příspěvků byla jen pouhým plkem, nehodným jakékoliv polemiky.
  • Prý koncem roku :-) Tahle hra nevyjde dřív než v polovině roku 2017 a na to klidně vsadím obě varlata i s pytlem.
  • Zrovna wiki není kvalitním zdrojem, jestli nekdy budes delat vejsku, tak te od statnic pozenou bicem, pokud to pouzijes jako zdroj informaci. Zkus ve wiki dohledat skutecne zdroje, pokud tam jsou a z nich az cerpat.
  • Karel IV by byl pyšný na angličtinu v Českých zemích ze 14. století. I když samozřejmě vím, že on sám moc česky neuměl,ale stejně..... hra by měla být s českým dabingem.
  • tak než to vyjde, tak bude na trhu už rok PS4 Neo, tam by se jim to mohlo optimalizovat lépe...
  • Magister_Peditum
    Výjimečně musím souhlasit. Spíš to vypadá, jako kdyby tu hru nedělal Dan ale Otakar Vávra.
  • Magister_Peditum
    Ještě jednou... Ve videu mluví o tom, že za Karla IV. SŘŘ zažila období prosperity... *15*
  • Nic ve zlym, ale Bohemia, je ve svete vniman bud jako bohemsky, nebo oznaceni pro romskou mensinu z vychodni evropy.

Jak to vzniklo je na wiki:
    Další označení jsou odvozena od domnělé země jejich původu: Podle Egypta v řečtině (alternativní název γύφτος), angličtině (gypsy), španělštině (gitano), vypůjčené do francouzštiny (Gitan) pro skupiny přicházející ze Španělska. Další zemí jsou Čechy (la Bohème) a od ní odvozený třetí francouzský výraz (Bohémien).

Asi bych to radsi nazval cekym kralovstvim. *2*
  • TheGGG
    trailer pěkný kliše, to bych od Wávry nečekal...
  • řeší to tady:
    http://forum.kingdomcomerpg.com/t/game-stutter-crashing-within-3-5-minutes-of-play/26032/2
  • Corvusi, nemáš náhodou jen 4 GB RAM? Hra potřebuje 8 GB.
  • Ale Bohemii se to vyhlo... :) takže pro nás je to období prosperity... Navíc, když velké množství lidí zemře na takovou nemoc, tak přeživší si mohou rozdělit jejich majetek...
  • Trochu nechápu, co plašíš. BETA!!! mi jede 20 - 25 FPS na vysoké nastavení/1366x768 na dnešní dobu mírně podprůměrné sestavě Intel Core i5-3350P, 8 GiB RAM, Geforce GTX 650. Finální verze může tedy klidně jet na plnou v nějakých 30 a více FPS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit