Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Kingdom Come: Deliverance vzpomíná na Karla IV.
18.5.2016 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Tak on je přímo nepopravil. Řekněme, že ale pogromu nehodlal nijak bránit. *3*
-
Nedávno furt mluvily o karlovi v tv jak byl proevropský a multikulturní ,ale je pravda že v tom uměl chodit když dlužil půjčené peníze juden chlapcům v Reichu tak nechal za den popravit 2500-5000 židů v Regensburgu to se to pak v království podniká :D
-
jestli je koupí 2k tak to dopadne jak mafie 2/3
-
tak teda kecam no... odhalil jsi me.
-
A kde má Karel žezlo a vejce?
-
Zalezi na tom, jestli je koupi 2K nebo ne
-
kdyby tam bylo Denuevo tak by se to vubec neprodavalo! vetsina potencionalnich kupcu by cekala az to vyjde na GOG za par korun a bez d€mentnich ochran
-
Je pravda, že hra vyjde až v létě 2017?
-
Doporučuji se mrknout např. na tohle: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10150778447-historie-cs/215452801400022
-
Zikmund Liška ryšavá vylákal Husa do Kostnice a slíbil, že se mu tam nic nestane. Nakonec skončil na hranici.
-
Článek celkem pěkně shrnuje události, ale na můj vkus trochu moc démonizuje Zikmunda.
-
zřejmě
-
Aaa koukám že nějaký impotent který je líný číst dlouhý ale skvělý článek už tomu odkazu dal že nesouhlasí... *7*
-
dobrý článek
-
Zjevně jsem asi Jarda z Horní Dolní. *3*
-
tak to ti nefungovaly, nepřidávaly absolutně bonusy, takže mutageny byly jen na okrasu, co hru hráli v prvních měsících. Takových bugů tam je/bylo plno. Postupně patche opravovaly a přidávaly další a další. On si toho klasickej Jarda z horní dolní nevšimne.
-
Doporučuji všem zájemcům o hru přečíst si tento famózní článek:
http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=vylet-do-casu-kingdom-come-deliverance-ahtk -
Jo kdyby se tak ještě prodávala ,tak bych tě to možná věřil :) Když se má prodávat až 27.5 v Americe
-
Mozna tam nadsenec detektiv odhali naky skryty naznak posunu ve vyvoji, spise bylo ale vyroci marketingove vyuzito k pripomenuti hry. Budiz. Cekal jsem ale trochu vic. *5*