Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Splinter Cell: Blacklist představuje 4th Echelon
18.7.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Trochu moc akční na můj vkus teda je mi jasný že tohle není gameplay, ale tak nějak tohle by mělo ukazovat vesměs herní mechanismy, který se tady docela projevujou.
-
Bez online singlu to nechci
-
-
A samozřejmě tam musí být také aukce *1*
-
-
CO MU TO K*RVA UROBILI S TVÁROU???? *16* vyzera a hybe sa ako 30 rocny neviditelny vsevidiaci atlet...
-
já už na games.cz chodím už jen brečet.. minule to byla ta prezentace Hitmana a teď brečim i u tady toho.. hlas jak už je známo nedodal pan Ironside, už jen to jak odtáhl a zápichl toho prvního týpka a ani se na něj nepodíval jsem provedl facepalm a povzdechl si, o další akci ani nemluvě, k tomu dáme do traileru trochu dubstepu, což je taky v modě, omladíme Sama (k tomu mi strašně připomínal jeho pohled na střeše Hawka z render traleru Dragon Age 2)... já už vim co předpověděli Májové.. konec herního průmyslu jak ho známe :D
-
-
Ty nevíš co je dubstep...
-
-
Já vím, já vím! Strašně módné "hudba", kvůli který si lidi holí půl hlavy!
-
sry.. tak prvky dubstepu? nevim jak jinak pojmenovat překombinovanou elektroniku a rozhodně to zní podobně jako dubstep, ale není to tak zřejmé jako třeba u Far Cry 3 traileru či jiných
-
-
-
ano ze Splinter Cella je bondovka. To jsem si sice přál, ale NE bez Ironsida!!!!!!!!!!!!! Takže i kdyby to měla být 6ková hra, měli mě jako jistého kupce(mám všechny díly) bez Ironsida jak už jsem tu psal předtím NE NE NEEEE!!!!!!! jo a když má Grimm stejnej hlas, proč né Sam? Rozhodně to nebylo kvůli gymnastice, ale protože ubi se rozhodl šetřit, ale na nepravém místě!!!
-
-
Tak to je jak u novýho Hitmana... když jsem slyšel jeho novej hlas, udělalo se mi šoufl. Pryč s charakternim Davidem Batesonem, sem s prvoplánově jakože drsnym hlasem... řekli si asi vývojáři. Stejný jak se soundtrackem! Žádnej létama prověřenej a výbornej Jesper Kyd! A to si herní společnosti myslej, že tohle se nám líbí? *11*
-
-
Ver,ze vetsine bohuzel jo ,proto ty zmeny *7*
-
-
-
Oni mu snat zastavili věk *8* a s hlasem je to ještě horší.
-
Ze Sama je namachrovanej hezounek se sladouckym hlaskem...
Kam ten svet speje... -
-
Buď rád alespoň za tohle, taky mu mohli dát vzhled homosexuála z japonského anime *1*
-
-
né prostě, vždycky když promluví, tak je mi akorát do breku..
-
Mám špatný pocit, že brzy to možná skončí jako CoD a další nové echelony jim dojdou... *9*
Ale tohle video nevypadalo až tak zle, je tam vidět stealth, ale přeci jen, na tom denním světle... -
-
Double Agent (next-gen na PC) měl taky denní mise a bylo to ok, hlavně to bylo o něco těžší, protože tě nepřátele logicky viděli z velké dálky, ale mělo to hratelnostní prvky z Chaos Theory a hrálo se to fajn
-
-
Vše, co přišlo po prvních třech dílech, byla tragédie.
-
-
někdo by řekl až po čtyřech.. jelikož Old-gen verze Double Agenta, je uplně jiná než ta next-gen, která vyšla na pc/xbox360.. old-gen tušim jen na starém xboxu a ps2, nevim přesně teď a tady na diskuzích si tu old-gen verzi hráči velmi pochvalovali.. jinak Chaos Theory taky beru jako vrchol serie
-
-
-