Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No aspon ze vratili moznost ukryt tela, moja oblubena zabava :)
  • Jistě, konzole... 4 stealth díly vyšli ještě na PS2 a žádná změna tam nebyla....
  • jindra.veliky
    V podstate ano. Diky soucasny genereca jsou hry masovou zalezitosti a temto masam se snazi autori stale vice a vice vyhovet. *3*
  • není důvod být sprostý, tak si vyhodil pár tisícovek za krásný těžítko pod televizy, kde se ti ted může usazovat prach, zato si ale můžeš pustit nějakej pěknej cut-scene filmeček, teda pardon hru
  • konzole? co s tim maju konzole? jj jasne, konzole mozu za zmenu celeho stylu, ze sa so stealth stala CoD, ze hlavni hrdina omladol a zmenil hlas.... chod do pr*ele
  • za to všechno můžem poděkovat konzolím, a ted do mě :-)

jediná slušná věc, na kterou se těšim je nová Arma
  • deridon
    sry.. tak prvky dubstepu? nevim jak jinak pojmenovat překombinovanou elektroniku a rozhodně to zní podobně jako dubstep, ale není to tak zřejmé jako třeba u Far Cry 3 traileru či jiných
  • Trochu moc akční na můj vkus teda je mi jasný že tohle není gameplay, ale tak nějak tohle by mělo ukazovat vesměs herní mechanismy, který se tady docela projevujou.
  • Ty nevíš co je dubstep...
  • Bez online singlu to nechci
  • CO MU TO K*RVA UROBILI S TVÁROU???? *16* vyzera a hybe sa ako 30 rocny neviditelny vsevidiaci atlet...
  • deridon
    Double Agent (next-gen na PC) měl taky denní mise a bylo to ok, hlavně to bylo o něco těžší, protože tě nepřátele logicky viděli z velké dálky, ale mělo to hratelnostní prvky z Chaos Theory a hrálo se to fajn
  • deridon
    já už na games.cz chodím už jen brečet.. minule to byla ta prezentace Hitmana a teď brečim i u tady toho.. hlas jak už je známo nedodal pan Ironside, už jen to jak odtáhl a zápichl toho prvního týpka a ani se na něj nepodíval jsem provedl facepalm a povzdechl si, o další akci ani nemluvě, k tomu dáme do traileru trochu dubstepu, což je taky v modě, omladíme Sama (k tomu mi strašně připomínal jeho pohled na střeše Hawka z render traleru Dragon Age 2)... já už vim co předpověděli Májové.. konec herního průmyslu jak ho známe :D
  • ano ze Splinter Cella je bondovka. To jsem si sice přál, ale NE bez Ironsida!!!!!!!!!!!!! Takže i kdyby to měla být 6ková hra, měli mě jako jistého kupce(mám všechny díly) bez Ironsida jak už jsem tu psal předtím NE NE NEEEE!!!!!!! jo a když má Grimm stejnej hlas, proč né Sam? Rozhodně to nebylo kvůli gymnastice, ale protože ubi se rozhodl šetřit, ale na nepravém místě!!!
  • Oni mu snat zastavili věk *8* a s hlasem je to ještě horší.
  • Ze Sama je namachrovanej hezounek se sladouckym hlaskem...
    Kam ten svet speje...
  • h0p3
    né prostě, vždycky když promluví, tak je mi akorát do breku..
  • GeForcer
    Mám špatný pocit, že brzy to možná skončí jako CoD a další nové echelony jim dojdou... *9*

Ale tohle video nevypadalo až tak zle, je tam vidět stealth, ale přeci jen, na tom denním světle...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit