Přejít na výpis diskuzí
Trailer připomíná vydání DLC Caesar in Gaul pro Total War: Rome II
18.12.2013 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Ale bez elixíru samozřejmě.
-
A co mas? Ja mam i5 2500k, gtx 560ti a 8gb ram. Jedu na velmi vysoke a neco mam na ultra
-
Tak asi jsem světlá výjimka, protože s tímto fakt problém nemám... (a nebo mám silnější železo, protože mě fps neklesají) *4* spíše mi vadí, když mi při diplomacii zmizí všechen text a nemůžu udělat vůbec nic, jenom vynutit konec... *1*
-
Já bych chtěl raději reklamu na patch, který konečně opravuje AI v bitvách, přidá do hry alespoň náznak diplomacie v kampani a opravuje miliony bugu. Jenomže tohle se asi nikdy nedočkám, protože vývojáři na tyhle nesmysly nemají čas, musejí přeci dělat důležitější věci jako, hodně moc nových DLC a blood pactu, které si pořídíme za tučný poplatek.
Za sebe říkám NAS*AT vám do chřtánu CA, za tento nedodělaný hnůj.
Tiscali nezapomeňte tohle DLC oznámkovat 10/10 určitě bude stát za to. -
Achjo ,kdyby aspon dodělali původní hru ,takhle se znova napálit nedám, možná za rok koupím pokud to pojede jak má.
-
Ale tak to má být :).
-
stale kdyz se priblizim k obrazovce tak ten film blika 25 fps, fakt super...zatim jsem se nemohl na nic podivat, protoze tohle dokaze pekne znechutit... *6*
-
Letos maturuju z dějáku, tak jsem na tyhle věci trochu citlivej *1*
-
Ja to tvrdil uz davno, tehdy jste se mi vysmali, ale kdo se smeje naposled, ten se smeje nejlip!
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/prvni-odhalenou-frakci-total-war-rome-ii-jsou-rimane-61464/?rootId=1013989&itemId=1013989 -
Přesně tohle mě napadlo když sem tam toho Caesara viděl. Historická autentičnost se tedy asi nedostaví.
-
Je to zvláštní. Nechápu, proč se nepokoušeli o více testování. Dívil bych se, kdyby to tak dělali i u ostatních dílů. A jestli ano, pak je divné, že se to na ních nepodepsalo do stejné míry. A ta (ne)komunikace s komunitou byla kardinální chybou.
-
Bohužel hra je založena na Warscape, který je tu od roku 2009. Sice dostal při Shogunovy lifting, ale to nemění nic na tom, že základní mechanismy žádný vývojář nezmění, dokud nevyjde nový engine. Za druhé hra byla ve vývoji pouze 18 měsíců bez beta testování a komunikace s fanoušky a výsledek se dostavil
-
Podle zdejších reakcí se v Rome 2 nic moc nezměnilo. Tak to můžu klidně pokračovat v Medieval 2 *1*.
-
Hodil bych tam +1 síla za každého snězeného divočáka, ať mají kmeny větší šanci - elixír by už byl něco jako mega cheat :)
-
tak to si vyprošuju.
-
Stale kdyz priblizim pri boji tak fps klesaji na 30-40, fakt super...zatim jsem si moc nezahral, protoze tohle dokaze pekne znechutit. Zacinam premyslet ze nainstaluju prvni rome a hodim tam nejnovejsi rtr.
-
Nez Napoleona tak to radsi Imperial Glory
-
Je pár možnosti: vzali si toho moc, (nejen práce na enginu), ale hořel jim termín. Já bych odklad pochopil. Na druhý Rome jsem čekal několik let. Nebo jim do toho začal někdo až moc mluvit. Nejhorší na tom je, že Shogun 2 ani Medieval 2 dva byly obsáhle hry, měnily se mechanismy kvůli zasazení, ale nějak si nenapamatuji, že by byly takové velké nesnáze - kromě optimalizace a částečně UI. Empire jsem nehrál, takže nemůžu posoudit. Ale vím, že v době vydání byl Empire taky hojně kritizován. Taky to byl velký skok. Alespoň, že se snaží vytvářet nové patche - změn není málo. Nícméně nad jinými věcmi zůstavá rozum stát. Neberu to tragicky, ale rozhodně je to pro mě zklamání. Asi největší za poslední roky.
-
Milujem diskusie k clankom o Rome 2 :)) Tak hnusna a odflaknuta hra si proste taketo reakcie zasluzi... Clovek sa aspon pobavi pri citani. Nikdy nepochopim ako mohli v CA tu hru tak znicit..ta hra je absolutny odpad..bohuzial.
-
Tak na to jsem si tak z hlavy nevzpomněl, ale jo, v bitvě mi přijde ovládání myší oproti jiným dílům naprosto tragické a fakt se to ovládá blbě.