Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj,,,ja toho napoleona zacal hrat znovu hned jak se objevilo první info o rome2 po vydani s tim ze budu cekat jak to dopadne ale koukam ze to este porad stoji za prd
  • Ještě bych to obohatil o špatné ovládání při boji. Když jsme to s kamarádem porovnávali (měli jsme zapnutý první Rome), tak jsme jednoznačně došli k závěru, že druhý díl tohle absolutně nezvládl.
    Plus vizuální zbytečnosti jako jsou právě vlaječky.
  • Pilgrim66
    Jestli takhle budu vypada v 48, tak to je docela špatný...
  • Situace kdy proti tvému mestu je veden utok 3 armad dve na tebe zautoci ale ta treti se v klidu diva jak jsou jejich kolegove zmasakrovani.Dobyvani a obrana mest jedna z nejlepších věci v jednicce ve dvojce absolutni nuda.V 1 jsem nemel strach jit proti prevaze pokud jsem mel jednotky veteranu ve dvojce uz od zacatku hry nemam zadny strach převaha musí byt proste znacna aby mne pocitac porazil nebo abych zacal poradne taktizovat.Namorni boje ani nehraju absolutni strata casu.Vicemene jsem zklamany.Cekal jsem vetsi vyzvu po všech stranách ale je to jenom o lepsi grafice a nekdy mam pocit ze i starsi dily byli peknejsi.Asi se mi libily modely postav vice.zkusim asi nejake mody ale nevim jestli stim nebudou problémy bo vysel ten cesaer v galii.
  • Třeba boje s vlaječkama a s tím související absolutně nevyužitý terén bitvy, legionáři co nedrží řadu, při boji samurajů to jde pochopit a vlastně to tam bylo správně, ale u legionářů to nemá co dělat, naprosto tupá AI a pro mě subjektivně nuda a nechut' to hrát narozdíl od starších dílů série... to na začátek stačí ne ?
  • Mně hodně pobavily ty nápisy na konci: "Best strategy game" *2* No nic, stejně zapnu Napoleona *4*
  • A nechceš třeba říct kde přesně? :) místo perfektně trefného pojmenování "někde hluboko v základech"
  • saburo
    a budou jako hratelné jednotky Asterix s Obelixem?
  • Presne! Ta hra je spatna v jadru, jak jsem psal jinde, nektere veci byly fajn od zacatku, jine spravily patche, ale ty proste zatim nezmenily a asi ani nemuzou zmenit, ze je to spatne nekde hluboko v zakladech.
  • Uz mame za sebou nekolik patchu a ackoliv spoustu veci skutecne vylepsily, s kazdym dalsim updatem se cim dal tim vic odhaluji ty zrejme patchem jen tak neopravitelne nedostatky a frustrujici hlouposti ve hre. Kez by to datadisk zmenil, ale obavam se, ze to by musela prijit silena, fundamentalni zmena...
  • Expanze se bude věnovat na samostatné kampaňové mapě Caesarovu tažení Galií, přičemž nabídne několik novinek, které pozmění základní hratelnost titulu.

Takže abych uvedl na pravou míru hratelnost zůstává stejná. Souboje na obtížnost Very Hard představují obrovskou nudu bez sebemenšího strachu o svou armádu, pokud proti Vám nestojí značná přesila. Vývojový strom je zkrácen na 9 větví. AI při dobývání pevností s patchem 8 mi připadá jako spolek bláznů, kteří nedokážou dobýt ani pískový hrad na pláži. Reální generálové s magickými schopnostmi a tak dále a tak dále...... Zkrátka zábava na 9/10 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit