Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    co asi Kylo tomu afroameričanovi usekne tím lightsaberem?...pravou ruku? *15*
  • Zrzzek
    Vždyť měl masku a nic nepromluvil, jak se ti už může nelíbít? *1*
  • Zrzzek
    O tom Kylovi Renovi se už něco napsalo? Nebo je to jen tvá spekulace? Já jsem totiž žádné knížky ze Star Wars universa nečetl.
  • naprosto souhlasim, a pisu to ve vsech diskuzich - ten cernoch je nejhorsi castingovej omyl, nesympatickej hip hop gangsta arogantni xicht jednoho vyrazu. A tohle ma byt vpodstate hlavni postava a nekdo koho by mel mit clovek asi rad? Jedi? Peklo. Zatimco Jar Jar se mohl zdat v traileru jako dobra postava a az pozdeji se stal nepritelem cislo jedna, tenhle uz mi ted kazi film.
  • Zrzzek
    Podle mě to vidíš moc komplikovaně... Původní trilogie stála hlavně na efektech a atmosféře... Očekávat od Star Wars nějaké psychologické drama asi nemůžeš... Nicméně jsem zvědavý, jaký bude scénář. Jestli to bude klasika dobro proti zlu, nebo něco TROCHU hlubšího...
  • Jakože doma létal v nějaké alternativě práškovacího letadla a proto je při prvním letu ve stíhačce tak dobrý? *1*

Jinak např. za druhé světové války stačila taky dobře svržená bomba na velké poškození nebo zničení lodi (pokud by se náhodou trefili do muničního skladu. Tohle zničení hvězdy smrti by se asi dalo brát podobně (vynecháme-li takové "drobnosti" jako třeba nutnost se trefit ve vysoké rychlosti do malé šachtičky a zmíněný nedostatek obranných stíhaček - vesmírná stanice o velikosti měsíce a má jich jen pár?).
  • Zrzzek
    Maska může být součást brnění...
  • Díky! Škoda, že tam nejsou i New Jedi order
  • Akorát ten farmářský synek měl letoun, se kterým závodil a střílel krysy. Takže nebyl žádná holá ř*ť. Nicméně to nemění nic na faktu, že Impérium je banda blbců. *1*
  • no neni to tak jednoduche...oni ty ,,stare knizky,, presunuli do SW legends ...takze jsou to legendy, ktere teoreticky se mohly stat a asi by nemohly vzniknout, kdyby se skutecny dej odehraval uplne jinak...napr. ze by se z luka stal sith ktery by povrazdil pulku galaxie
  • Magister_Peditum
    OK, takže to shrnu, ta teorie je kravina. Stačí. *4*
  • Ale tak prvoplánový to přeci být nemůže. Takový filmy dělá jen Marvel a Disn... ou shiiit. *13*
  • vy to moc komplikujete, Luke zmizel= je v jeskyni a medituje. Ten opičák v sobě objeví sílu, náhodou objeví Luka v jeskyni, Luke ho zaučí do síly, opičák nakope sitha a hotovo.
  • Viděl jsi někdy Fight Club? Proto tam píši, že to je ála Tyler Durden. Pokud neviděl, tak doporučuji shlédnout a pak se vrátit :)
  • Magister_Peditum
    Jenže my už víme jak Kylo Ren vypadá a jako Luke rozhodně ne. *4*
  • Moje slovo do pranice.

Na Kotaku jsem nedávno narazil na hodně zajímavou teorii, že Kylo Ren je pouze představa Luka Skywalkera ve stylu "Tyler Durden ála Fight Club", kdy Luke nedokázal unést skutečnost, že se stal ještě horším člověkem, jak jeho otce, a tak si vymyslel právě postavu Kylo Rena, aby mohl ospravedlnit své skutky a svést vinu na někoho jiného.

Ano, smysl to moc nedává, ale byl by to lákavý dějový twist *1*
  • Magister_Peditum
    Tyhle "rychlodabingy" jsou děsný. Si s tím měli dát větší práci.
  • aha, takze on vlastne nemuze vzniknout zadny film s cernochy, protoze tam budou "dohozeni pro splneni korektnosti"

boze boze boze *7* sam jsi regule, blbecku
  • Magister_Peditum
    btw: To ovšem bylo v Expanded universe a na ten Lucasfilm a Disney hází bobek. Z toho bych vůbec nečerpal, protože dle nových vlastníků je kanon jen film, seriály a knížky, co vydají teď.
  • Magister_Peditum
    "Míííísa?" *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit