Přejít na výpis diskuzí
Traileru na Star Wars: Síla se probouzí dominuje záporák Kylo Ren
20.10.2015 | Aleš Smutný
184 příspěvků
-
rekl bych, ze sithove ve volnych chvilich trenovali rubani s mecem, zatim co jediove meditaci...pak to tak dopadalo, ze museli na kazdeho sitha minimalne ve 2 :)
-
No podle ukázky a strachu v jeho očích předpokládám, že tam bude muset něco zasáhnout nebo to bude mít podobný vývoj jako Luke vs Vader v V. díle:-D
Navíc vem si takového Qui-Gon Jinna. Mistr Jedi, dokonce měl zasednou v radě Jedi, ale díky neshodám se nestalo, jeden z nejlepších mistrů Staré republiky a přesto ho sundal Sith učedník:-D Náhoda je svi*ě a kdo ví, jak to na nás autoři uhrajou. A co se týče 2. souboje Luke v Vader, tak podle mě Lukovi pomohlo to, že na chvíli se přiblížil temné straně, což zlost a nenávist udělají svoje. Jinak Vader byl defacto chodící robot a i díky absenci obou končetin ho mohl Imperátor tam zmastit. -
Taky moc nevím, jak to je teď s tím kánonem. Nově je tedy kanonických jen těch 6 hraných filmů, animovaný seriál a film Star Wars: The Clone Wars? A ještě asi seriál Star Wars: Rebels? Neví někdo přesně? A kouká někdo na ty animované ohyzdnosti?
-
Došlo vlákno tak budu reagovat na sebe :-)..Ano máš pravdu, že Luke se hodně učil sám, ale porazil Vadera, takže se z něj stal velmi silný jedi. Nicméně, jak už tu padlo..pokud je Reno vážně rodinný příbuzný, tak by mohl být stejně silný jako Luke. Každopádně na souboj Ren vs Maz jsem zvědavej. Neumím si představit, jak s ním Maz udrží krok :D
-
Luke také není poctivý Jedi. Začal až někde v 25 pomalu a to Jedi už byl většinou rytíř, on je také samouk viz. výcvik u Yodi, kdy mu musel jeho otec fiknout ruku, aby mu došlo, že trénink nebyl ukončen. Takže ani Luke není poctivý Jedi, Reno navíc není ani Sith, on je něco mezi tím. Dle spekulací navíc syn buď Luka nebo Leii, což bude ještě větší rozpor, když se dal do směru svého dědečka.
-
luke mel umrit az nekdy za dalsich 100 let
-
Luke mel v te dobe spoustu prace ... imperium porad zlobilo na kazde druhe planete, vsemozne dalsi nepratelske rasy casto se schopnostmi vyuzivani sily a ne zrovna pratelskymi umysly atd...proste nestihal byt vsude. A mrtvy v te dobe urcite nebyl.
-
Jenže Luke je poctivý Jedi,Reno nebude poctivej sith. Pochybuju, že bude nějaké blesky vypouštět. Yoda měl kolik? Přes 800 let a silnej byl dost..až v 900 mu síly došly :-). Nicméně, musí to udělat nějak zajímavé, takže asi máš pravdu a utkají se ve vyrovnaném souboji, jen to nebude dávat smysl.
EDIT: leda že by Luke Rena cvičil. -
Hravě? Je to více jak 30 let od událostí od VI. dílu. Takže mu bude okolo 60. A to moc Jedi ani za Staré republiky nebylo. Navíc má robotickou ruku, takže je slabší v obraně proti síle (blesky atd.).
-
a hlavne u normalneho meca sa ti vaha rata na celu dlzku a posobi ako paka...u svetelneho drzis len rukavat a zvysok je "svetlo" takze ono sa to tazko porovnava s realnym mecom.
-
dobre no dajme tomu ze obojrucny mec tak 4kg co tiez nieje az taka lahka vaha ked si clovek zoberie aky je dlhy a tam sa to prenesie este viac....proste to bolo len tak tresnute...spokojny ?
-
Jen pro zajímavost:
Postavu "Kylo Ren" bude hrát herec "Adam Driver".
Kvůli zdokonalení scénáře zažádal "J.J. Abrams" studio o přesun premiéry o rok, to mu však nevyhovělo. -
To mohl být nějaký flashback. Já si ale prostě nemyslím, že by Luka nechali umřít. Zase na druhé straně jej musí nějak vyřadit ze hry, protože by Rena hravě porazil.
-
*mýlím *16* *10* Sorry za ostatní chyby, nečetl jsem to po sobě.
-
no ide o to ze ked porovnas vahy oboch typov mecov tak v podstate ako keby nic nevazil. Proste nemozes cakat ze budu bojovat rovnakym stylom ako v stredoveku.
-
Například ta ústřední dvojice, kdyby nechali toho černocha v řadách impéria po celý film, protože by upřímně věřil v jeho ideály, do toho by přišla ta děvčina, která je naopak z druhé válečné strany, teď by byli nuceni z nějakého důvodu donuceni spolupracovat (třeba proto že obě strany chtějí najít ztraceného Luka), zamilovali by se do sebe, ale zároveň by je rozdělovalo jejich přesvědčení (tenhle motiv vyhrotit, co já vím, musel by ten borec zastřelit jěakou její kámošku, protože on je z impéria a ona z rebelské. Člověk by zůstal v napětí jak to dopadne ve finiále až dosáhnou cíle, zabije jeden druhého nebo ne? Budou spolu nebo ne? Ukončí válku mezi oběma stranami nebo se kvůli nim obě strany ještě více začnou vraždit. Nechci z toho dělat telenovelu, možná to z toho jak to píšu tak vyznívá, ani psychologické drama jen uvadím příklad který by tomu dodal nějaké koření, nějaké napětí. Z toho co jsem zatím viděl to ale vypadá dost průměrně - on se přidá hned ze začátku k dobrákům, budou spolu mít románek jak z pohádky, zlo bude nevyhnutelně zničeno ať už v tomhle díle nebo v posledním celé této chystané trilogie. Jedinou otázkou zůstavá zda přežijí oba nebo ne. Ale opět ddodávám, třeba se mílím.
-
dobre tych 15kg som tresnul len tak aby bolo jasne ze rozdiel vo vahe je znacny...ved sa treba pozriet na tych sermiarov ako s nim zaobchadzaju a je vidiet ze je omnoho tazsi ako svetelny mec...teda keby bol svetelny mec realny :D...boze ved to neberte tak vazne :D
-
Velmi správně + jsem četl že podepsal smlouvu i na 8 díl, takže nevím nevím s tím umrtím
-
ne
-
Máš samozřejmě pravdu, ale proč to trochu neposunout do šeda, přijít s něčím neotřelým, i tom jsou SW podle mě. Kdyby se inspirovali právě těmi postavami které teď už do oficiálního kánonu SW nepatří bylo by to mnohem zajímavější. Bylo by to taky smířlivé pokývnutí směrem k věrným fanouškům, kterým surově smazali 99% SW světa který doposud brali jako hotovou věc a lidi které SW jako takové vůbec nezajímá by aspoň rozpoznali ten rozdíl mezi tímto a desítkami jiných sci-fi filmů, které teď vychází. Takhle vyjdou z kina a za měsíc si ani pořádně nevzpomenou jak se film jmenoval, jednoduše se jim ztratí mezi Star Trekem, Star Gate, Strážci Galaxie, Avengers a jinými, které jsou sice podle mého názoru perfektně řemeslně zvládnuté, ale jádro je v podstatě úplně stejné. Toho se nejvíce bojím, že SW zapadnou téhle škatulky - skvělé, ale ničím inovativní. Když vycházelá původní trilogie a koneckonců i ty prequely, každý ji bezpečně rozpoznal od konkurence.