Přejít na výpis diskuzí
Traileru na Star Wars: Síla se probouzí dominuje záporák Kylo Ren
20.10.2015 | Aleš Smutný
184 příspěvků
-
Ale vždycky umřel jako první :)
-
jojo, já sem viděl jeho rovnováhu v posledním DLC pro SWTOR *15*
-
A jinak Revan je příkladem toho, že Jedi může najít rovnováhu mezi temnou a světlou stranou. Mnohdy jsou takto označování tzv. Šedí rytíři Jedi. Takže klidně toto může být Luke. Ale Kyle Ren není ani Sith, ani Jedi. Je to takový samouk, co se přiklonil k temné straně. Přirovnal bych jej k Inkvizitorům, co lovili Jedi v meziválečném období. Také to nebyli Sithové.
-
Hele, já bych to řekl asi takto. Tebe a ty tvoje místní trapný hlody taky musíme prostě tolerovat už řadu let. Být to na mé úpravě, tak ti zalepím hubu a zahrabu hodně hluboko, protože se mi taky zdáš trapně bytečnej. Ale znáš to, korektnost, svoboda slova i pro takový ucha jako ty a podobný tolerující blbinky. Je to prostě taky trapné a nespravedlivé, ale člověče, co s tím chceš dělat. Musíme to trpět.
-
Což mimochodem splňovaly už staré dílu Star Wars:)
-
Spíš je/bude synem Luke nebo Leii a Sola. Protože se narodil až 5 let po bitvě o Endor. Navíc ta holka bude nejspíš jeho sestra. Nemyslím si, že by monolog Skywalkera z ukázek byl jenom prázdná fráze. Navíc kde jinde by mohl sehnat helmu Darth Vadera, když místo pohřbu věděl jenom Skywalker a jeho sestra. Nebyl to veřejný pohřeb:)
-
Ve starém Levelu jsem kdysi četl pravidlo: "V každém správném americkém filmu musí být aspoň jeden černoch"
-
Dost se tešim, ale obávám se, že to bude velkej průšvih. Nový jedi se mi moc nelíbí a ten herec co hraje Kylo Rena taky ne.
-
http://imgur.com/VnyyriV
-
A nemoze byt Kyle Ren Luke? :)
-
To tam zase v USA dohodili černocha a další aby to splnilo normu korektnosti pro vysílání filmu, nehledě na to, zda se tam hodí a jak hrají? ten černoch je opravdu nesympatický.
Trapné, že takto vznikají filmy. Pak to automaticky není tak, jak by to chtěl ten, kdo to vymyslel. Upraví to podle regulí a často z toho je nějaká zábava která neurazí a není to moc o ničem. Navíc poté člověk vidí vždy ten stejný model nějaké party: běloch, černoch, asiat atd. Když to je furt dokola všude. Je to trapné. To prostě nejde udělat černoch parta tam kde se to hodí apod? *15*
Ten borec s tím mečem do tvaru je obráceného T je nejlepší....
No, mrknu na to. Prachy do toho nacpali. Očekávám ale klasickou velkou rodinou zábavu kde bude řada generických prvků. Jako třeba věta borce "nemám za co bojovat"...Staré díly budou asi stále lepší s výraznějším podpisem autora plus méně zásahy všech ko*otů okolo do filmu. -
jsem zvědavý, jestli po Star Treku Abrams zprasí i Star Wars
-
1. Luke jste mohli vidět už v prvním traileru, kdy dává ruku na R2-D2. To, že není na plakátu neznamená, že tam nebude. Navíc jsou další dva filmy. Já bych počkal až po 17. 12 a pak se můžeme zvesela hádat:-D Propadnutí temné straně nebylo pro Jedi nic překvapivého. A návrat zpět také ne, takže to, že je Luke Sith není úplný nesmysl:)
2. Kylo Ren se narodil až 5 let po bitvě o Endor. Tolik ke spekulacím, že je to Luke. Navíc není Sith, své znalosti čerpal ze "zápisků" Vadera a Imperátora. Ale oficiálně není Sith. Už vyšel oficiální canon kniha o něm, která je dostupná i u nás:) Ale opět uvidíme 17.12:)
3. Výhodou temné strany a defacto Sithů je to, že červené krystaly nerostou v jeskyních jako v případě modrách/zelených atd., ale jsou uměle pěstované. Je to surová energie. Takže taky jeden z důvodů, proč není meč Kylo Rena tak pěkný jako měl například Darth Vader. Je dělaný "na koleni" bez znalostí od Sithů a nejspíš i nekvalitní krystal.
4. Jinak někde už padlo, proč jsou Stormtroopeři taková paka, když kloni nebyli. Stormtroopeři už v původní trilogii nebyly klony. Jediní kloni, kteří byli v aktivní službě v Impériu byla 501. armáda. To je ta armáda, co vedl Anakin Skywalker k vyvraždění chrámu Jedi. Tito veteráni ale zahynuli při zničení Exekutoru v VI. díle:)
5. Pravidlo dvou bylo zavedeno z jediného důvodu. Sithové byli prakticky vyhlazeni. Nejenom, že vedli tisíce let válek proti republice, ale zabíjeli se mezi sebou. Jiný důvod prakticky nebyl, protože to citelně změnilo váhu sil. A až Anakin "nastolil" rovnováhu během let vraždění Jedi.
P.S: Raději mám stejně Temné Jedi a Šedé Jedi než klasiku Jedi vs Sith:-D -
A nebo to je tím, že star wars je film a ne realita, takže si tam můžou vymyslet cokoli se jim zlíbí
-
prisel o nej tak ze mec s rukou spadl do sachty, ovsem nikdo nerikal ze vylitnul do cloud city a lita tam dodnes
-
http://starwars.wikia.com/wiki/Kylo_Ren%27s_lightsaber
-
To je pravda, u nás Star Wars mezi lidma nad čtyřicet moc fanoušků nemaj, ale i moji rodiče (55+) oba ví, co SW jsou alespoň z doslechu, byť je nikdy neviděli a nemaj zájem na tom nic měnit.
Popkulturní fenomén s pravděpodobně největším fandomem vůbec (schválně jmenuj nějakej větší), čtyřicetiletou historií a obrovským vlivem trvajícím dodnes jednoduše není možný označit za kult, to je prostě úlet. -
To zamrzí. Já nejsem z Prahy a pokud vím, lístky se u nás ve městě začaly prodávat až dnes
-
to neni jedovata, ale jenom uplne blba poznamka. proste je tam hrdinka a hrdina neni beloch. deal with it...
-
No takhle to zní ale docela fajn, škoda že to tak beztak nebude :D