Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    1. Fakt nevim kdo to je. I kdyby ,neni to drsnacky.
    2. Popis co v tobe ten trailer evokuje to teen?
    3. Neni zac.

Resident Evil 6 je prumerna akcni hra ,kterou drzi nad vodou jen postavy(QTE je v ty hre zlo) a urcite to neni survival horror! A co se tyce filmove serie jednicka a trojka dobry.Zbytek odpad!
  • Magister_Peditum
    Luke má být záporák? WTF? *15* Spíš mi to i s ohledem na ten plakát s planetou/novou hvězdou smrti připadá jako jen trochu pozměněná epizoda IV. Looseři jsou na pouštní planetě, jde po nich Impérium, zachrání je Han Solo, potkají se s rebely a společně pak zničí Hvězdu smrti. *15*
  • nemám nic proti černochům, Mace Windu je nejlepší postava z nové trilogie, ale tenhle chlapík je mi šíleně nesympatický.

Už teď mám s tímhle filmem problém. Ano, dlouhodobě hraji SWTOR za impérium a teď po mně chce někdo, abych fandil takhle nesympatickému Jediovi? Překousl bych to, kdyby to byl někdo sympaticky, ale takhle? Navíc je to od Disney, takže temná strana síly tady bude za blbečky a černoch všechny nakope do zádele a bude. Ach jo...

Nulový zájem o film.
  • Magister_Peditum
    Kult pochází z latinského "cultus" - což znamená uctívání. Kultovní se proto dá použít pro označení něčeho, co je některými uctíváno/zbožňováno, jinými slovy je to populární. *3*
  • tak pod cernochom sa podpisujem, divny fejs
    mne to prijde, ze cele to bude pribehovo kopirovat predchadzajuce casti, tj prave Luke bude hlavny zaporak(Mark Hammill s tym ma skusenosti), tj bud to bude ten Kylo daco alebo bude jeho majstrom(lebo pamatajte, sithovia chodia stale vo dvojici), takze Kylo je len predsnidavka
    (a pamatam si wow scenu, ked sa prezradilo ze Palpatin je Darth Sidious)
  • Magister_Peditum
    A Lando Calrissian ti nevadil? *1*
  • Magister_Peditum
    Protože s tím máchá jak nějakej jeliman. Což je ale u SW už pravidlem. Kdyby šlo o klasický šerm, tak by nebezpečí hrozilo - vis https://www.youtube.com/watch?v=FbyI9-JeNsA
  • Morraw
    Ten černoch je mi ohromně nesympatický. A ta holka pro jistotu taky.
  • 1. Hrozně drsňácká lež, už jen z principu...
    2. Ok super, to se máš, všechno nejlepší. Možná kdyby ti bylo 27¨trailer by tak super nebyl, naštěstí tomu tak neni.
    3. Děkuju

Každopádně tvuj nick ve mě vyvolává nutnost se tě zeptat co říkáš na Resident Evil 6 a na filmovou serii ? Ať vím s kým mám tu čest a jak hodnotný je tvůj názor.
  • 1:41 Luke
  • kostejnesmrtelny
    Měli byste si udělat konečně pořádek v tom, co to slovo "kultovní" znamená, když ho tady tak rádi používáte. Protože já si myslím, že neznamená to, co si vy myslíte, že znamená (populární).
  • Neviděl jsem Inda ani žlutého a taky zatím není jisté, zda bude nějaký ten lubič pierďolí. Moc vyvážené se mi to nezdá, teda hlavně na americké standardy. *8*
  • residentevilfans
    Za 1. Nevim kdo je Hannah Montana.
    Za 2. Je mi 26 a trailer je super.
    Za 3. Jediny co je teen ,je tvuj koment.
  • https://www.youtube.com/watch?v=wheoetJXv3U ;)
  • Tak trailer na nové Star Wars lze popsat dvěma slovy - Hannah Montana

Je to děsně teen.
  • To je taky jeden z důvodů, proč se na to těšim. Jsem zvědavej, jestli si ufikne vlastní ruku.
  • A co? Proc je to jako spatne..
  • rasisto
  • ?
  • Však taky ten maník vypadá jak pako.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit