Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať už bude příběhový twist jakýkoliv, určitě bude horší, než teorie na internetu. Jde z toho podezřelý LOST zápach...
  • Jen k tomu nalezení Lukova meče, Luke neměl modrý meč, ale zelený. Modrý měl po svém otci a o něj také díky otci přišel...
    • prisel o nej tak ze mec s rukou spadl do sachty, ovsem nikdo nerikal ze vylitnul do cloud city a lita tam dodnes
  • V 10 dopoledne jsem šel koupit lístky na půlnoční premiéru a už byla polovina všech sálů plná (titulky) :D
    • Já nakupoval včera okolo šesté a už jsem se musel spokojit "jen" s IMAX zadní částí sálu ve čtvrtek. Půlnoční premiéra beznadějně vyprodaná *13*
      • To zamrzí. Já nejsem z Prahy a pokud vím, lístky se u nás ve městě začaly prodávat až dnes
  • Moje slovo do pranice.

Na Kotaku jsem nedávno narazil na hodně zajímavou teorii, že Kylo Ren je pouze představa Luka Skywalkera ve stylu "Tyler Durden ála Fight Club", kdy Luke nedokázal unést skutečnost, že se stal ještě horším člověkem, jak jeho otce, a tak si vymyslel právě postavu Kylo Rena, aby mohl ospravedlnit své skutky a svést vinu na někoho jiného.

Ano, smysl to moc nedává, ale byl by to lákavý dějový twist *1*
    • vy to moc komplikujete, Luke zmizel= je v jeskyni a medituje. Ten opičák v sobě objeví sílu, náhodou objeví Luka v jeskyni, Luke ho zaučí do síly, opičák nakope sitha a hotovo.
      • Ale tak prvoplánový to přeci být nemůže. Takový filmy dělá jen Marvel a Disn... ou shiiit. *13*
        • vzdyt je SW pohadka, takze dejova linka musi byt naopak jednoducha.
    • Magister_Peditum
      Jenže my už víme jak Kylo Ren vypadá a jako Luke rozhodně ne. *4*
      • Viděl jsi někdy Fight Club? Proto tam píši, že to je ála Tyler Durden. Pokud neviděl, tak doporučuji shlédnout a pak se vrátit :)
        • Magister_Peditum
          OK, takže to shrnu, ta teorie je kravina. Stačí. *4*
  • Krescz
    co asi Kylo tomu afroameričanovi usekne tím lightsaberem?...pravou ruku? *15*
  • Sakra moc jsem si přál aby byl hlavní hrdina Kyle Katarn. Nečekám od toho vůbec nic takže asi nebudu zklamaný.
    • *1* *1* Tak to to ti ze srdce přeju, protože já od toho očekávám hodně a jestli mě to zklame tak nevím.
  • Co se tyce spekulaci kolem Luka, tak pokud jste hrali (a ja doufam ze jo) paradni datadisk k Jedi Knightovi - Mysteries of the sith, tak to ze by Luka ovladla temna strana a stal se zaporakem mohlo byt docela mozne a nove plus stare postavy by se ho snazili najit a dostat zpet na svetlou stranu.

Jinak souhlasim ze Sithove jsou vzdy dva a nemyslim ze by po smrti cisare tohle zaniklo, to existovalo vzdy, pokud je nejaky Sith tak by mel mit i mistra.
    • Veskoslav
      Nutně to nemuselo platit a po smrti Císaře a Vadera tím tuplem nemusí. Navíc ani zde nemáš Sitha;) To, že má červený meč z něj ještě nedělá Sitha viz Inkvizitoři, co lovili Jedi po Klonových válkách. Pravidlo dvou je to vytvořené pravidlo. Kdysi bylo Sithů +- stejně jako Jedi. Nevidím důvod, proč se jej za každou cenu držet.
      • Magister_Peditum
        Tak ten Snoke možná Sith bude.
  • Po tom, co předávděl Lucas s episodou 1 a 2 (trojka ušla, záporáci dobří a final duel vcelku dobrý, pár totálně nudných, prázdných a nesmyslných míst) si myslím, že to víc už zvorat nejde. Hlavně nic neočekávat, to je moje heslo (kdyby jste slyšeli mé přátele nadávat na MadMaxe, jsou moc odkojení jedničkou a očekávali příliš mnoho a tohle pseudo-femino-postapo je vysloveně rozlítilo, mně se to až na pár chvil moc líbilo).
    • boze, proc pro vsechno musej bejt nazvy a proc se vubec musi resit ze je to nejaky "pseudo-femino-postapo". Proste se na to podivej, obdivuj jak je to husty a nehledej v tom nejaky femino srance.
  • 1:41 Luke
  • Magister_Peditum
    http://www.moviezone.cz/clanek/30046-5-veci-kterych-jste-si-nevsimli-v-traileru-star-wars/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit