Přejít na výpis diskuzí
Trestající ruka v Rustu zabanovala přes čtyři tisíce hráčů
12.2.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Ale jo bohuzel slysel *9* tam ani nemusi cheatovat... ty penize jim do kapsy padaji nakonec sami.
-
Nevím, za co tolik mínusek v ledasčem má pravdu.
Vemte si například takový CoD a "wallhack" ve vrtulníku, kdy to kolem všech nepřátel udělá červený obdélník, abyste věděli na koho střílet.
Zapnete cheatengine, přepíšete jednu hodnotu a rázem červené čtverečky vidíte i za vojáka. -
A to ještě neslyšel nic o cheaterech v politice. Nejlépe jim jdou cheaty na peníze.
-
vým, negdi je to teškí *12*
-
Za dobrotu na žebrotu :)
-
Heh, na cheatery mám zajímavou vzpomínku ještě z dob Day of Defeat (toho prvního, ne source). Hrával jsem za klany, ale vždycky jsem byl alergický na cheatery na public serverech a nahrával jsem si je ze spectátu, abych z toho pak mohl dělat videa a posílat adminům. Aby ty videa vypadaly ještě věrohodněj, tak jsem si sehnal nějaký wallhack, který jsem pouštěl do těch dem, aby šlo vidět, co zhruba viděl ten "pachatel". Jednou jsem ho ale po nahrávání zapomněl vypnout, připojil jsem se na server a najednou mi vyskočila hláška, že můj účet byl zabanován na jeden rok *1*
-
Raději bych místo anticheat programů používal med. Namočit ty jejich mini přirození do medu a vypustit medvěda.
-
Nejhorší na tom je, že samotný podvodník si o sobě v daný okamžik myslí kdoví jakej je to frajer.
-
Ne
-
Ses prostě demment no tos chtěl slyšet?
-
Každej kdo někdy cheatoval je největší ubožák.Když hráče baví vyhrávat s cheatama třeba cs go je prostě psychicky labilní .
-
V dřívějších dobách jsem "cheatoval" celkem často. IDDQD, IDKFA, marco, polo, aegis a lumberjack už z hlavy nikdy nedostanu. Jak už bylo řečeno jinými, v SP si dělejte co chcete. Do MP ovšem cheaty/hacky nepatří. Dodnes si pamatuji tu bídu u COD MW2. V lepším případě jen wallhack a aimbot. V tom horší škoda mluvit. Nejvíce mě ovšem n****l týpek co mi odemkl všechny achievementy, zbraně... Člověk se snaží, potí krev a pak mu to nějaký h***l odemkne bez jeho vědomí a souhlasu! Jistým zadostiučiněním mi byly případy, kdy jsem s vypětím sil zabil zakempeného hackera a on se pak mohl v chatu vzteky pominout :D
-
Jenže to jsme tehdá cheatovali hlavně v singleplayer hrách, tim pádem si v tom byl sám. Nežto oni kazej hru ostatním.
-
Minimálně auto aim a létání.
-
"pokud klient ty informace nema, tak proste neni co zobrazit"
Troll nebo člověk s velice nízkým IQ... nereagovat! -
Kupovat hru je obecný pojem... většinou si kupuješ licenci. Možná je ti to u ....., ale pokud ji porušíš, tak můžeš žalovat tak leda mámě.
-
kangaxx? tak to asi vím čím to je, použil si svitek odvracení nemrtvých, to pak lich zmizí až ho killneš a demilich se neobjeví, musíš vzít nejsilnějšího válečníka a použít na něj od začátku ten svitek, co tě ochrání komplet před veškerou magií, jsou jenom 2 a oba koupíš v adventurer's mart, jinak prsten není vůbec problém získat, protože na ostatní liche turn undead funguje, je to docela nuda ale můžeš ten prsten mít v podstatě chvíli co vylezeš z úvodní lokace, pokud nemáš zloděje najmeš si Iana, nafarmíš prachy v docích prodejem/kradením v zlodějský gildě, koupíš si staff of rhyn+4, 1xturn undead/ty dva lichové se dají sejmout než kouzlo zmizí když si rychlý/ a 1xprotection from magic
-
..to nebolo velmi RP, mal si to brat tak, ako to prislo, prsten bol zniceny pri suboji. ;)
-
99,9% cheatu je defakto funcnost hry ... takze nevim, proc se pak autori divi, kdyz vlastni neschopnosti takovy veci umoznujou. Trebas klasickej wallhack je ciste o tom, ze klient ma informace o poloze vsech hracu, tak proc si je nezobrazit ... pokud klient ty informace nema, tak proste neni co zobrazit.
Navic se opravdu tesim, az nekdo nejakyho podobnyho sismu bude zalovat, s tim ze on si tu hru koupil, tak at mu navali prachy zpet, pokud nechce aby vyuzival chyby, ktere ve hre tvurce napachal. Pak se bude prozmenu neskutecne smat cheater. -
Cheat =/= Hack