Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se ukázalo, že děcka opět kazí hry (vým že nějaká část nebyly děcka a blbcy co si kazí hru i zážitek).
    Ale přiznejme, kdo třeba v GTA nebo Warcraft 3 necheatoval jako malý.
  • tonnymontana
    Cheateri uz kdyz jsem vice hral quake,vietcong,csko bylo zlo.. mladi parchanti co se smejou ze v podstate vylidni celej server a zkazi odpoledne pracujicim lidem kteri nemaji cas cekat az se tam dovali admin. Tyhle narazove banovani mam strasne rad v kombinaci napriklad s PB. Pokud by se to delalo casto hodne lidi to prestane bavit kor na steamu kde maji utrum uz po prvnim banu nebo na offic serverech. Misto toho aby se vyvojari vykaslali na komunitu (jakakoliv hra) podporuji tyhle tydeni-mesicni tvrde zasahy. Je to jen pro dobro lidi kteri si hru koupi a chteji si ji uzit. Vzdy je male procento lidi kteri dostanou ban omylem ale to se da v 99 procentech vyresit jednim telefonem, emailem nebo skype. takze za me maji spravci RUSTU +1 GJ
  • Co teprve CoD série. Hacky tuhle sérii co se MP týče slušně ničí. Hrál jsem hodně dvoku, MW1 a 3 a po čase jsem to začal vzdávat. Snad možná u MW1 se pořád drží slušná search and destroy komunita, protože vymat..laný cheateři stejně většinou hrajou TDM na skóre. Ale třeba MW3 je neskutečně zahlcená načítovanejma rusákama a to se fakt nedá hrát, včetně Search and destroy.
  • No to je huuuuustýýýýýýýýý!
  • Ja vyuzivam chyby v jedne nejmenovane online hre, abych se obohatil na ostatnich hracich. Plati mi sice dobrovolne, ale nemam z toho dobry pocit. Nicmene se mi ted ulevilo, kdyz jsem vam to rekl.
  • Vi nekdo, o jaky druh hacku tam vlastne slo?
  • wenceslaus
    Však tam to vypadá podobně :-)
  • nebo jeste dobra hlaska byla ve hre vietcong Mp..jak nakej nactiletej supak.. jsem mistr čr na noze a pritom nas tam vsechny kosil bud tim nozem nebo lekarnou na strasnou dalku :)
  • tak se ma na ty ha..zli cheatersky *2* ,miluji tu hlasku ,ale dyt je to normalni cheatovat dyt to patri do hry a podobne sra.. kez by to tak bylo vsude a porad *7*
  • to by chtelo do APB udelat pritrz cheaterum a hackerum a vsem tem aimbot hracum..
  • GlaDOS
    Je rozdíl mezi cheatem a hackem. Cheat do hry vložili sami autoři, nicméně hacky modifikují hru externě. To buď autoři podporují (modifikace), nebo jim to nevadí (podpora modifikací neexistuje, ale přesto se lidé mohou ve hře vrtat), nebo jdou proti tomu, protože to v multiplayeru ničí herní zážitek ostatních. Není cheat, jako cheat (hack).
  • spook.y
    Prosté a jednoduché...kdo cheatuje v MP je kreté...(ehm nevím jestli to tady můžu napsat). Koho baví v MP hrách cheatovat a ještě to obhajovat nebo říkat jaká je to sranda tak není asi úplně normální. Když si vzpomenu na některé případy z DayZ nebo CSka tak se mi chce skoro brečet :D
  • Jack1947
    A "pamatoval Vietnam" ze? *15*

Ne, v poho ... ja rad vysvetlim i blbosti. *4*

Evidentne tedy talent na jine "osobnosti" mam. *2*
  • Nech bejt s datem. Když si tady začal zapouštět kořeny, někteří téhle teorií o ročníku docela fandili. Při všem dobrým - jednu dobu to fakt vypadalo, že se do místních klanu osvěty zapojil i někdo, komu by mohlo být přes šedesát. :D
  • V singleplayeru ať si každý cheatuje jak chce.
  • A v COD4 aimbot a P90. Stacilo chodit dokola po mape a jenom vykoukla cizi hlava a aimbot to otocil treba o 180 stupnu a na prvni bullet hodil headku.
    Nebo wallhack a no recoil s tezkou snipou. *5*
  • Mas ale taky ruzny druhy cheateru...jedni se tim vylozene bavi a snima nekdy neni ani zla hra(malokdy) pak mas ty co chtej machrovat jak moc jsou dobry(hlavne CSko, obecne FPS a turnajovy hry) popr si i "vybojovat" nejakou tu slavu(je par cheateru kteri jsou na internetu znamy pomalu vic jak nejaky nase "celebrity",)) a pak mas ty co chtej bejt ve vsem top....to jsou hlavne takovy hry co maj v sobe nejaky leadboardy(ruzny strategie rpg zavodni)....

to jsou asi tak hlavni duvody proc cheateri cheatujou,)))

vetsinou luzri az natu prvni skupinu...ale i tak....
  • Přesně tak, SA s cheatama paráda. Co jsem naposledy musel udělat bylo si v Baldur's Gate 2 nacheatovat prsten z Kangaxxe, protože když jsem ho zabil, tak zmizel.
  • kickasl
    Ono bych ty cheaty uplne nezatracoval(v SP). Treba v GTA(SA) jsem cheatoval, kdyz jsem si chtel jenom tak zablbnout- zbrane, auto, stihacka. Kampan jsem hral bez cheatu, ale na takovy blbnuti to neni spatny. Pak jeste ve w3 warpten(urychleni stavby) ve vlastnich hrach(samostatny bitvy proti AI)- urychlovalo to oboum stranam, takze to bylo vyrovnany. Ted uz hraju bez toho(i kdyz ted uz to moc casto nehraju), ale hra byla prijemne sviznejsi.
  • gayfiltr meli vypnutej *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit