Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to seš hustej rebel
  • Coz mi pripomina, jak jsem na jednom wow freecku lital s flyhackem nad mapou, kdyz se do chatu napsala automaticka zprava, ze server ma uberhustej anticheat a kazdej hacker bude okamzite zabanovan. Tak jsem se zasmal a letel dal. *15*
  • Tilwaen
    A cos čekal, že Tě tu všichni poplácají po ramenou, jaký jsi pašák?
  • Tilwaen
    No jo, jenže to pak evidentně není ta hra určená pro něj.
  • MrSanta
    Chápu, že si někdo něco urychlí. Ale mě se tak nějak ztrácí smysl proč tu hru hrát, když v ní pak budu cheatovat. To už se na to můžu rovnou vyprdnout. Proč třeba hrát Borderlands se zbraní, která všechno zabije na jedno flusnutí? Jasně, když jsem se poprvé dostal k Doomu, tak jsem taky valil automaticky s nesmrtelností. Ale jednou jsem to zkusil bez cheatů a byla to úplně jiná káva a hraní jsem si užíval o hodně víc. Pro mě osobně cheaty kazí hru. A cheatovat v nějaké kompetativní MP hře - to je prostě ubohost.
  • Jack1947
    Jen cislo... s tim pokarfranym 47. sapíkem to fakt nema nic spojeneho...

Nebo chcesli nejake datum narozeni, nejake bezvyznamne osoby... tady opravdu neni o cem se bavit. Hlubsi myslenku ci snad smysl v tom hledat netreba.
  • datum výroby spodního prádla?
  • spousta cheatů na rust se prodává za prachy.. a představ si že existuje někdo takovej kdo nechce pw2 ve hře
  • Jack1947
    No jo, to si pis. Je potreba ventilovat vztek na HACKERY. Nebo ne ? Dal bych je do karantenni oblasti, pustil jim nejakou vakuuovou nebo jinou bombu.

CHEATOVAT se nema a spravne je to trestat... ne nejak slabe ale poradne. At zhynou straslivou smrti.

*16* Neverim tem pohadkam... budou pykat v posmrtnem zivote.
  • a co znamená to 1947?
  • Inquisitor
    Čoveče ty ses nějak rozohnil :D
  • to si zas umím představit, že se u těchhle stavěcích MMO někomu nechce 4 hodiny kutat dřevo aby si mohl postavit kadibudku, tak si to trochu urychlí
  • Jack1947
    Ja bych jim dal parchantum, kdo cheatuje v MP at tahne shori v pekle na popel a i s celou rodinou treba to je fuk. Jako vstricne gesto ny se pak spravny ferovy hrac mel na ten popel vychcat a flusnout. Rust fakt nekdo cheatuje ? - tak ho stihne jedine jen hnev v podobe rany do rozkroku. Spravne. *4*

Svet je potreba vycistit od tehle chamradi... at se ta havet zastavi a uz nemuze rozmnozovat.

( stejnak skoncej u nejakyho kompromisu, pac deti busdou brecet).
  • Inquisitor
    Já už četl v Rusku.
  • MrSanta
    V singlu ať si každý dělá co chce. Ale v MP je to prasárna. Obvzláště když cheater záměrně škodí. To už je pak teprv na pendrek.
    Mě ani není moc jasné, proč bych měl v MP hrách (ano, moc je nehraju, ale to nic nemění) cheatovat. Jestli zabiju panďůláka ovládanýho nějakým chacharem na druhý straně zeměkoule, nebo on mě - to mi je fakt putna.
  • nebo probehnout s vytahnutou zbrani

.. anebo pouzit teleporter
  • Kozy
    To jo, nejlepší způsob jak se dostat do hradu ve Starym táboře v Gothicu bylo nacheatovat jim tam trolla, nebo rovnou Spáče.
  • herni prumysl je az po usi ve srackach...
  • V MP asi nie, ale v SP môžu byť cheaty zábava. Kamarát si nacheatoval postavu v Torchlight a smial sa na číslach, aké mu to vypisovalo. Útok za 1 milión a dačo.
    A potom ma napadá zväčšovanie postáv v Gothic 1, naháč v Age of Empires 2, lietajúci hroch v Age of Mythology. Škoda že dnešné hry nemajú cheaty.
  • P2W jsou cheaty za prachy a jeste si to fanbojs chvali. Tak proc by free cheaty byly spatny? Jo, protoze z nich nic nekapne do kapsy... Pokrytectvi ftw. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit