Přejít na výpis diskuzí
Třetímu BioConu vládl Mass Effect 3 a spokojení návštěvníci
14.2.2012 | Petr Poláček
117 příspěvků
-
Super akce! A koukam co je tady skarohlidu a kyselych prdeli, ktere se neumi poradne bavit :-).
Pro me je to pekna prilezitost sdelit vam jednu z mych teorii na tema pc versus konzole, kterou jsem zde jeste neprezentoval.
Konzole je imho vyrazne spolectenstejsi zalezitost a zabava nez pc, ktere je spis individualni. Proto take konzole patri tradicne k televizi, do spolecenske misnosti, kdezto pc nekam stranou, kde je klid a kde hrace nikdo nerusi.
Bylo by velmi zajimave udelat statisticke vyhodnoceni zdejsich kyselych prdeli a zjistit, kolik z nich jsou ultra pc fanatici a konzole byse nedotkli ani klackem (krome pripadu, kdy se konzole tim klackem ma rozbit). Podle me by to sedelo, protoze tohle jsou technokrate, kteri se neumi volne a dobre bavit. Nerozumi zabave a i ty hry posuzuji na zaklade meritelnych technickych parametru ve stylu cim vetsi rozliseni, tim lepsi hra nebo cim vyssi dx, tim lepsi hra a podobne. -
-
A co se tyce zenskych, nevim jak na hernich akcich (prijde mi, ze holky na hry moc neleti), ale na sermirskych akcich, kterych jsem se ucastnil zamlada, bylo zenskych dost a zaprve se samy velmi rady oblekaly do dobovych kostymu a za druhe v tom velmi dobre vypadaly. Takze obecne kostymove akce nejsou zadnou prekazkou pro seznameni, spis naopak. Neni to ale nic pro upjatou kyselou prbel, ty to samozrejme vidi jinak, to chapu.
-
-
Ženských tam bylo dost a nebyly ani vychrtlé, ani tlusté a ani škaredé.:o) A není pravda že holky na hry neletí.:o)
-
-
A nebyly to ani ženy.
-
-
-
-
[irony]Tak samozřejmě, že lidi, co hrajou na počítači jsou jenom tlustí asociálové, na podobné srazy jede výběr z těchto asociálů a kostýmy si vezmou ti nejextrémnější případy. To snad může každého napadnou, ne?[/irony] Bože, lidi, někdy je debilita příspěvků v diskuzi vtipná, tohle je ovšem k pláči.
-
-
[irony]Naprosto souhlasím krtečku[/irony]
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KDcvR5AkJ4c doporucuju shlednout tyka se to primo tohohle srazu *1*
-
-
A uz je v clanku, to je naprosto paradni! :)
-
-
Primitivové ještě nevymřeli. *7*
-
No to je strašný. Myslím, že z hlediska zachování kvalitního genofondu je jenom správné, že lidi, co mají zálibu v převlecích za maškary z připitomělých her a filmů, mají velké problémy se sháněním partnerek.
-
-
Vážně? Tak proč jsem potom měl jen za minulý půlrok nejméně pět nabídek k vážnému vztahu? Těší mě, tady velitel Shepard
-
-
A to pocitas jen ty z ME 1 a 2, pockej az vyjde 3 :) Ne, ted vazne, si king, ten prevlek je naprosto famozni a video je supr.
-
A to bylo predtim a nebo az potom,co zjistily tve temne tajemstvi? *1*
-
-
jsem BATMAN!
-
-
Vážně? K vážnému? Tak to gratuluji, samozřejmě jsem svůj předchozí příspěvek myslel ironicky, zatím jsem nepotkal kloudnou ženskou, kterou by nevzrušovali vyzáblí/obtloustlí pošuci, co se převlékají do směšných oblečků, ve kterých vypadají ještě víc sexy, než normálně v tesilkách. S veškerou možnou úctou, velitel Ferda Mravenec.
-
-
Žárlíš Ferdo? ^__^
-
-
Netušil jsem, že se dá v ME navázat tolik vztahů... To jsi asi bral i chlapy, co? *1*
-
-
Kdepak. Pokud chceš nějáký vztah, musíš to ME občas vypnout. Jednoho dne to možná pochopíš.
-
-
Stačí, pokud ME nikdy nezapnu? *4*
-
-
Nikdo tě tu hru hrát nenutí.
-
-
-
-
-
-
*1* maminky ptřebovali někam odložit svá třicetiletá dítka?
-
Jaj, to jsou nerdi, to snad ani není možný toto... *1*
EDIT: Jo vlastně, vždyť to jsou biodroni... *5* -
-
ty bys moh vyhrat soutez: Jen ja sem ten normalni roku 2012, uz ted ses jasnej favorit, skoda, ze jedinej hlas by si mel asi od sebe *12*
-
Už aby jsi zpět zalezl do smradlavé díry a zůstal tam.
-
Kreté*e
-
-
Cahi*e
-
-
Už jste s tím věčným cokolivdrone vs. hater "bojem" dosti trapní. Každému se líbí něco jiného, jestli to nedokážete respektovat nebo je vám to proti vůli, tak byste místo flamu v diskuzích měli vyhledat psychologa, protože jste "lehce" xenofobní. Jestliže si nějaká hra drží tržby, tak asi své publikum má a mezi ním nikdo nestojí o váš názor, proč by to neměli hrát a proč je jejich oblíbená hra vlastně úplně blbá. Kéž byste se takhle rozohňovali ve škole při hodinách literatury, to by bylo přínosů do diskuze...
-
-
Nechci nic řikat, ale být "lehce" xenofóbní je přirozenost :D Nic, kvůli čemu by se mělo chodit k psychologovi...
-
-
Přirozené jsou předsudky, xenofobie ne. *15*
-
Ehm....ty uvozovky tam jsou z jistého důvodu, jestlipak víš proč?
-
-
-
-
Co to je za mag*ry ve těch kostýmech?Běžte radši ven honit mičudu Vy vymaštěnci:))).Bych se styděl v tom jít jen s košem.
-
-
protoze honit venku micudu v -15 a 20cm zaveji dava mnohem vetsi smysl :D
-
Ty si běž tahat kačera a mezi velké kluky se nepleť.
-
A proč bys v tem měl chodit s košem? Ty kostýmy jsou snad určené na takové akce, jako je BioCon a ne na chození v běžném životě.
-
-
Co to tam je za trapný blbečky? Na co si to jako hrajou,šašci..
-
VirginCon