Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LUP: skoda, ze si zabednenej vocas, co vidi ve svobode ziti hned ten nejhorsi obrazek, za par let uvidis sam...
  • statistika je na nic a je to výmluva slabomyslných. uspech je možná relativní a pro každýho něco jinýho, ale základní lidská slušnost a mravnost nám káže že děvkařství, nadměrné požívání drog je špatné ááááno? takže tu neobhajuj ty prasata
  • Myslím, že to není to jediné, co mi chybí, ještě poptávám kostýmek Petera Pana.
  • Heč :-P
  • Úplně vedle, chodím v kostýmku s kápí a mávám při tom svítící trubičkou. A ještě za sebou tahám kačera.
  • [irony]Naprosto souhlasím krtečku[/irony]
  • Jasne, tem, co se timhle chlubi se smeju taky. Ale na druhou stranu, kde ty beres tu jistotu, ze tvuj styl zivota je ten spravnej pro kazdyho? To, ze tobe to vyhovuje neznamena, ze to tak musi delat kazdej, aby si vyslouzil respekt. Muze si treba chodit na comic cony v kostymech, muze sbirat plysaky nebo treba plechovky od piva, ale v zadnym pripade to tebe neposouva v zebricku nad nej. Uspech je relativni, pro kazdyho je to neco jinyho a Trol se tu zrovna trefil do vasich hodnot a zaroven se tim zacal s*at do hodnot jinych lidi.

Pro Amylee: uprime ti preju at ti to vydrzi, ale statistika mluvi jasne.
  • Myslím, že to není jediné, co mu chybí
  • LUP: je videt, jak omezenej si, jednak to byla jen jedna ze tri veci, co sem napsal a z daleko vetsiho seznamu a jednak sem to psal obecne na lidi, at si delaji, co chteji, kdyz tim neomezujou ostatni. Zatimco ty si vyberes jednu vec a snazis se ji napasovat na me... Tohle je nazor dospelyho cloveka, co se nesnazi ostatni zaskatulkovavat narozdil od tvych vyprcu do prazdna a hrani si na svetaznalyho.
  • Ringwraith
    Zdravím, jak se máte? Mám pro vás vtipný postřeh. Zdá se, že jste se tady dokázali pobít i beze mě. SWtORu zdar!

Ale dám pár postřehů:
    1. Cosplay je třeba hodnotit jednotlivě a ne ho celkově zavrhovat. Ale ano, nevím tedy jak je to u Star Wars, ale u anime a mangy je tak ~95% cosplaye otřesnýho, takže to chce žaludek při hledání něčeho hezkého a ne jen tlusťochů převlečených za Naruta.
    2. Cituji Walldstein@tiscali.cz:
    za zmínku stojí i ten fakt, že názory místních přispěvatelů na účet nás v kostýmech jsou pouze českou specialitou! Ano je to pouze ČESKÁ SPECIALITA!! Všude jinde, kde žijí i tito fanové je tato činnost zcela normální a normální lidé, tedy většinová populace těchto zemí poznává postavy které daný kostým reprezentuje a chovají k nim patřičnou úctu, nebo je při nejmenším nenazývají blázny, v jejich očích jsou to prostě FANOUŠCI.

Ahahhahahahahaha, si děláš srandu doufám. Japonsko je bašta cosplaye a i tam se na tebe bude většinová populace dívat jak na blázna. Je důvod, proč se cosplay většinou drží jen Comiketu a podobných akcích.
  • Amylee.Anderson
    To souhlasim. Nesměšnější je argument, že my, co máme dlouhý vztah, si nic neužijem. Já jsem s přítelem skoro 4 roky, tak vítej v klubu :D
  • V žádném případě není závist českou specialitou. Ta je úplně všude, ať jsi kdekoli. Spíše bych řekla, že závist je lidem (některým) vlastní a tudíž je "lidskou specialitou". Ale to už je o něčem jiném...
  • protoze honit venku micudu v -15 a 20cm zaveji dava mnohem vetsi smysl :D
  • Já sem sice chlap ale souhlasim s tebou, přitelkyni mam ted čtvrtým rokem, a osobně se směju lidem, který se mi pořád chlubí že dnes spali s touhle, minuly tyden s touhle atd... o tom to neni...
  • Amylee.Anderson
    Já svýho prince našla, proto dávam plus. Protože má pravdu. A myslim si, že když má několik let přítelkyni, tak má větší úspěch, než velká část diskutérů tady a může tudiž v tomto směru vyplodit nějakou myšlenku o vztazích. Nemyslim tim, že ostatní jsou forever alone, ale udržet si několik let vztah neni jen tak.
  • Amylee.Anderson
    To mi přijde trochu jako škoda peněz, za t chvilku slávy, žes to faakt dobře zpracoval. A česká specialita? Velmi pochybuji. T5eba tyhle převleky z her a třeba filmů mi přijdou ještě normální, ale otaku cosplay, to je brajgl -_-''
  • a jak si usoudil že nemam paru co pišu? Tyhle názory dnešní mládeže naprosto nesnážim, nejradši by ste Souložili s každym všude a chlastali co se dá protože pak si přece připadáte hrozně Cool a dospěle, přitom dospělá osoba toto nedělá
  • tak vzhledem k tomu, ze nemas paru co pises, tak to asi budu brat jako poklonu *4*
  • Amim
    [irony]Tak samozřejmě, že lidi, co hrajou na počítači jsou jenom tlustí asociálové, na podobné srazy jede výběr z těchto asociálů a kostýmy si vezmou ti nejextrémnější případy. To snad může každého napadnou, ne?[/irony] Bože, lidi, někdy je debilita příspěvků v diskuzi vtipná, tohle je ovšem k pláči.
  • Ano skutečně tahle hloupá závist, že někdo něco dokázal a někdo jiný ne je skutečně českou specialitou, ano chovají k nim úctu. Radí se snimi jak co vyrobit, jsou zvání na festivaly a do porot cosplay soutěží. A opět ano kostým se může pohybovat od 1000 kč klidně do těch 60 000 kč. Je v tom materiál, vybavení pracovny, čas, látky, barvy. Pokud jsi někdy něco takového dělal tak se nedivíš. A ty čtyři body to vystihují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit