Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nebyly to ani ženy.
  • Byl bych opatrný s "českou specialitou", v U.S. už dlouho hoří tiché (někdy hlasité) boje nejrůznějších subkultur a cosplayeři jsou taky pěkně pod palbou. Nebo už i v českých zemích byl někdo fyzicky napadnut kvůli cosplay?
  • Doufám, že tento krásný příspěvek jsi napsal oblečený do svého kostýmku Jediho, nebo nějakého podobného hastroše. Pak bys teprve měl mou patřičnou úctu, jakou si všichni krásní lidé s vážnými nabídkami a v kostýmcích zaslouží, nejen za hranicemi, ale i u nás. A apeluji na všechny krásné ženy, které se ještě nezúčastnily podobných akcí a nedaly vážnou nabídku hošovi v kostýmku, aby se nad sebou zamyslely, protože za hranicemi je to jiné kafe! Tam se o ně perou. V bahně. Nahé.
  • Zapomněl jsi PRAVDA A LÁSKA. To mi tam jako dost chybí.
  • Tak tebe nepřechčiju, ty jsi příliš inteligentní. Ale dobrá, ve svém kostýmku jsem se zúčastnil i mezinárodní akce krásných lidí s vážnými nabídkami, sledované všemi dobrými lidmi. Schválně jestli mě tam najdeš:

http://www.videacesky.cz/skece/triumph-na-premiere-star-wars
  • Walldstein
    mno tka tu fotku veme zleva doprava: Jedi, posádka z Tantive, Mara Jade, Madalorian, Nihilus, ????, Juno Eclipse, Imperiální technik...kterou si myslel tu druhou na kterou si nemůžeš vzpomenout? doufám že ne na tu samou co já *1*
  • Walldstein
    1. TOR je vlastně pokračování KOTOR, takže je jedno jestli je to Blizzcon, nebo Biocon, nebo ACTIVISION con...na vývojáři nezáleží pokud se pohybuje v univerzu které je tak rozssáhlé jako SW...
    2. Větší fail je že pod fotkou s kostýmama z SW se píše o ME ;)
  • Walldstein
    fakt sis pořídil jeden z Armorů z SW či ME? tak ukaž fotky ať vidíme jak si šikovnej a můžeme se ti vysmát...
  • Walldstein
    eh...a napadlo tě třeba si o těch lidech něco zjistit? Najdi si jejich web a nebo ne...stejně by jsi nedokázal pochopit slova jako Sdružení fanoušků, reálně vypadající kostým, CHARITATIVNÍ ORGANIZACE a ČINNOST!
  • Ženských tam bylo dost a nebyly ani vychrtlé, ani tlusté a ani škaredé.:o) A není pravda že holky na hry neletí.:o)
  • A co se tyce zenskych, nevim jak na hernich akcich (prijde mi, ze holky na hry moc neleti), ale na sermirskych akcich, kterych jsem se ucastnil zamlada, bylo zenskych dost a zaprve se samy velmi rady oblekaly do dobovych kostymu a za druhe v tom velmi dobre vypadaly. Takze obecne kostymove akce nejsou zadnou prekazkou pro seznameni, spis naopak. Neni to ale nic pro upjatou kyselou prbel, ty to samozrejme vidi jinak, to chapu.
  • Super akce! A koukam co je tady skarohlidu a kyselych prdeli, ktere se neumi poradne bavit :-).

Pro me je to pekna prilezitost sdelit vam jednu z mych teorii na tema pc versus konzole, kterou jsem zde jeste neprezentoval.

Konzole je imho vyrazne spolectenstejsi zalezitost a zabava nez pc, ktere je spis individualni. Proto take konzole patri tradicne k televizi, do spolecenske misnosti, kdezto pc nekam stranou, kde je klid a kde hrace nikdo nerusi.

Bylo by velmi zajimave udelat statisticke vyhodnoceni zdejsich kyselych prdeli a zjistit, kolik z nich jsou ultra pc fanatici a konzole byse nedotkli ani klackem (krome pripadu, kdy se konzole tim klackem ma rozbit). Podle me by to sedelo, protoze tohle jsou technokrate, kteri se neumi volne a dobre bavit. Nerozumi zabave a i ty hry posuzuji na zaklade meritelnych technickych parametru ve stylu cim vetsi rozliseni, tim lepsi hra nebo cim vyssi dx, tim lepsi hra a podobne.
  • Primitivové ještě nevymřeli. *7*
  • Za mě palec nahoru. Cosplay se mi vždycky líbil. Škoda, že nemám víc času, taky bych se přišel podívat. A to video super, pobavilo *1*
  • Přirozené jsou předsudky, xenofobie ne. *15*
  • Trol.diskuzni
    Teprve druhý a to už je únor? Špatné skóre, špatné, musím se polepšit... *4*
  • MrSanta
    Ty woe, trolíku, to už je druhý post letos od tebe, u kterého klikám "líbí". Co se děje, netrpíš nějakou chorobou? *3*
  • Trol.diskuzni
    Stačí vygooglit, u obou případů hned první výsledek hledání zodpoví...
  • Mopped
    Co znamená Cosplay a co STFU?
    Dík.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit