Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky jsem rád, že aspoň někdo tady má rozum.
  • fakt vas nechapu, proto ze si oblekl kostym z nej nedela posuka. osobne taky hodne komparim, taky posiluju a o holky sem nikdy nouzi nemel i kdyz si obcas na akci vemu nejaky smesny kostym. odsuzovat cloveka jen proto ze si oblece kostym je fakt ubohost.... zamyslete se nad sebou. tohle se mi stava hodne casto v online hrach, kdy mi nejaky cucak napise ze komparim nonstop, sem tlusty a jeste panic atd. atd.atd . co si o takovem cloveku potom myslet, ze sebe potom nedelejte kreteny a nesudte lidi ktere neznate.
  • Bože nevěděl jsem kolik pitomců tady je ! Takže pánové vím že vaše slepičí mozečky to nepochopí ale Cosplay už velmi dávno není záležitost tlustých geeků. Chápu ty desítky lidí co to dělají profesionálně, stovky co každý rok investují desítky hodin a tisíce co cosplay provozují jsou vlastně lidé bez života, že ano. Tak až někdo z vás vyrobí něco jako je tohle brnění tak pak budu považovat jeho argument za hodnotný. Do té dobu STFU

Pro ty které to zajímá tak tady je článek o výrobě tohoto brnění http://aaaandgirls.blog.cz/1202/vyroba-n7-brneni
  • Nikdo tě tu hru hrát nenutí.
  • Žárlíš Ferdo? ^__^
  • Trol.diskuzni
    Stačí, pokud ME nikdy nezapnu? *4*
  • Kdepak. Pokud chceš nějáký vztah, musíš to ME občas vypnout. Jednoho dne to možná pochopíš.
  • Vážně? K vážnému? Tak to gratuluji, samozřejmě jsem svůj předchozí příspěvek myslel ironicky, zatím jsem nepotkal kloudnou ženskou, kterou by nevzrušovali vyzáblí/obtloustlí pošuci, co se převlékají do směšných oblečků, ve kterých vypadají ještě víc sexy, než normálně v tesilkách. S veškerou možnou úctou, velitel Ferda Mravenec.
  • Už aby jsi zpět zalezl do smradlavé díry a zůstal tam.
  • Trol.diskuzni
    Netušil jsem, že se dá v ME navázat tolik vztahů... To jsi asi bral i chlapy, co? *1*
  • Vážně? Tak proč jsem potom měl jen za minulý půlrok nejméně pět nabídek k vážnému vztahu? Těší mě, tady velitel Shepard
  • No to je strašný. Myslím, že z hlediska zachování kvalitního genofondu je jenom správné, že lidi, co mají zálibu v převlecích za maškary z připitomělých her a filmů, mají velké problémy se sháněním partnerek.
  • Ehm....ty uvozovky tam jsou z jistého důvodu, jestlipak víš proč?
  • Amylee.Anderson
    Nechci nic řikat, ale být "lehce" xenofóbní je přirozenost :D Nic, kvůli čemu by se mělo chodit k psychologovi...
  • Možná je od obsidianu, ale stále patří do SW universa KOTOR/TOR.
  • Nerad tě zklamu, ale Shepardová je v jiném zámku, Mario...
  • Trol.diskuzni
    Cahi*e
  • Cahir
    Kreté*e
  • A sestra je Shepard taky? *16*
  • Už jste s tím věčným cokolivdrone vs. hater "bojem" dosti trapní. Každému se líbí něco jiného, jestli to nedokážete respektovat nebo je vám to proti vůli, tak byste místo flamu v diskuzích měli vyhledat psychologa, protože jste "lehce" xenofobní. Jestliže si nějaká hra drží tržby, tak asi své publikum má a mezi ním nikdo nestojí o váš názor, proč by to neměli hrát a proč je jejich oblíbená hra vlastně úplně blbá. Kéž byste se takhle rozohňovali ve škole při hodinách literatury, to by bylo přínosů do diskuze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit