Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nahodou holkam se kostymy libi, aspon americankam ve striptyz barech :D jen musis skudlit latku a byt osekany *1*
  • Tak panovi bratovi odkaz ze to bolo absolutne famozne. Sam podobny styl hudby/"tanca" nemusim ale ked si z toho niekto dokaze spravit takuto prcu s tolkou graciou... Sr*l som smiechom celu minutu *1*
  • V kostýmku už to pak není žádná práce. Pak už jen odmítáš vážné nabídky a nonstop kompaříš.
  • No já vždycky měl za to, že je myšlena šňůra k mému světelnému meči. Asi si vyrobím kostýmek troopera, na ten sice holky neletí tolik jako na pytel přes hlavu a svítící trubičku, ale gumovky si můžu nechat a z kastrolu si udělám fešnou helmu. A předejdu stížnostem na nedostatečnou délku.
  • Hmm, myslím že ne. Kostým dá víc práce. Tato diskuze je kontraproduktivní
  • Stejně snadno, jako dostat v kostýmku vážnou nabídku.
  • tim sem chtel rict ze nejaci lidi sou dmnti. nevim jak ti to blize popsat, pokud si podobnou zkusenost nikdy nemel..... proste nekoho zabijes a dotycny je krypl a zacne ti psat podobne kydy jen aby te "jakoby" psychicky vydeptal.s temi panici atd sem uvadel jen priklady... jde o tu myslenku ze lidi si na jine delaji nazory jen proto ze vuci podobne skupince lidi maji osobni vyhrady ,nebo se je snazi temihle jejich odhady dostat a doufat ze se trefi do cerneho. a komparit nonstop a udelat verny kostym de, vsechno de *3*
  • Amylee.Anderson
    To je názor, panečku! +1
  • PreidaQ
    Tak nevím, jestli to s tou dlouhou šňůrou bylo myšleno dvojsmyslně nebo jsem já jen takový prasák... *7*
  • Technická: Jek lze "kompařit" nonstop a zároveň vytvořit poměrně věrný kostým?
  • Takový brnění jsem samozřejmě taky vyrobil. A světelný meč ze zářivky. Škoda jen že nemám delší šňůru, což mi vytýká mnoho holek, protože se nedostanu daleko od zásuvky. Takže moje argumenty jsou více než hodnotné. A mám spousty vážných nabídek. Vážně.
  • Prosím, neaplikujte na mě svůj vlastní život
  • Ne, to z něj pošuka nedělá, tím byl už předtím a kostýmem to jen podtrhl. A to stěma online hrama je taky dobrej fór, to si jako tlustý panicové vzájemně píšou, že jsou tlustí panicové? Na to je jediná rada - nekompaři nonstop a vyhoď kostýmek.
  • A čeho konkrétně se ty vážné nabídky měly týkat, veliteli Shuparde? Doufám, že ne styku. A malá poznámka - když ti na ulici někdo nabídne leták, nemusí to vždy znamenat vážnou nabídku. Nauč se s tím žít.
  • Trol.diskuzni
    To nebylo jen na tebe... Jinak bych nenapsal "někteří".
  • Kdo mluvil o nějákém klácení? Já zmiňoval jen nabídky, to neznamená, že je člověk musí přijmout.
  • Trol.diskuzni
    Líbí se mi, jak tady někteří dělají ramena s tím, že "klátí každý měsíc jinou roštěnku a nabídky se jim jen hrnou"... Tomu se musím smát - naučte se být kvalitním partnerem, který ví, jak si najít a udržet pro něj typově vhodnou ženu, teprve pak totiž poznáte opravdové kouzlo života.
  • jsem BATMAN!
  • Mne osobne je coslplay ako milá a zaújmavá zábava pre skutočných nadšencov odosť sympatickejšou náplňou volného času než sedenie pri internetových diskusiách a súdenie ľudí ktorých nepoznám :-)
  • A to bylo predtim a nebo az potom,co zjistily tve temne tajemstvi? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit