Přejít na výpis diskuzí
Třetímu BioConu vládl Mass Effect 3 a spokojení návštěvníci
14.2.2012 | Petr Poláček
117 příspěvků
-
Ty si běž tahat kačera a mezi velké kluky se nepleť.
-
Zase diskuze o beďarech. Já bych chtěl říct jen to, že akce byla povedená a NoD byl rozhodně dobrá volba. Spousta místa, skvělá obsluha na baru, výbornej guláš. P.S.: Nepřišel jsem v kostýmu.
-
si teplej, nadrženej a trapnej puberťák. doufám že chytneš AIDS, otrávíš se alkoholem na nějaký diiiskootéééce a pak chcipneš na předávkování plnýma douškama
-
A proč bys v tem měl chodit s košem? Ty kostýmy jsou snad určené na takové akce, jako je BioCon a ne na chození v běžném životě.
-
v tom pripade maminka kecaaaaaaaa!!!
-
Já to mám zakázané, mamka mi dovolí chodit jen na games.cz. Tady prý žádní psychopati nejsou, jen slušní lidi.
-
Co to je za mag*ry ve těch kostýmech?Běžte radši ven honit mičudu Vy vymaštěnci:))).Bych se styděl v tom jít jen s košem.
-
Nikdy jsem nemel potrebu se "tvym lidem" vysmivat, ale tenhle koment... No slusny : D
"Ceska specialita", "Patricna ucta", "6000 - 60 000", ctyri body dobry tak pro pobaveni, ...
Na ty posmevacky se proste vykasli, a ostatnim nic cpat nemusis.
- Insecurity?
x Way to go! : D -
Uzasnej nazor no, u takovyho muze kliknout na + jen zenska, co ceka na svyho prince nebo najivni chlap. Ten kdo ma mozek a vi jak to kolem nej vypada vydedukuje, ze trollik ma mozna a to zduraznuju MOZNA par let pritelkyni, tak hazi ostatnim rady "jak na zivot", s cim ale nepocita je, ze to je jen docasny stadium pred tim nez jeden tomu druhymu zahne nebo ho zacne stvat... rikejte mi treba pesimista, ale realista sedi vic. Mnohem radsi by se lidi meli zamerit na to, co chteji v ten danej zivotni moment dela a uzivat si to plnyma douskama, at je to cosplay, nezavaznej sex nebo online hry, je to kazdyho vec.
-
to ti chybi nejspis uz od narozeni
-
je to nuda, kdzy uz i troll netroluje
-
A to pocitas jen ty z ME 1 a 2, pockej az vyjde 3 :) Ne, ted vazne, si king, ten prevlek je naprosto famozni a video je supr.
-
k tomu videu se zrovna docela hodi a to nejsem zadnej fanda tohohle songu, vetsinou posloucham rock nebo metal.
-
ty bys moh vyhrat soutez: Jen ja sem ten normalni roku 2012, uz ted ses jasnej favorit, skoda, ze jedinej hlas by si mel asi od sebe *12*
-
vsadim se, ze nosis limecek nahoru, ruzovy tricko, denne chodis do posilky a pripadas si jako desnej kapo... zklamu te, si nic
-
za tohle te muze napadnout tak leda nejakej blbec
-
Na Bioconu bylo sice dost kostýmů, ale nevyrovnává se to Festivalu Fantazie v Chotěboři, kde ho má skoro každý :D
-
Co to sakra s tebou je Trolíku? :D
-
A já jí vezmu zprava doleva - mišuge, muišuge, mišuge....
-
To znamená, že tě všichni obdivují a máš spousty vážných nabídek. Dokonce i od žen. Ovšem ne hezkých.