Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt vas nechapu, proto ze si oblekl kostym z nej nedela posuka. osobne taky hodne komparim, taky posiluju a o holky sem nikdy nouzi nemel i kdyz si obcas na akci vemu nejaky smesny kostym. odsuzovat cloveka jen proto ze si oblece kostym je fakt ubohost.... zamyslete se nad sebou. tohle se mi stava hodne casto v online hrach, kdy mi nejaky cucak napise ze komparim nonstop, sem tlusty a jeste panic atd. atd.atd . co si o takovem cloveku potom myslet, ze sebe potom nedelejte kreteny a nesudte lidi ktere neznate.
    • Ne, to z něj pošuka nedělá, tím byl už předtím a kostýmem to jen podtrhl. A to stěma online hrama je taky dobrej fór, to si jako tlustý panicové vzájemně píšou, že jsou tlustí panicové? Na to je jediná rada - nekompaři nonstop a vyhoď kostýmek.
      • Walldstein
        eh...a napadlo tě třeba si o těch lidech něco zjistit? Najdi si jejich web a nebo ne...stejně by jsi nedokázal pochopit slova jako Sdružení fanoušků, reálně vypadající kostým, CHARITATIVNÍ ORGANIZACE a ČINNOST!
        • Zapomněl jsi PRAVDA A LÁSKA. To mi tam jako dost chybí.
          • to ti chybi nejspis uz od narozeni
            • Myslím, že to není to jediné, co mi chybí, ještě poptávám kostýmek Petera Pana.
            • Myslím, že to není jediné, co mu chybí
      • tim sem chtel rict ze nejaci lidi sou dmnti. nevim jak ti to blize popsat, pokud si podobnou zkusenost nikdy nemel..... proste nekoho zabijes a dotycny je krypl a zacne ti psat podobne kydy jen aby te "jakoby" psychicky vydeptal.s temi panici atd sem uvadel jen priklady... jde o tu myslenku ze lidi si na jine delaji nazory jen proto ze vuci podobne skupince lidi maji osobni vyhrady ,nebo se je snazi temihle jejich odhady dostat a doufat ze se trefi do cerneho. a komparit nonstop a udelat verny kostym de, vsechno de *3*
      • Technická: Jek lze "kompařit" nonstop a zároveň vytvořit poměrně věrný kostým?
        • Stejně snadno, jako dostat v kostýmku vážnou nabídku.
          • Hmm, myslím že ne. Kostým dá víc práce. Tato diskuze je kontraproduktivní
            • nahodou holkam se kostymy libi, aspon americankam ve striptyz barech :D jen musis skudlit latku a byt osekany *1*
            • V kostýmku už to pak není žádná práce. Pak už jen odmítáš vážné nabídky a nonstop kompaříš.
    • Díky jsem rád, že aspoň někdo tady má rozum.
  • Bože nevěděl jsem kolik pitomců tady je ! Takže pánové vím že vaše slepičí mozečky to nepochopí ale Cosplay už velmi dávno není záležitost tlustých geeků. Chápu ty desítky lidí co to dělají profesionálně, stovky co každý rok investují desítky hodin a tisíce co cosplay provozují jsou vlastně lidé bez života, že ano. Tak až někdo z vás vyrobí něco jako je tohle brnění tak pak budu považovat jeho argument za hodnotný. Do té dobu STFU

Pro ty které to zajímá tak tady je článek o výrobě tohoto brnění http://aaaandgirls.blog.cz/1202/vyroba-n7-brneni
    • Mopped
      Co znamená Cosplay a co STFU?
      Dík.
      • To znamená, že tě všichni obdivují a máš spousty vážných nabídek. Dokonce i od žen. Ovšem ne hezkých.
      • Trol.diskuzni
        Stačí vygooglit, u obou případů hned první výsledek hledání zodpoví...
        • Mopped
          Já to mám zakázané, mamka mi dovolí chodit jen na games.cz. Tady prý žádní psychopati nejsou, jen slušní lidi.
          • v tom pripade maminka kecaaaaaaaa!!!
    • Takový brnění jsem samozřejmě taky vyrobil. A světelný meč ze zářivky. Škoda jen že nemám delší šňůru, což mi vytýká mnoho holek, protože se nedostanu daleko od zásuvky. Takže moje argumenty jsou více než hodnotné. A mám spousty vážných nabídek. Vážně.
      • Walldstein
        fakt sis pořídil jeden z Armorů z SW či ME? tak ukaž fotky ať vidíme jak si šikovnej a můžeme se ti vysmát...
        • Tak tebe nepřechčiju, ty jsi příliš inteligentní. Ale dobrá, ve svém kostýmku jsem se zúčastnil i mezinárodní akce krásných lidí s vážnými nabídkami, sledované všemi dobrými lidmi. Schválně jestli mě tam najdeš:

http://www.videacesky.cz/skece/triumph-na-premiere-star-wars
      • PreidaQ
        Tak nevím, jestli to s tou dlouhou šňůrou bylo myšleno dvojsmyslně nebo jsem já jen takový prasák... *7*
        • No já vždycky měl za to, že je myšlena šňůra k mému světelnému meči. Asi si vyrobím kostýmek troopera, na ten sice holky neletí tolik jako na pytel přes hlavu a svítící trubičku, ale gumovky si můžu nechat a z kastrolu si udělám fešnou helmu. A předejdu stížnostem na nedostatečnou délku.
  • No to je strašný. Myslím, že z hlediska zachování kvalitního genofondu je jenom správné, že lidi, co mají zálibu v převlecích za maškary z připitomělých her a filmů, mají velké problémy se sháněním partnerek.
    • Vážně? Tak proč jsem potom měl jen za minulý půlrok nejméně pět nabídek k vážnému vztahu? Těší mě, tady velitel Shepard
      • A to pocitas jen ty z ME 1 a 2, pockej az vyjde 3 :) Ne, ted vazne, si king, ten prevlek je naprosto famozni a video je supr.
      • A to bylo predtim a nebo az potom,co zjistily tve temne tajemstvi? *1*
        • jsem BATMAN!
      • Vážně? K vážnému? Tak to gratuluji, samozřejmě jsem svůj předchozí příspěvek myslel ironicky, zatím jsem nepotkal kloudnou ženskou, kterou by nevzrušovali vyzáblí/obtloustlí pošuci, co se převlékají do směšných oblečků, ve kterých vypadají ještě víc sexy, než normálně v tesilkách. S veškerou možnou úctou, velitel Ferda Mravenec.
        • Žárlíš Ferdo? ^__^
      • Trol.diskuzni
        Netušil jsem, že se dá v ME navázat tolik vztahů... To jsi asi bral i chlapy, co? *1*
        • Kdepak. Pokud chceš nějáký vztah, musíš to ME občas vypnout. Jednoho dne to možná pochopíš.
          • Trol.diskuzni
            Stačí, pokud ME nikdy nezapnu? *4*
            • Nikdo tě tu hru hrát nenutí.
  • Eda.Frtan
    Myslim, že je docela fail se na biocon obléci jako postava ze hry od obsidianu... (Darth Nihilus, a ta druhá na kterou si nemůžu vzpomenout...)
    • Walldstein
      mno tka tu fotku veme zleva doprava: Jedi, posádka z Tantive, Mara Jade, Madalorian, Nihilus, ????, Juno Eclipse, Imperiální technik...kterou si myslel tu druhou na kterou si nemůžeš vzpomenout? doufám že ne na tu samou co já *1*
      • A já jí vezmu zprava doleva - mišuge, muišuge, mišuge....
    • Walldstein
      1. TOR je vlastně pokračování KOTOR, takže je jedno jestli je to Blizzcon, nebo Biocon, nebo ACTIVISION con...na vývojáři nezáleží pokud se pohybuje v univerzu které je tak rozssáhlé jako SW...
      2. Větší fail je že pod fotkou s kostýmama z SW se píše o ME ;)
    • Možná je od obsidianu, ale stále patří do SW universa KOTOR/TOR.
    • tak kdyz se podivas na fotky je tam vic lidi prevlecenjch jako postavi z KoTORu
  • Amylee.Anderson
    Proč musej tu "super" písničku všude cpát? -_-''
    • k tomu videu se zrovna docela hodi a to nejsem zadnej fanda tohohle songu, vetsinou posloucham rock nebo metal.
    • Proc cpat? tohle vypada ze to byl primo ucel uz jen jak poskakovali tedy Shuffling.
      • kubi-wan
        Byl to účel. Tenhle Shepard je můj bratr a udělal tohle schválně.
        • Tak panovi bratovi odkaz ze to bolo absolutne famozne. Sam podobny styl hudby/"tanca" nemusim ale ked si z toho niekto dokaze spravit takuto prcu s tolkou graciou... Sr*l som smiechom celu minutu *1*
        • A sestra je Shepard taky? *16*
          • Nerad tě zklamu, ale Shepardová je v jiném zámku, Mario...
      • God-of-War
        Možno, ale tenhle song je už fakt moc...
    • God-of-War
      Nejdementnější...ehm..."písnička" za poslední léta
    • Aby se z toho mohla dejmilí hendrson po****.
      • Trol.diskuzni
        To jako pokakat? *8*
  • VirginCon
  • Co to tam je za trapný blbečky? Na co si to jako hrajou,šašci..
  • Trol.diskuzni
    Jaj, to jsou nerdi, to snad ani není možný toto... *1*

EDIT: Jo vlastně, vždyť to jsou biodroni... *5*
    • ty bys moh vyhrat soutez: Jen ja sem ten normalni roku 2012, uz ted ses jasnej favorit, skoda, ze jedinej hlas by si mel asi od sebe *12*
    • Už aby jsi zpět zalezl do smradlavé díry a zůstal tam.
    • Cahir
      Kreté*e
    • Už jste s tím věčným cokolivdrone vs. hater "bojem" dosti trapní. Každému se líbí něco jiného, jestli to nedokážete respektovat nebo je vám to proti vůli, tak byste místo flamu v diskuzích měli vyhledat psychologa, protože jste "lehce" xenofobní. Jestliže si nějaká hra drží tržby, tak asi své publikum má a mezi ním nikdo nestojí o váš názor, proč by to neměli hrát a proč je jejich oblíbená hra vlastně úplně blbá. Kéž byste se takhle rozohňovali ve škole při hodinách literatury, to by bylo přínosů do diskuze...
      • Amylee.Anderson
        Nechci nic řikat, ale být "lehce" xenofóbní je přirozenost :D Nic, kvůli čemu by se mělo chodit k psychologovi...
        • Přirozené jsou předsudky, xenofobie ne. *15*
        • Ehm....ty uvozovky tam jsou z jistého důvodu, jestlipak víš proč?
  • http://www.youtube.com/watch?v=KDcvR5AkJ4c doporucuju shlednout tyka se to primo tohohle srazu *1*
    • sleepless
      A uz je v clanku, to je naprosto paradni! :)
  • *1* maminky ptřebovali někam odložit svá třicetiletá dítka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit