Přejít na výpis diskuzí
Trh s PC hrami loni rostl, dominují na něm MOBA tituly
3.2.2014 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
*1* *1* *1*
-
Ale neřeknu u jiných věcí.. Ale MOBA *16*
-
OMG *9* Nechápu jak někoho může bavit to, co nebaví mě! *16*
-
MOBA... Smrt PC her *9* Nechápu jak to muže tak lidi bavit Lolko,Dota 2... dyť já strávil u Doty 2 asi 30 hodin herního času a mužu říct je jedno: Opravdu jsem se nebavil. *3*
-
Coz neni se cemu divit. MOBA a F2P/P2W jsou 2 tazne mechanismy PC ONLINE sceny.
Cetl jsem ze to je upadek atp... no minimalne to neni upadek v tom smyslu ESPORTU naopak to je na zacatku sve cesty, nevtrdim ze zde nejde o penize ( to de az na 1,2 miste ze).
Tak jako jo, da se to zkusit a sednout by to melo. Respkt proto tu je DOTA,LOL.SMITE, BLOODLINE arena atp... hlavne je velke plus ze se da s vetsinou hrdinu hrat ze zacatku. ( je zde rotace tydenni) defakto se nemusi utratit zadny peniz a jsou dulezite dosazene lvly a skill.
Jo mozna zamrzi ze obcas se jde s "kuzi na trh" napr. 15-16 lvl proti hraci co provedl 200zabiti... vetsinou ale plati s alepsoon prumerne dobrym tymem se da obratit zapas no...
Jsou taky mody ktere nesednou kazdemu, priklad Arena je na mlaceni nejlepsi. Assault a Joust se taktizuje jinak. Pak taky se neda odpojit a jit do jine hry ( tusdiz bud surrender nebo si holt vytrpite ten horky konec). Obcas jde do surenderu nepratelsky tym. Az dosahne clovek urciteho Levelu mu bude stacit 1-2 zapasy 10minutove za den.
Na druhou stranu, se mi nelibi kdyz spadaji do MOBA her i jinak uspesne serie, no ono se vezme ruzne uz by nebyli uspesny, potrebuji penize. F2P zanr nevyzdvihuji vubec, ale zase je to dostupne a vetsinou se to da uhrat bez realnych penez. MOBA viz peknym prikladem. -
Na druhou stranu se není moc co divit, asi nikdo po minulých dílech nepředpokládal to, co přišlo *4*
-
Zapoměl jsi dodat, že rádi pirátíme. ;-)
-
Jestli chces poradnou odezvu, bez to napsat na sector, bastu pravovernych pc fanatiku. Tady to neni ono.
-
A důvod? Pro mě je zase úpadek hraní to, že hráči stále kupují CoD a spol....Nejspíš neumíš moc hrát tento typ her a proto jej považuješ za úpadek, co? *7*
-
...who knows, you might even be able to get a girlfriend... 20:50
http://www.youtube.com/watch?v=F1moTdmacu8
...tak tohle opravdu není "perfektní icebreaker" :) -
Nechte už ty poslední hřebíčky do rakve. Ať si každej hraje co chce. Nikdo nikoho nenutí hrát MOBy. Člověk pokud si pamatuju hraje na počítači, co ho baví.
-
A to este netusis ako si nevazia set-top-boxy s energetickou triedou G *1*
-
to co jsi napsal je: agresivni, vulgarni, zakomplexovane a pomlouvacne ..takze budes Pcckar zejo?:)
-
PC je zlo. A velké zlo. Tahle platforma k sobě poutá tu nejhorší lůzu. Pcčkáři jsou zlí, nenávistní, plní zášti, závistiví, agresivní, vulgární, zakomplexovaní, pomlouvační.
-
Pride az sa vypredaju luky a vyrobcovia mikrovlniek zasponzoruju hollywood.
-
Jediný shitt jsi ty sám
-
Jo, sem další do dlouhý řady. PC hraju přes 15 let a k tomu PS2/3 už taky dlouho. Sou prostě věci, který si na PC nezahraješ. A nemluvim tady o zmíněnym hraní v partě, když někdo příde popít;)
-
Cinania a komunitne servery ktore vylepsuju nekvalitny original sa nepocitaju *1*
-
Dark souls je na PC shit, takže díky PS3 za ni :D
A jestli je Steam špehovací soft tak to ani nechci vedět co se dá řict o nových konzolích a jejich supr socialních fíčurách.
NSA budou mít žně :) -
to sice je, ale porat lepsi nez nejprodavanejsi konzol hra FIFA to jefakt hra *1* *11* pro tydity (kdyz uz mam rad ten stupidni fotbal tak ho jdu hrat ven ne?)