Přejít na výpis diskuzí
Trh s PC hrami loni rostl, dominují na něm MOBA tituly
3.2.2014 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
ja ti nevim, v poslední dobe mam problem najit hru ktera by mne v danem žanru bavila.
-
Dragon's Dogma na hard je opravdu brutal. Nic takové v open světě na pc není.
-
Takový nezávislý názor a pak řekneš total casual Tomb Raider a omalovánky Bioshock. LOL
-
Že si to nezmínil ve svém příspěvku.
Ok, máme tu vyjimku potvrzujicí pravidlo. Co tam máš ještě schovaný? Protože tím myslím, bylo vyjmenováno vše, čím můžeš argumentovat. -
Jeho hřích je tak velký, že obyčejné tresty by zcela minuly účinkem. Tady už je na čase výtahnout neformální tresty.
-
Ach boze, Kratos zo sectoru sa musi ventilovat uz aj tu? Mas na sectore ban alebo ta tam uz nikto neberie vazne?
Btw, za online passy mozeme dakovat komu? Hmmmm? -
žijem v úžasný době, kde se sice vyrábí tuna generickejch pakáren, ale díky nezávislákům a menším projektům je pořád co zajímavýho hrát (ale abych těm velkejm nekřivdil, třeba Deus, Bioshock nebo Lara byly super hry, i když vlastně mainstream)
-
Konzole můžu za vše. Od hladu v Africe až po nesvobodný Tibet. Je třeba nastolit pc-hrb pro všechny a pak nastane ráj na Zemi...
-
a pro milovníky BDSM je tam Queen of Pain a pro oblíbence zoo sexu Enchantress, napůl žena napůl srnka, v Dotě si každý najde to svoje
-
hovoríš o Demon Souls a Dark Soul, ktoré vzniklo len vďaka konzolistom na PS3 a PCčkári po ňom žobrali a skočili ako kura po sopli, lebo nič také už roky na PC nevzniklo v takej kvalite???
-
Zapoměl si ještě na RAMky, ale OK... odpodá mi tedy jeden bod.
-
za SecuROM sa podakuj Sony....to je ta firma co ju furt obhajujes a denne ta osiera kde moze.
-
Dik za informaciu. Odteraz ich budem ignorovat s uplne odlisnym pocitom.
-
Takze konzole muzou i za ekonomickou krizi *8*
-
Kdyby tu nebyly konzole, tak pcčkáři každej půl rok kupují novou kartu + procesor.
-
Bude muset delat ministranta?
-
plno kecov a ani jeden argument... to je dneska normálne trendom mám taký pocit...
-
Pro všechny je možné najít pokání. I pro takové zhřešilce jako je Hnisavec. Naše církev očišťuje takové kacířské názory rychle a stručně...
-
No takovej Petroglyph si diky MOBA titulum muze kopat vlastni hrob *1*
-
je těžký pirátit hry co jsou už v základu zadarmo