Přejít na výpis diskuzí
Trh s PC hrami loni rostl, dominují na něm MOBA tituly
3.2.2014 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
A zase ta ohraná písnička ...., všechno jde do kytek pojďme hledat viníka ....
Ještě že se vždycky najde nějaké lejno co v tom má jasno .... -
Mno jo, a konzolím zase můžem poděkovat za zjednodušovaní her, spomalovaní technologického vývoje her, vlezlost QTE ve všem...
-
ja doufám že budou existovat i hry, kde se sice nebudou točit miliardy, klidne i s nižší produkční hodnotou, ale ktere si na sebe dokáží vydelat a ktere budou vyvojari delat "s laskou". pro prirovnani, taky nemužete srovnavat obrat mekáče a restaurace na rohu, kde delaji kvalitni steaky.
tyhle mainstreamovy vody mne uz davno nehavaji chladnym -
fargoberg ma proste sony a lostoffass rad tak preco by to nespomenul v kazdom prispevku *1*
-
Večer se za tebe budu modlit. Žel bojím, že ti není pomoci.
-
onlajnovky nejde piratit
-
PCčka len ku*via trh s hrami,,,,,najprv DRM, Securom, STEAM špehovací softwer a DRM v jednom, teraz mikrotransakcie, f2p, p2win, MMO, MOBA, výber výpalného vopred na kickstarteri za dobré slovo a marketingový brainwashing....
Už iba konzoly a ich master race hráči sú taká oáza práv spotrebiteľa a kvalitných singleplayer hier ako Last of Us, Uncharted a ďalšie........ -
preco ludi bavi pozerat telenovely? ludia su proste divny netreba v tom hladat nic viac...
-
Nevím co na to říct asi jen, že to jsou jediné hry co sypou na PC prachy...
-
Musi se ti nechat, ze mas velmi priznacny avatar ke tvym komentarum.
-
Také jsem primárně PC hráčem (už asi 18let), ale konzole si normálně kupuji. V tuto chvíli mám u TV PS2,3 a Wii.
-
A maj velký ...... uš.
-
22 miliárd??? 1 miliarda, nejaká čínska MMO sranda, 1 miliarda LoLko, 1 miliarda Dota, 1 miliarda Diablo, 2 miliardy WoWko, 10 miliárd hry na facebooku + EA, 1 miliarda Minecraft.....nič moc teda na zvyšok AAA hier, ani sa nedivím, že idú radšej na konzoly ako na PC
-
Také se přidávám. Teď jsem pořídil Xbox (i když jsem byl cca 20 let zvyklý hrát na PC) a zatim musím říct, že jsem maximálně spokojený. Důvodem byli jednak tituly, které jsem na PC hrát nemohl (Red Dead Redemption, Forza 4,..) a jedna možnost hrát ve více lidech na jedné obrazovce (což je např u Diabla 3 neskutečná sranda).
-
Spousta lidí nadává na konzole, přitom MOBA žánr je ten pravý úpadek hraní.
-
Proč by je to nemělo bavit? Kdo je "normální člověk"? Tedy krom toho, že ho (dle tvého skromného názoru) nebaví tenhle styl hry.
-
Problém je, že sebe považuji za divného a MOBA hry mě nebaví, protože to neskutečně žere čas a člověk se tam nikam nehne.
-
Je to hra, kde se nejjednoduseji hazeji chyby na ostatni, takze ma ze sebe clovek porad dobrej pocit.
-
to jsou takové kvázi rpg hry, kde mužeš vylevelovat svého hrdinu v prubehu pul hodiny. takové rpg z rychlíku, pro lidi co nemají trpelivost hrát normální rpg. Nevýhodou je že v nové hre začínaš znova uplne od nuly jako naprostý nýmand.
vyvinulo se to jako mod do warcraftu a hráli to lidi pro ktere byla klasická strategie moc náročna -
qwer