Přejít na výpis diskuzí
Trh s PC hrami loni rostl, dominují na něm MOBA tituly
3.2.2014 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Takže něco, jako zdejší diskuze...
-
Místo kde se mezi sebou spoust lidí nenávidí
-
A co normalního člověka by mělo bavit?
Neexistovaly podobné nazory i v době když frčeli arena shooter hry (Quake3, UT)? A nebo MMORPG?
Prostě je to momentalně trend a za 10 let bude zase frčet něco jiného. -
Úspěšně si vedl R2TW co na to říct, snad jen tolik, že hype je hype a na stádo funguje skvěle.
-
jo no,nechapu koho to muze bavit...vzdyt je to jenom nejhranejsi hra dneska *1*
-
Správně by se tomu mělo říkat ASSFAGGOTS (Aeon of Strife Styled Fortress Assault Game Going On Two Sides).
-
Je potřeba do toho velká počáteční časová investice. Člověk do toho relativně dlouho proniká. Ale po několika desítkách her zapomeneš na všechno, cos do té doby pařil :)
-
DOTA JE uplně super cool- hra, jsou tam elfice. Vše je krásně barevné. Tolik barev, tolik možností.
-
Nemoze to bavit normalne cloveka... hlavne, ze na steame hra dotu 2 tolko ludi ako top50 hier dokopy... o LoL ani nerozpravam. Ale mas pravdu, normalnych ludi taketo hry nebavia.
Gratulujem k myslienkovym pochodom. -
To není pravda :)
-
Přidávám se taky. Na PC hraju nějakých 15 let, určitě to je tak moje "primární platforma", ale před Vánoci jsem pořídil PS3.
-
ach jo... zase sem ten divnej :(
-
Primárně hraju na PC, ale nedávno jsem si kvůli exkluzivkám koupil PS3, teď už víš, že někdo takovej existuje *3*
-
Něco pro nerdy...
-
Co je sakra MOBA?
-
Já jo,sebe
-
Normálního člověka tenhle styl her nemůže bavit.
-
"nahrálo i vydání nových konzolí, protože se tak objevily nové skupiny hráčů, které přijaly hraní jako takové a ne platformově specifické."
tak to je bullshit dne,neznam nikoho kdo by hral primarne na pc a kupoval si k tomu jeste konzoli...