Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Takže něco, jako zdejší diskuze...
  • Místo kde se mezi sebou spoust lidí nenávidí
  • 5irp373
    A co normalního člověka by mělo bavit?
    Neexistovaly podobné nazory i v době když frčeli arena shooter hry (Quake3, UT)? A nebo MMORPG?

Prostě je to momentalně trend a za 10 let bude zase frčet něco jiného.
  • Úspěšně si vedl R2TW co na to říct, snad jen tolik, že hype je hype a na stádo funguje skvěle.
  • jo no,nechapu koho to muze bavit...vzdyt je to jenom nejhranejsi hra dneska *1*
  • 5irp373
    Správně by se tomu mělo říkat ASSFAGGOTS (Aeon of Strife Styled Fortress Assault Game Going On Two Sides).
  • Je potřeba do toho velká počáteční časová investice. Člověk do toho relativně dlouho proniká. Ale po několika desítkách her zapomeneš na všechno, cos do té doby pařil :)
  • DOTA JE uplně super cool- hra, jsou tam elfice. Vše je krásně barevné. Tolik barev, tolik možností.
  • Nemoze to bavit normalne cloveka... hlavne, ze na steame hra dotu 2 tolko ludi ako top50 hier dokopy... o LoL ani nerozpravam. Ale mas pravdu, normalnych ludi taketo hry nebavia.

Gratulujem k myslienkovym pochodom.
  • To není pravda :)
  • x_ander
    Přidávám se taky. Na PC hraju nějakých 15 let, určitě to je tak moje "primární platforma", ale před Vánoci jsem pořídil PS3.
  • nekromant33
    ach jo... zase sem ten divnej :(
  • Primárně hraju na PC, ale nedávno jsem si kvůli exkluzivkám koupil PS3, teď už víš, že někdo takovej existuje *3*
  • Něco pro nerdy...
  • Whoossain
    Co je sakra MOBA?
  • Já jo,sebe
  • Normálního člověka tenhle styl her nemůže bavit.
  • "nahrálo i vydání nových konzolí, protože se tak objevily nové skupiny hráčů, které přijaly hraní jako takové a ne platformově specifické."

tak to je bullshit dne,neznam nikoho kdo by hral primarne na pc a kupoval si k tomu jeste konzoli...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit