Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aloha jede. Fanboy na entou. By jim odpustil všecko.
  • flash789
    Tak DLC si jiste plno lidi koupi, ale myslim ze nebude od věci počkat na jeakou complete/goty edici, protože mam tuseni ze tyhle dlc nejsou poslední..bohuzel
  • Jsi vetsi pako nez jsem si myslel. Jestli to myslis vazne, tak bys mel muslet vice nez ted. Kazdej není to co si myslis pako. A 90% games? Mluvis za vsechny? To si nedovoli ani politici ze mluvej za takovej pocet, matika te minula.
  • Jestli si myslíš, že na někoho zabere to, že si dáš do nicku každý je Veskoslav, tak to si na omylu, říkám, jsi hlupák Veskoslave. 90% games.cz tě má přečteného a mají tě plné zuby... Pod vytvoř si další anonym, klesni ještě níže. Pojď do toho, no dělej...
  • Hmm do toho nejdu. Mne uz ty DS prijdou dost stejny. Ne ze by to nebyla zabava, ale chtelo by to nekam posunout. Porad mam takovy pocit, ze ta hra je dost precenovana. Neberte mne zle, soubojovy system a prisery jsou super, ale ten pribeh? U rpgeckek mam rad tu rozmanitost a objevovani sveta. Zkladani si konecneho obrazku a nejay tak trosku realisticky vzorec. Tohle bohuzel Dark souls II nenabizi a ten minimalisticky pristup k pribehu, postavam a porstedi mne nejak prijde napodruhe nezajimavy. Kdyby trosku zatrepali konceptem a predvedli jine mechanizmy. TO by bylo fajn
  • Budeme? Trpis schyzou? *1*
  • Myslím, že si se ztrapnil dost Veskoslave, raději se v tichosti vypař a dělej, že se nic nestalo, pokud na sebe takhle budeš upozorňovat, budeme tě považovat za daleko většího trapáka...
  • Jinak celé games.cz zná Deadpoola, jestli si myslíš, že si změníš nick a necháš stejnej avatar a nikdo tě nepozná, tak jsi ještě hloupější, než jsem si myslel. Ty máš v hlavě dobré seno...
  • Veskoslav
    Doufám, že jednou zavedou právě to, že se uvidí, kdo a jak hodnotil. Možná pak už budou lidé jako ty konečně držet klapačku.
  • Prostě máš otevřeno milion stránek a milion účtu, taky než dopíšeš objeví se ti zázračně čtyří plusy. Ty jsi vážně kus nemocného magora...
  • NG+ je lehčí protože jsi hodně nalevelovanej a více než nepřátele, tohle tak pomine v NG3+, kde už tak rychle neleveluješ a je to teprve ta pravá zábava...
  • Veskoslav
    Ty jsi vážně tak naivní a hloupý? Opravdu si myslíš, že bych to dělal takto? Mám pouze otevřenou tuto diskuzi kvůli právě tomu, že žádné DLC neměly být. Ale co, obviňování Veskoslavů a naklikávání je asi tvou potravou, jinak Tě nevidím, tak šup, zapni si DS II a hrej a plať dalších 30 euro.
  • maros.goc
    ale veď ako v DS 1, tak aj v DS 2 je NG+ omnoho ľahšie ...už len tým že poznáš prostredie, pasce, skratky a finty ....ja som tvrdil vzdy ze DS je vzdy najlepsi zazitok pri prvom hrani...druhe hranie ten zazitok "len" prehlbuje :)
  • Si rychle zareagoval, jsem nemyslel, že jsi tak hloupý a zareaguješ se svým trvalým nickem xD tupec Veskoslav...
  • Hráči budou chtít DLC? Nevím, jestli jsi naivní nebo hloupý....To studio prakticky lhalo o všem. Od grafiky až po DLC či obtížnost DS II....Ale evidentně je to spoustě lidí jedno. Jo kdyby to udělal Blizzard, Activision, Ubisoft nebo EA, tak se ti samí z toho skoro podělají a budou je posílat do pekla. Zaslepenost či blbost fanbojů dosáhla maxima nejspíš.

DLC rozhodně nejsou, že hráčí chtějí, studio chce prachy a vsadím cokoliv, že systém DLC byl připraven mnohem dříve než hra vůbec šla do prodeje a před tím prohlášením. Ale jo, naivita dvouletého dítěte by tě omluvila.
  • Asi den po té zprávě vyšel update, že pokud hráči budou chtít DLC, tak bude, co ták uvádět pravdu...
  • No potěš, to je správa tohoto roku, Už jsem myslel, že dlouho nic nebude a ono tohle.
  • Hra začíná až na NG+, já to tvrdím pořád..
  • Jack1947
    Nakonec, bych mohl přeci jenom zatnout trochu nervy a taky se do toho pustit. Vždyt to je jen těžké ale ne nedohratelné. *4* Už kvůli těmhle hezkým Dlccčkum. *3*

To se tak hodí no, na prázdniny... až do září.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit