Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • viď Zaklinac
  • Tikov
    Aj to mi uniklo *9* Pamatuji si to bohužel z českého dabingu, kde křičí "Boj".
    I tak je ovšem ta scéna v nevhodnou dobu- v knize jde o reakci na smrt Theodena.
  • Phate27
    Promin 2003 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hobbit_(2003_video_game) legalne si to asi nezahrajes jestli nemas ps3, 60gb(rofl puvodne jsem napsal PS360gb xD) nebo ps2 ale emulovat se to da vesmes snadno proto to zkreslene datum ja to jel 2008/9 na pc pres emulator.
  • kostejnesmrtelny
    To jsi asi viděl špatnej film *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=xSoPCpDaHmM
  • A to je dost velká škoda- takový Hurin nebo Beren a Luthien, to by byly scénáře pro krásné RPG ze staré školy:-)
  • No třeba v Hobitovi je pasáž, kdy Gandalf vyděsí skřety bleskem. A v knize je toho daleko více.
  • Tikov
    No naposled se mi u rozšířených Dvou věží vskutku podařilo i usnout *1* Já nosím těžce loučení všeobecně (hlavně proto, že si pak musím hledat novou sérii knih) Na druhou stranu v Návratu krále je mnohem horší scéna, kterou bohužel ve filmu vlastně nezpracovali- když zbytky rohanské jízdy na Pelenoru začnou bojovat za pokřiku "Smrt"- ta marnost, sebezatracení a poslední cíl prostupující celou armádou je prostě elektrizující.
  • Reakce na Abela: Na Silmarillion nejsou práva...
  • A co dalo takovému Elrondovi práce vyléčit Froda v Roklince. Hádám, že tady to spraví jedno máchnutí hůlkou a 20 many k tomu:-D
  • Nejlepší hra ze světa Pána prstenů je stejně LOTRO. See you in Middle - Earth.
  • Tleskám za komentář - konečně někdo, kdo to tu pěkně vypsal. Maiar byli skutečně nižší příbuzní Valar, původně myšlenek Iluvatara:-) Taky by někdo mohl udělat hru podle Silmarillionu, je tam spousta skvělých příběhů.
  • Core
    Ty jsi u trilogie dřímal?! Huh... no, dobrý *4* Vsadím se, že patříš k těm, co těžce nesly konec 'Návratu krále' *1* Ve smyslu, že jsi natahováním a loučením musel dost trpět. To já osobně bych se loučil snad s každou postavou *1*
  • Core
    Aha! Díky za info, zkusím pohledat. Díky. *4*
  • paradoxně mám nejraději ze všech her na motivy PP modifikace k sérii Total war. Protože tam, takové šaškárny nemají a dělají to vesměs lidé, kteří mají k předloze nějaký vztah.
  • krome prstenu moci ;]
  • realisticky po grafické stránce
  • Phate27
    Hobbit uz mel videohru myslim ze 2007 smerovanou na trosku jinou sortu lidi nez je na games a nebyla uplne blba,
  • MrSanta
    Heh, já z toho měl dojem, že jsou to ufouni. Ale ono od ufouna k démonovi není zas tak daleko *1*
  • Tikov
    osamělí solitéři... kteří pobíhají v tříčlenné skupině?
    EA RTS série s jezdci na škorpionech, pavoucích a s dalšími nesmysly se vskutku skvěle přibližuje původním knihám.
    Občas mi připadá, že celý herní průmysl postavený kolem PP funguje asi takto- vezmeme to co jsme viděli ve filmu (u kterého jsme dřímali) a namontujeme to na naše stereotypy o fantasy.
  • Škoda, žese každá hra ze středozemě točí kolem trilogie Pána prstenů. Historie světa je veliká a sposuta věcí je tam nedodělaných, tím pádem by i autoři měli volnou ruku v psaní příběhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit