Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xixixao
    Tak s tím samozřejmě 100% souhlasím. A myslím, že je to škoda. Diablo bylo stylově dost odlišný do zbytku Blizz her (SC a WC), 3ka se ovšem se zmíněnými sladila. Neřikám, že to nebude skvělá hra, ale ten vizuál mi k Diablu prostě nesedí.
    Ke zbytku komentářů: psal jsem realisticky zpracovaný, nebo-li důraz je kladen na přiblížení se realitě (co se vzezření týče) a "stylizace" ustupuje do pozadí.
  • Reálnost a fantazy? To nejde moc k sobě ;)...
  • realisticky fantasy? :D
  • Core
    Já bych se osobně vůbec nedržel konceptů z filmové trilogie (ani vizuálem viz skuruti, nazgúl atd. ze screenů), ač se mi HODNĚ líbila... Ale kdybych vyvíjel fantasy s právama na knihy mistra Tolkiena, filmů bych se nedržel. Chápu ale, že když už si je (jistě ne lacino) zakoupili, že toho chtějí využít. Jsem zvědavej, komu připadnou práva a kdo se chopí vývoje po premiéře Hobita v roce 2012 a 2013...
  • "realisticky zpracováné fantasy" - už jen tento výrok je pěkný kočkopes. *1* Když pominu temnější atmosféru (i když zatím známe jen pár lokací z trojky), tak v čem byla dvojka "realističtější"?
  • Core
    Názor zcela mimo mísu... Blizzard se nesnaží udělat realisticky zpracovanou fantasy...
  • Tady jde o to, že magie v PP je hodně specifická a elf vrhající fireball tam opravdu není.
  • xixixao
    Autorům Diabla III: takhle vypadá realisticky zpracováné fantasy... :(
  • kotty
    Vsak taky uvadim, ze byli lidsti, tzn. meli lidskou podobu. Ze byli lide jsem nikde netvrdil. A o jejich puvodu byli vzdy jen spekulace, pokud se pamatuju. i kdyz je pravda, ze uz je to par let co jsem cetl knihy.
  • Tak Pět Čarodějů - Istari (Moudří) - nebyli tak docela lidé. Podle všeho to byli vyslanci Valar, kteří na sebe vzali lidskou podobu, aby mohli nenápadně podporovat boj elfů a svobodných lidí proti Sauronovi. I v Pánovi prstenů se pokud vím píše, že Círdan, pán Šedých přístavů, věděl, že přišli přes moře, ze Západu; a Círdan to pak řekl ostatním ze zbytku Rady (Elrondovi atd.); v Sillmarillionu se to pak rozvádí do detailů. Tito čarodějové byli Maiar (zhruba něco jako andělé/démoni) - stejně jako Sauron nebo Balrog! Tomu ostatně odpovídá i to, že Čarodějové nestárli, Gandalfovi nebylo v Morii povoleno zemřít (ještě nesplnil úkol) atd.
    Elfové byli jistě mocní, ale ne ve smyslu fireballů, ale ve smyslu výroby věcí, které pro neelfa působí magicky. Rozhodně žádné barevné efekty, magické hole a jiné cool serepetičky!
  • I elfové uměli kouzlit. V knížce Elrond seslal kouzlo které smetlo nazghuly když přecházeli řeku při pronásledování Froda s Arwen. Ale s těmi kouzly máš pravdu, mělo by se nimy hooodně šetřit.
  • kotty
    Ano, ale magu v cele Stredozemi bylo pouze pet, vsichni byli lidsti (tzn. zadni elfove), i kdyz Tolkien nikdy nepoodhalil, co jsou skutecne zac a odkud pochazeji. Navic si nepamatuju, ze by takovy Gandalf za celou pouzil dobu jediny kouzlo, tak jak je zname z klasickych RPG, vyjma souboje se Sarumanem a souboje ve "skreti" jeskyni v Mlznych horach (kniha Hobit).
  • kobzool
    Ne. Těm dalo nadpřirozené schopnosti sledování teletabís.
  • A co Gandalf a Saruman, to nebyli mágové??
  • Jediná věc co se mě na té hře protiví jsou ti mágové ... kazí to svět Pána prstenů ..
  • Tahle hra může být třeba i dobrá, ale, prosím pěkně, v Pánovi prstenů nemají žádní elfští mágové vrhající firebally co dělat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit