Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom nepochybuj. Zvládla bych i tebe.
  • No nevím, jestli člověku už v tak blbém světě ke štěstí pomůže nosit takový zvrácený emblém....
  • Rouhani bylo cool v devadesatkach....
  • C-BEAM
    ... pochybujem, že by si to zvládla.
  • musi tam byt henta atleticka zombie na krizi?
  • Od Pavla se nechat klidně i ojet.
  • Další triko na které jsem se dostal? Mohamed by mi mohl závidět.
  • Tu kérku mu dělala 5 letá holčička...
  • Chim
    Nelíbí nicméně... čistě technicky je toto reálné asi jen s přelomenou páteří.
  • Amylee.Anderson
    Víte co? Mně se líběj, jedno mam a vyližte si!
  • Coffin.Corner
    Co to má Lukáš na té ruce, to je nějaký kubismus? *4*
  • Z toho tetování je mi upřímně na zvracení.
  • za tieto tricka by ste mali platit vy tym co to budu ochotny nosit... je to des. ale nebojte nejake to detsko sa chyti :)
  • *tips fedora*
  • C-BEAM
    a teba by v tomto kontexte mohlo napadnúť prečo ako ateista obklopený náboženskými fanatikmi by som tam radšej videl game over. U jacka si ilúzie nerobím, ten nepochopí nikdy nič ale ty to určite zvládneš.
  • Mart9
    Upřímně... styděl bych se v obou tričkách. To s tím křížem vůbec nepřichází v úvahu, maximálně by to bylo dobré oblečení do stroje času při návratu o 15 let zpět, zamachrovat před přáteli na kroužku informatiky a pak ho hned sundat, "žeru hry" mi připadá zase takové dětinské. Ale je to jen můj názor, samozřejmě mi to tričko nikdo nenutí. Přeju spoustu zájemců...
  • kubi-wan
    Upřímně... víc se mi líbila ta starší verze IDDQD motivu, s pixelatou krví.
  • Koupím, za 20,-Kč jako hadr na podlahu budou možná dobrý.
  • ringmancz
    INRI je zkratka, IDDQD víceméně taky a dává to u obrázku větší smysl než game over, což bys měl jakožto člověk z poměrně silně věřící země vědět
  • kejo
    no jo, nerozklikol som tie odkazy :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit