Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Podle tech pih bych tipoval, ze Lukas asi nebude ten, kdo se na slunicku opali...
-
herni tricko bych si asi predstavoval jinak. Jezis na krizi a kolem krev? jo to je fakt herni. Ale tak kdo ma mozek a chce nosit herni tricka uz davno ma neco s oblibenou hrou za par kacek. K tomu tetovani modelky... je to kazdeho vec a kdyz neznate motiv tetovani tak hodnotitte vzhled?... hold 12-15 jde znat..
-
proc ne? stejne to jsou to nesmysly....ja to delam porad *3*
-
Ale děkuju! Jsi milý:)
-
Ta diakritika je fakt zrala na diplom, to gratuluju.
-
Co takhle znesvětit třeba Davidovu hvězdu nebo udělat nějaký "vtipný" obrázek s Mohamedem? Na to nemáte koule co? *7*
-
Já se strašně bavím nad tím, jak se určití magoři dokážou pohoršit nad vtipem obsahující dementní starověký mýtus. Ve svobodné společnosti nemá humor hranice.
-
máš recht, nedělam nic jinýho, protože jsem zakomplexovanej re:tard a rád se povyšuju nad ostatní, dokonce z toho důvodu i používam diakritiku:D btw sval jsem fakt neskutečnej, louskam lebky malíčkem:P
-
Tetovaní je samozřejmě povedené a originální. Ty kecy jako má pan izmael asi čiší z nějaké závisti, že na jeho obezních, chlupatých hnátách byto tak dobře nevypadalo. Jo jen by to chtělo vystrčit tělo na sluníčko, pak by se ty trika hned lépe prodávala *3*
-
no názor se dá dost dobře vyjádřit formou líbí/nelíbí (tim nemyslím kliknutí "like" ale opravdu vyjádření názoru), ale když tomu někdo dá absolutní nálepku trapnosti, nepřipouštějící jinou možnost, tak je to prostě jen hejt
-
K placi ses spis ty. Lidem se to tady proste nelibi, tobe taky ne, ale musis byt za kazdou cenu frajer, co vsechny osoci ze zbytecnyho a zakomplexovanyho hejtu. Asi si po netu musis dokazovat, jakej ses sval, jinak fakt nechapu ten duvod.
-
Ne, toto: I'm Nailed Right In
-
Zakomplexovanyho hejtu? Lidi tu jen vyjadruji svuj nazor. At si kazdej nosi co chce, ale v pripade techto tricek se chte nechte bude muset smirit s tim, ze reakce okoli prilis pozitivni nebudou.
-
To je fakt k pláči ty kecy tady, tolik zbytečnýho zakomplexovanýho hejtu se jen tak nevidí... ale překvapilo mě poměrně málo blbejch keců na (dle mě dost dobrý) tetování :D
-
Ježišmarja co to je :D Tohle pochopím maximálně u nějakýho pošahanýho puberťáka tohle nosit.
-
nedala by sa vydať špeciálna edícia, kde by bol ten kríž obrátený? :) to by som si potom to tričko určite kúpil :) ...ale aj takto vyzerajú super! :)
-
Copak je dnes prvniho dubna? Nedovedu si predstavit, ze by to nekdo skutecne nosil. Obzvlaste to s Jezisem... ale proti gustu....
-
Ty tricka bych nosil tak maximalne na prehazovani bordelu na kompostu.
-
Ehm... http://mariekraus3.tumblr.com
-
to by meli davat zadarmo kazdemu kdo se zaregistroval :D