Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Oy vey, znesvětit Davidovu hvězdu? To by bylo horší než další šoa.
-
S timhle slovem jsem zrovna opatrný. Ale dá se to tak říct.
-
V rozumné společnosti je použití symbolu IDDQD a použití symbolu kříže s popraveným Židem naprosto rovnocenné.
-
Při klinické smrti ti sice nebije srdce, ale mozek ještě funguje a vytváří různé zážitky (jako ve snu), ne všichni vidí tunel světla a ne všichni se pak přestanou smrti bát.
To jsi nikdy nepřišel o vědomí? Omdlení, úder do hlavy? Garantuju ti, že žádný tunel neuvidíš. Co bylo před tvým narozením, to bude i po tvé smrti.. a říkej tomu třeba prázdnota.. -
Subjektivismus je nesmysl.
-
Ano, taky jedna z teorií..., ale stojím si za tou svou. Jak vysvětlíš, že člověk na pokraji smrti v nemocničním pokoji po probuzení popsal, o čem si v jiné části nemocnice povídali jeho příbuzní? A je spousta případů, kdy se lidé v tomhle případě vidí "z výšky", jak lékaři bojují o jejich život... třeba z té chvíle dokáží popsat různé detaily, které jinak vidět nemohli.
-
takze veris v Psyche(dusi)?...a ja se smrti taky nebojim...jsem uz tak nejak smireny s tim, ze me nic neceka a tak si uzivam svet dokud to jde a doufam, ze umru mlady *5*
-
Nijak.
-
MUDr. Raymond A. Moody - ŽIVOT PO ŽIVOTĚ
-
Ano, to je následek "zblbnutí" mozku, které nastává z nedostatku kyslíku + chemycké nerovnováhy a taky je to taková "pojistka" jak se organismus snaží oblbnout sám sebe.
Lidé kteří umírali např na rakovinu apod, tak z jejich vyprávění před smrtí se shodují v tom, že poslední den je jakoby nic nebolelo a bylo jim celkově skvěle - je to prostě takovej poslední tělesnej boj organismu, když už ví že je to ztracený, tak udělá takovej pomyslnej placebo efekt.
Navíc i při klinické smrti se nestopne metabolismus, při smrti ano - chcípnem a nikdo si nás za pár let ani nebude pamatovat, to je realita... -
ano mas pointu, ale zkus vysvetlit jeptisce nebo americanum (kteri skladaji ty debilni sliby vlajce a bohu) ze to v co od jak ziva lidstvo verilo jsou kecy...nabozenstvi se tato planeta nikdy nezbavi...mozna az najdem Ufouny nebo kamenozrouty or whatever...pro nektere lidi je realita moc kruta...ze maji jenom jeden zivot a tak to risknou s tim bohem....snad pujdou do nebe
-
Sodoma gomora? Z té se stala parodie sebe sama a na rovinu, ona to nikdy nebyla žádná hitparáda. Klasická egoistický macho rap zabalený do infantilně-záhrobního hávu.
-
To ti opravdu vysvětlit nedokážu. Jak říkám, nedokážu si ani představit, že najednou vypneš, nejde mi o tělo, jde mi o mysl, přestaneš vnímat, přemýšlet... vždyť lidé, kteří zažili klinickou smrt se často shodují v tom, co viděli a ještě častěji se po tomto zážitku skutečné smrti od té doby nebojí.
-
ak vytvoríme skutočnú AI, čo s ňou bude ak ju odpojíme od energie ? pôjde do kremíkového neba ?
-
Je samozřejmě trochu troufalé a nepodložené tvrdit, že náboženství bylo konstruováno s cílem kontrolovat společnost. Už proto, že většina náboženství takový účel neplnila nikdy, a i ta současná, která to dělají, k tomu musela být uzpůsobena. Ve světle dobových a lokálních znalostí šlo spíše o relativně slušný pokus vysvětlit svět. A aniž by to muselo být cílem, zjevně se pak prosadila, byla prosazována a modifikována ta náboženství, která kontrolu umožňovala.
Nakonec je to ale samozřejmě jedno, protože už 400 let umíme svět vysvětlovat lépe. Je hanbou našeho druhu, že 4 staletí od počátku matematického popisu přírody jsou stále takoví, kteří svůj život a své názory řídí ignorantskými starověkými mýty. A že to tak dělá dokonce většina, je naprostá katastrofa. -
Ano "vypneš" se. Není vůbec nic. Čím dřív se s tím smíříš, tím líp pro tebe.
Pokud podle tebe něco tutově je, tak mi vysvětli kam se ty miliony milionů zdechlejch lidí vlezou? -
jj, tento nazor se mi hodne libi, nejvic me irituje pri poslechnu rapu vetsiny cernochu jak jezisoj lezou vylozene do zadku a vlastne i svym poslouchacum pac to chtel slyset
V nasim koncinach pak skupina jako sodoma gomora je uplna oaza -
whatdafaaaak???? :D
-
Interpretace reality je závislá na interakce v sociální skupině. Jestliže bude primitivní kmen v tichomoří věřit, že slunce je exkrement velkého "Whaoá", stane se to pro ně objektivní realitou. Stejně tak my věříme pánům, kteří nám tvrdí, že Země má takové a makové vlastnosti, odkazují se na prazvláštní rituály a my jim tuto verzi reality baštíme. Co na tom, že se zaklínají vědeckým poznáním, které ve své podstatě není nic jiného, než hra se symbolickými interpretacemi a jazykem.
-
Počkej počkej, ty si dovedeš představit, že po smrti nic není? Tohle já si třeba představit nedokážu. A ono to ani nejde představit si, že najednou "vypneš". Podle mě tutově něco pak je.