Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Neboj, i ty z té mladistvé rebelie vyrosteš.
-
Jak to souvisi s tim, ze Tiscali vypustilo nevkusna tricka?
-
Bavím se o trefování do náboženskýho symbolu. Ne o nějakém debilním IDDQD.
-
Co se tady sakra všichni tak pohoršujete?
Dost často nosím tričko s nápisem "Jesus Is A Cunt", na krku mám pověšený obrácený kříž a na většině oblečení mám přišitý obrácený pentagram. Proč? Protože se mi to líbí.
Ono věřící obecně to asi nemají v hlavě v pořádku. Bibli napsal člověk, kterej chtěl nesmyslnýma nařízeníma ovládat hlupáky - a musím uznat že se mu to daří už stovky let. Strach ze smrti máme všichni, ale je dobré si uvědomit že neexistuje žádné předtím ani potom, ale jenom teď.
Smiřte se s tím... -
To sedí...
...na starověkého židovského heretika, který ani neví, že Země obíhá kolem Slunce. Realita je prokazatelně nezávislá na tom, jak ji interpretujeme. -
Realita je taková, jak si ji vyložíme.
-
A je to o to vtipnější, že táta jsi vlastně ty sám. Teologická schizofrenie je hnus, že?
-
Prvně ty respektuj realitu, pak já budu respektovat tvoje názory. Díky.
-
To platí jen pokud nutně potřebuješ, aby náhodní kolemjdoucí s jistotou věděli, co máš na triku, tzn. pokud je to pro tebe veřejný manifest (což trochu chápu u hudebního merche, u tématického potisku ne). Mě je třeba úplně jedno, co si myslí náhodní kolemjdoucí. Naopak si myslím, že je ideální, když potisk na první pohled vyvolává otázky, nebo je dokonce lehce zavádějící. Náhodní kolemjdoucí si můžou myslet, co chtějí. Nebo se třeba zeptat, pokud je to zajímá (to ale v ČR udělá málokdo). Přátelé a známí se na to zeptají velmi pravděpodobně, pokud jim na tom něco nehraje, a můžou si to prohlédnout detailně a dostat vysvětlení. Tím podle mě potisk splní svůj primární účel - bude tématem rozhovoru.
-
budiz:)
-
Musím tě ale upozornit, že skutečně jsme z opic. Táta se dodnes může za břicho popadat, jaký náramný fór to udělal.
-
čau, věřím v to, že nejsme z opic a váš motiv se mi nelíbí - zkuste to respektovat, díky
-
Ano, každé originální tetování by měli zakázat. Povolíme jen tribal, kotvy, kníry, hvězdičky, lebky, české lvy a swastiky, protože to jsou ta jediná správná tetování!
-
jo to máš pravdu, ale spíš mi šlo o způsob toho, jak to dotyční vyjádří. To je stejný jako s tim, jak někdo reagoval na tetování (je to jak od pětiletýho dítěte, nakreslila bych to líp). Problém určitě nevidim v míře upřímnosti reakce, zkrátka i vrcholná trapnost se dá říct jinak, než že když se to někomu líbí, tak je pitomec:D
-
Taky bych se přimluvil za nějakou jednoduchou, až abstraktní grafiku, nejlépe kompletně bez nápisů. Třeba jen někde dole schované logo GAMES.CZ (ačkoliv když si za něj zaplatím, tak proč ještě dělat chodící reklamu).
-
O znesvěcení by šlo v případě, že by to bylo o něčem svatém. Což zjevně není, protože samotný koncept svatosti je naprostá zhovadilost. Takže klid.
-
mám spoustu trik se spešl potiskem. co jsem se naučil je, že design musí být jasný a čitelný na několik metrů daleko. a i když ne všichni znají motiv trika, musí být motiv jasný (robot, zvíře...). u prvního trika je jasně zřetelný ježíš na kříži, takže předpokládám, že 90% lidí, kolem kterých bych prošel, by si myslelo, že jsem nějaký křesťan nebo tak něco, spojení s videohrama by je vůbec nenapadlo. druhý design je prostě nepřehledný, takže kromě slov by to lidem prostě nedávalo smysl. nevím, kdo hlasoval, ale toto je prostě špatný výběr...
-
IDDQD u Davidovy hvězdy bude opravdu dávat smysl... *7*
-
Mýtus nebo ne, to triko s křížem si určitě nekoupím. Raději bych jednobarevné "neutrální" tričko s nápisem games.cz a nějakou jednoduchou grafikou bez sloganů typu "žeru hry", asi jsem trochu staromódní. Kdy se vlastně hlasovalo o tyto trička? Tričko "Zachránil jsem Level" se mi také nelíbilo, ale to nové "neutrální" už je v phodě, už ho mám doma jako předplatitel..
-
Ja myslim, ze vetsina lidi pripousti, ze se to nekomu libit muze. Ale pro ne samotne je to proste hruza a ano, nepripousteji, ze by na tom bylo neco dobreho nebo ze by to dokonce nosili. Co se Ti na tom nezda? Pokud se nekomu neco nelibi, treba az tak, ze mu to pripada vrcholne trapne, proc by se k tomu v diskusi nevyjadril?
Treba to dopomuze k tomu, ze se redakce zamysli a prijdou s necim, cim se zavdeci vetsine. To byl predpokladam jejich cil a s pomoci uprimnych reakci ctenaru to priste dopadne urcite o mnoho lip.