Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Já jen vim, že dát si jiná komerční společnost na trička Ježíše a vybírat za to peníze bez dovolení církve, má na krku ostrou žalobu ještě ten den.
-
A ten katolický iluminát i trval na tom, že na kříž dají nápis IDDQD?
To je prostě vtip. -
A teď trochu vážně, nevím jestli někdo poslouchá v poslední době třeba Radiožurnál, ale to je nonstop čistá křesťanská propaganda. Rozhovory s Dukou o tom jak je správné sebrat nějaké obci i radnici a školu (aby se napravila """"křivda"""") střídají náboženské písně a zprávy o křesťankách rodících v řetězech.
PROČ mám ten vtíravý pocit, že Ježíš na kříži je naprosto stejný případ, kdy přišel nějakej černoprdelák a nacpal hochům z redakce něco pod nechty z těch 150mld...
To prostě nenapadne nikoho na světě ani v USA, nebo Vatikánu! dát na tričko herního webu Ježíše... to neni normální! -
Osobně trička vyrábím tak jen poznámka. Buď má ten člověk triko blbě oblíknutý, nebo je nápis žeru hry příliš na středu.
-
Hej, tvoje trička jsou fakt dobrý *5*
-
Tak pak radši nechoď na ulici, nebo tě někdo zastřelí jak psa.
-
Myslím že všichni víme, že levnafasada.cz je banda fušerů od kterejch by si rozumnej člověk nenchal udělat ani h*vno.
Na tohle žádnýho trolla nenachytáš... -
to chci
-
je třeba přidat nějakej trollfeed asi
http://img16.rajce.idnes.cz/d1603/10/10112/10112535_27791cebd2a8f654993256991a6c41f2/images/DSC_6432.jpg?ver=0 -
aby som len nekecal, tu je môj návrh http://oi59.tinypic.com/2ni1jrn.jpg
edit: a jeden k debate : http://oi59.tinypic.com/2njkak3.jpg -
Co je to za hnusný tričko? :) To si děláte srandu, ne? Ale jestli tady máte nějakou komunitu, která vám usilovně psala, že by takový chtěla vyrobit, tak sorry... :D
-
Problém je v tom že všechny vypadali uplně otřesně. To radši nehlasovat.
-
A nejaka s obratenym krucifixom, pripadne aj nejakym tym bafometom (ten by mohol byt na zadnej strane) a cislami 666, byt tam nebolo??? *16* *3*
-
Nein! Akorát se hodíš na poslední autosave.
-
Všechny jen v černé barvě? Jako já si to kupovat za tři kila nehodlám (to už radši 8x Černýho Kozla a jeden velkej Kebab), ale měli byste myslet i na ostatní typy lidí než jen na metalisty či gothiky a přidat třeba i růžovou. *5*
-
Doporučuji si přečíst nějakou knížečku pro děti o tom jak se dělají děti, protože tě zklamu. Z toho, co jste dělali v tom klášteře se děti nenarodí.... *4*
-
můžu poprosit redakci o export téhle diskuze a nahrání na nějaký uložiště? děkuji :)
-
Klít se nemá, to ti schvaluju. A pomodlit se v tísni nemůže uškodit, nikdy nevíš. Jen je při tom dobré zbytečně nic neslibovat, aby to člověka pak nemrzelo. Stačí jenom tak obecně, abys dal najevo, že zrovna fakt potřebuješ helfnout.
Kostel chápu, je to většinou moc po ránu a musíš tam občas zpívat. -
co jsi za zrudu ze to muzes vlastnim detem udelat???
-
no nevím, vzhledem k tomu, co se děje u nás i jinde v politice, bych ty státní symboly s radostí znesvětil. vždyť jsou to jenom obrázky. a v zákoně jsem o tom nic nenašel