Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
No ale něco na tom je ne? néé ja vim to je zbytečné psát sem takové dlouhé lány. Třeba si někdo přečte a dá mi za pravdu že něco na tom je. Tohle téma je pro mně hrozně fascinující - prostě cestování mimo naší dimenzi a rozbití časoprostoru ( neboli jak se udájně by mohli pohybovat Saucery... - talíře) něco co je hrozně zajimavé a tyhlety věci jsou pro mě hoodně na místě jenže bohužel se asi nic nedozvím.
-
Proč se děje co se děje, respkt proč to dělá... docela by mě to zajímalo. Když ne tak ne, nevím a ... to jsou docela složité otázky. Já nejsem uplně nejlepší osoba na jejich zodpovězení jestli vůbec nějaká je.
Né kostel by byl asi moje smrt... stačí se občas pomodlit v tísni a důležité je neklít. *15*
Asi tak no. -
btw doporučuju si precist nejaky detsky katechizmus (dospely by ste nepochopili) at si doplnite vzdelani a nepusobite v diskuzi jako howada, tam najdete odpovedi na otazky, treba i otazku dukazu. jenže treba cist pokorne s otevrenym srdcem
-
ja kdysi žil v klašteře a až budu mít deti, dám je do katolických škol, at jsou z nich slušný lidi
-
Dobrý. Sice stačilo napsat, jestli chodíš v neděli do kostela, ale v tomhle si zase člověk najde aspoň něco k zamyšlení. A co tedy myslíš, má ten Bůh nebo bohové (mimozemšťani) taky nějakého svého Boha k uctívání? A na co by ses takového Stvořitele zeptal?
-
U té části s ležatou osmičkou jsem normálně regulérně rozbrečel *1*
-
Ne, jak řikám něco je nevznikly jsme asi náhodou a něco nás holt řídí no... ale v boha jako takového nevěřím a nemám proč jen tuším/předpokládám vím že něco je vyšší moc... je fuk co ale udává to koloběh věcem nic není jen tak atp... pak bY jsme se dostali k mimozemštanům a jiným a to sem tahat nechci.
Ten strůjce, co koná a mi jen posloucháme respkt se přizpůsobujeme jeho skrytým příkazům , rozhodnutí o tom kdo bude žít... toho bych chtěl potkat. Jenže pak bych třeba spíše litoval že to setkání by nestálo za to.
Né fakt takovéhle věci tu řešit nwebudeme ani nemůžeme nebot se vyřešit nedají... vždyt oni ani o to vyřešení asi nestojí, když lidi ani nedokáží rozluštit to co nám ti mimozemštané posílají ztráta času, v porovnání s těmi civilazacemi jsme kvadriliony let za opicema, nebudu ale psát že nejsem fascinován, tím že nejsme sami. Bylo by to naivní a hloupé si to myslet vždyt vesmír je přeci nekonečný (neníto tak že nekončí protože je ležatá osmička a jen jde pořád dokola).
Nevím toto se sem nehodí, a bylo by to jen trollení z suché body bez soli. Jo, myšlenka setkat se se svým stvořitelem je lákavá a snad ne nereálná.
( Ještě že nemůžu být já ani nikdo mně podobný vážně... ) Jenže tou představou že něco tohle, támhleto se fakt užírat nehodlám pác to by bylo asi to jediné co bych zmohl. Bez cíle a bez možností... pokud to tak bylo tak se divím že naši stvořitelé mají s námi - slitování nebo jak to jinak říct výdrž, nebo nás zatratily už dávno. Jen jim to dlouho trvá a neříkám že by si to lidstvo za své skutky nezasloužilo jenže né všichni. Záhuba... přece není řešení ale pokud jsme jen na návštěvě jern pokusní králíci možná už je čas, nám smrtelníkům to může být beztak jedno tak či onak zkonáme stejnak. *7* -
Ty taky néé děkuji...
-
Jak ty to tedy vlastně máš s Bohem, Jacku? Pro, nebo proti?
-
Pan Politická Korektnost? Ne, děkuji.
-
No, já se o křesťanské kořeny nerval a je mi to šumák. Vlastně ani nemá smysl dohadovat se o původu západní civilizace. To bychom se dostali kdoví kam. Vliv kultury řecké a římské... atd. *1* Takže Ježíše s IDDQD přežiju a komu se to nezdá, ať si to triko nekupuje. Ono by to chtělo víc nadhledu, když všichni víme co je DOOM zač.
-
Ty si tak vzdělaný až je to nepřijemné... zpochybnuješ snad něčí víru a kdo si si snad bůh? pokud vím tak ten hlavní je jen jeden. Ták není divu no mladistvej intelektuál co ani nechápe pojem arkáda ale jak hezky se ohání odbornejma názvama. Měl bys mít trochu pokory, já taky nevykřikuji všude že nic takového jako bůh není - není no ale něco je něco na hoře a to si bohužel nezměříš třeba to někdy uvidíš (pochybuji) - jinak... je to celkem bré no číst ty blafy.
Není ale to bych lhal, tak tak. *3* -
To je genderově nevyvážená metafora. Ale co už. Rozdíl je následující.
Já si ho změřím a budu vědět, kolik měří.
Věřící se pravidelně chodí ptát svého duchovního, jak dlouhého ho mají, a on jim to pokaždé přečte ze starověké knihy, kde je to napsáno zcela definitivně a rozhodně. A samozřejmě chybně. -
Che... tahle diskuze, to je fakt dost zábavný přeměřování pinďourů :D
-
To by spadl nejen z kříže ale i hluboko do země
-
To bych nevěřil, kam až může dojít diskuze o tričkách. :D
-
Kdepak M, ale XS.
-
Ježíš podle postavy taky musel nosit M *8*
-
A jaká je definice hanobení? Pokud zahrnuje slovní kritiku, pak jsem tuto literu s radostí porušil tisíkrát v životě, stejně jako každý jiný.
-
Paradoxně se mi nejspíš nevybraný motiv líbí nejvíce. Ale mezi slepými jednooký králem.