Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Zadarmo drahý... *8*
-
Byly pouze tři motivy k výběru.
http://games.tiscali.cz/tema/wallpapery-games_cz-aneb-vyberte-si-tricko-62371 -
Hlasování tam viselo několik týdnů... Mj. se dalo hlasovat i takto.
-
Může někdo ukázat, z čeho se hlasovalo? Jestli tohle je top výběr, nutně chci vidět ten zbytek:-)))
-
... a dodám, že druhé třiko někdo fakt nedomyslel, protože nám nakrásně opticky zvětší naše pupky ... :-) Přeji úspěch s prodejem, budete jej asi potřebovat.
-
Hrozný ... pařím hry XY hodin denně už takových 20 let, ale tohle si tedy na sebe nevezmu. Kdyby tam bylo jen logo portálu, tak proč ne, ale tyhle motivy jsou tak na odvezení do Bohnic.
-
podle tebe, ze jsi delal nejaky vlastní vyzkum jo? *3* to cislo se nemeni, je to plus minus konstantni odchylka dana prirodou... jen uz se homosexualove (i holky) nastesti nemusi tolik skryvat, tak jsou vic videt a mozna proto ti prijde, ze je jich vic nez 4 procenta
-
Podle mě už to dnes nejsou 4 %, ale o dost víc.
-
To, ze jsi gay, jeste neznamena, ze je to neco spatneho. My te neodsuzujeme. Jsi aspon vyjimecny, kdyz patris ke ctyrem procentum populace. Tak snad te tahle zpravicka potesi. *1*
-
hele a ve hrách protivníky taky nestřílíš viď? Protože si jistě dovedeš živě představit jaký utrpení je, když máš v pajšlu olovo:D
-
Tu firmu (TS) vlastní nějaký Saudi.
-
Číňan není můj nepřítel (se systémem tam nesouhlasím), neonacista jo. Když potkám někoho se srpem a kladivem nebo Che Guevarou, tak si pomyslím, že je to blb, ale neškodnej. Mladí komouši jsou jen pro srandu, na rozdíl od nácků. Těm prachy skrze oblečení fakt nehodlám dávat a je mi líto, když to dělá někdo, kdo jejich názory jinak nesdílí, protože tím podporuje nebezpečný sv.ně. Na rozdíl od rusáka v kulichu, to je jen deb.l nebo důchodce *16*
-
zaujimave, tricka s kristom vam vadia, ale to, ze polovicka knazov su gayovia a druha klati deti, to vam nevadi.. ani to, ze Vatikanska banka perie spinave peniaze pre mafiu. Nj, problemy krestanov. Berte to pozitivne, aspon sa opat niekde stretnete pri ohniku a budete mat co palit. Aspon sa nebudete parit v kostole.
-
Myslis, ze ma kazdej cas sedet od rana do vecera na games a sledovat jestli neprobiha hlasovani o nejakych trickach? *8*
-
Proč ne :-)
Po tom, co ho dali i do třetího dílu, v tom novém zřejmě bude taky, ale jedno pivo ještě nikoho nezabilo :-) -
Ok, zase jsem o něco chytřejší... *3*
-
IDDQD sice není nijak urážlivé, ale stejně využívání náboženských symbolů tímto způsobem považuji za nevhodné - stejně jako by bylo nevhodné (a tuším že dokonce zakázané) podobně pozměňovat např. státní vlajku či další státní symboly. Stejně jako státní symboly jsou i ty náboženské předmětem úcty nikoliv bezvýznamného množství lidí a je věcí slušnosti to respektovat.
-
kde byl Ježíš když na zemi úřadoval Fuhrer? Někde za hranicí našeho vesmíru se na to koukal s otcem na HiggsbosonTV a říkal to je prd€l já taky trpěl ne ne nezasahuj jen je nech tati..... *1* *1* *1*
-
pokud to nejakeho vericiho poburuje tak jen proto, ze si je vedom sve naivni slepe viry pac narozdil od reality to IDDQD ve hre funguje *1*
-
To je kec. A plnit kasičku čangům ti nevadí? To je klidně ještě horší když nevíš co s tím dělají. Vlastně víš, jak jím rostou stavy a technika armády. Aneb buduješ si potencionálního nepřítele. Proč ne?
Tedy když to přeženu, tak je lepší financovat nácka v EU, protože jestli platí daně, jde to zpátky do EU.
A je opravu jednu kdo to šije. Tedy je to jedno v tom smyslu, že se podle toho nemá soudit vyznání toho kdo to nosí. Hovadská korektnost.. Pak si nelze vzít věci, které jsou kvalitně šité, protože lidí podlehnou kecům a podle toho soudí... Je hlavní co je na těch hadrech. Když jsem viděl, v metru rusáka s nějakým kulichem kde měl srp a kladivu, to bylo horší jak dané hadry bez jasné znaku.
Zajímavé, že sovětské znaky nejsou zakázány, přitom to je stejná pakáž, které se podílel na zabití mnoha lidí...
Jinak souhlas. Ideální je ekonomická soběstačnost a spotřebitelský patriotismus. Pak plníš kapsy lidem v ČR a podporuješ zaměstnanost. Super. Jen to to bude stát více, protože nějaký čang to udělá levně a je mu jedno, že je vlastně otrokem a dá si každý den misku rejže.