Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Kašlu na to, co je psáno níže - do takových debat o ničem se vkládat nehodlám..
Ale musím říct, že tričko "žeru hry" (na které jsem si brousil zuby) trošku zklamalo... Ten obrázek měl opravdu být buď o něco výš (a přitom ne o tolik) nebo vybraný jiný... Takovýhle RTG snímek bych v oblasti pupíku myslím si neměl... Ovšem nejsem lékař - třeba se mýlí a v tom případě klopím uši a mlčím. -
O tom dost pochybuju, spíš si ten dotyčný bude myslt, že si právě objevil In Utero, respektive Heart-Shaped Box
-
No tohle mě vůbec nepřekvapuje. Na jedné straně islámofilé z redakce, na druhé ultraortodoxní větev ateistického osazenstva games. Vynikající nápad na triko, proč? Protože urážet křesťany je povoleno a v kurzu. Těší mě jen, že se tento vskutku geniální nápad těžce míjí účinkem. Protože téměř kdokoli, kdo na vás takové triko uvidí, si bude myslet že jste křesťan. Takže tímto redakci gratuluju za reklamku křesťanům, kterou mladistvý ateista s hrdostí sobě vlastní bude nosit.
-
Stačila jedna stránka, celý jsem to nečetl, neměj starost...vzhledem k věku části místního osazenstva (když googlí IDDQD) si myslím, že by spíš měli nahánět venku holky než řešit takovýhle píčoviny
Edit: Ale mě je po tom hovno, jen jsem se šokovaně pozastavil nad tím, co tu lidi dokáží řešit... -
Bída... *13*
-
Prosímtě, co má společného tvá nenávist k panu Grygarovi s tím, že si triko nekoupíš?
-
HA :D Taky nejsem zrovna čtyřicátník... ale těm "současným" hráčům chybí taková legenda, jakou zkratka IDDQD byla. Myslim, že kdo to s hranim myslí vážně, měl by si toho prvního DooMa prostě zahrát, protože i dnes je to skvělá hra... nehledě na to, že povědomí o IDDQD by mělo patřit k základním hráčským znalostem *3*
-
Designer trika s rádoby RTG snímkem by si alespoň mohl vzít jako podklad opravdový snímek hrudníku a ne páteře.... kristova noho *7*
-
Možná jsi vystudoval matfyz, ale o právu, filozofii a náboženství víš pramálo. Příteli, nikdo by v takovém případě u soudu nemusel pravdivost náboženství dokazovat.
-
Vždycky jsem si přál být alespoň pasivním účastníkem rozhovoru mezi Fuhrerem a Ježíšem. No a dnes se mi to konečně splnilo *1*
Tato debata nabývá epických rozměrů... -
Tak to nečti, kde je problém? Evidentně si ale pročetl všechno podle toho, jak si to vyjmenoval *5*
-
Kde byli všichni ti, kterým to vadí, když se o výběru triček hlasovalo?
-
Moralisticka diskuze a zaslepenci, kterym vadi uplne malichernosti. Jeden se boji priznat na verejnosti, ze hraje hry a zbytku vadi kriz. Aspon par jedincu to drzi nad vodou. *12*
-
Ty vole...to je zase diskuse, o víře, vědě,historii náboženství, dogmatech, nevhodnosti zobrazování ukřižování a podobných píčovinách, každej chytrej jak rádio...u článku o tričkách, včéra bylo asi fakt strašný vedro
-
Jste chuji tak si triko IDDQD nekupujte a blbe nekecejte ne? *10*
-
Super IHNED objednáno žeru hry :-)
-
Vzplanuli pro ně láskou.
-
@Mart9: Paradoxně během válek a investice do vojenství obecně expandovala věda více než kdy jindy. Včetně humanistických věd.
-
Ale fuj, ještě tady zasírejte virtuální prostor s tím budižkničemu.
-
Má slova. Vyměnili jsme jedna dogmata, za dogmata druhá.