Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Nebo taky http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/sam-harris-krestanstvi-je-zlo
-
To triko s krizom sa nehodi. Celkovo spajat Jezisa na krizi s god modom z Dooma ( vyznam IDDQD som si musel vyhladat v googli aj napriek tomu ze hravam hry od roku 2000) mi prijde dost nevkusne. Nie dost ze ludom vadi nasilie v hrach ale este si postvat krestanov proti hram nieje zrovna dobry napad. A pri druhom tricku by sa mi tam viac hodil anglicky napis "I.Eat.Games" skor ako "Zeru hry" kde sa podla mna zbytocne uputava pozornost na nerda...Po anglicky by to chapali skor hraci medzi sebou, nie aj 80rocna babicka...
-
To jo, proč neudělali gamesácký triko s nápisem za všechno může Kalousek.
-
Naše civilizace skutečně vzešla z křesťanství, ale přesně naopak, tedy upouštěním od jeho zvrácených dogmat a principů. Bible je neskutečně amorální a hrůzostrašný dokument, pokud se jí někdo chce řídit.
Nechápeš vědu, což ale není tvoje chyba, je to chyba nešeho školství. Věda je proces. -
http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/neil-degrasse-tyson-o-vire
-
Zajímavá debata. Já zastávám názor, že všechno je možné a kdo tvrdí opak, tak jenom sám sebe svazuje.
-
S potěšením chlípníka
pozoruji nehnutě
na hladině rybníka
souložit dvě labutě. -
Kdyby tam byl ukřižován někdo významný, tak to beru, ale vždyť je to jen nějaký tesař, který uměl pouťové triky a nepronikl do show byznysu.
-
Celá tahle diskuze: https://www.youtube.com/watch?v=nmzaalWYqRo
-
OMG. To je teda zážitek nábožensky orientovaný diskuse mezi ateistama, věřícíma, nevěřícíma ničemu, satanistama apod.
Křest´anství že je k ovládání lidí a chyba? Celá západní civilizace se vyrostla z křest´anských základů. Nebýt církve, tak po rozpadu Římské říše by tu možná stál úplně jinej svět. Západní morálka vychází z křest´anství, jesti se vám to nelíbí, můžete se přesunout třeba do Indie a zařadit se do jejich příjemného kastovního systému, případně do KLDR, kde váš individualismus bude totálně zrušen. Nebýt křest´anství, máte fatálně jiný podmínky k životu, a která jiná civilizace vám nabídne lepší? Pokud už jste si na svůj materiální způsob života zvykli, asi moc lepších nebude.
I kdyby to celé byl výmysl, je to minimálně struktura, která udržuje společnost, poměry, chování atd. Už vidim jak si užíváte jak vám všichni kolem kálí na hlavu, protože máte všichni stejný přístup, užít si co to jde, na lidi kolem s***. Soplečnost takových jedinců by to moc daleko nedotáhla.
A ta vaše realita? Věda je jediný správný instrument k vysvětlení světa? Prosimvás. Stejně jako náboženství nedokáže vysvětlit vše, takže si zavádí dogmata. Neustále objevuje nové skutečnosti, které se tak často vyvrací. Kolik poznatků z těch 4 staletí je stále platných? Věda funguje dobře v rámci svého paragigmatu, nelze ji aplikovat na veškerý svět, nemá jak ho pojmout celý. Není jedna objektivita, která by byla jednoduše popsatelná nějakou vědeckou disciplínou. Nebo tu je nějaký obor, který zvládl vysvětlit a popsat všechno, zjistit definitivní pravdu o světě a bytí a úspěšně vyvrátit vše ostatní? O tom bych si i něco přečetl. -
In this moment, I am euphoric. Not because of any phony god’s blessing. But because, I am enlightened by my intelligence.
-
Lži, pravda nebo vážně lži?
Nápad to možná byl boží,
ovšem organizovat ho,
za to mlátil bych ho.
Vskutku velká zhovadilost je,
když na tom někdo rýžuje.
Ničit pak nápady jiné,
není moc vzorné. -
A co teprve tohle: Sní androidi o elektrických ovečkách? *1*
-
Já jsem si normálně musel dát na hlavu cedník, jak jsem to četl...
-
ja se s tebou o tom bavit nebudu, papa
-
Těším se, co budou tihle lidi dělat, až během pár dekád budeme simulovat lidský mozek na počítači. Nejspíše se pominou.
-
Co je to tu za debatu dneska? *1* *1* *1*
Špagetové monstrum na vás na všechny... -
Hlavně se nepíše, že za to může Kalousek.
Btw bylo zajímavé, jak se tohle říká snad všude. Byl jsem na debatě ve fontes rerum a také v Centrum pro ekonomiku a politiku a na obou nějaký šílenec během dotazu začal nadávat na Kalouska. Naprosto mimo téma a ještě to byl vždy jiný šílenec.
Jinak doporučuji každému tam zajít i když se nemusí o dané témata zajímat. Tam je vidět kultra davu. Zejména po konci, kdy je často žranice.
*15* -
Aby jedli novorozeňata. *1*
Když se podíváš na data, společnosti s nejnižším podílem věřích mají nejnižší zločinnost. -
Mart9: Proto se začala dělat nějaká studie, kdy se na operační sály a různé JIPky, kde se často oživují pacienti, umisťují různé nápisy a výrazné znaky na vyvýšená místa, kam pacient nemůže normálně vidět, aby je mohl případně popsat, když se nachází údajně mimo své tělo. Zatím se ale nic takového nepotvrdilo. To, že někdo dokáže popsat o čem se bavili lékaři je spíše zpětnou projekcí mozku, potažmo smyslových orgánů, které samozřejmě nějakým způsobem fungují i za stavu klinické smrti. *4*