Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Já si to představit dokážu. Třeba když spíš, ráno se probudíš a máš pocit, že se Ti nic nezdálo - pamatuješ si jen na to, jak usínáš, možná ještě nějaký záblesk z polospánku, jinak nic. Ani tma, ani černo, prostě nic. Tak nějak to podle mého klidně může vypadat - s tím rozdílem, že už se prostě neprobudíš, což už Ti ale bude jedno.
  • Jen ulev své zlobě mé dítě.
  • Tilwaen
    Ježíši, spasíš Führera?
  • Tilwaen
    "Kalousek nám žere hry"
  • Tilwaen
    Prej čtyřicátníci :-) Je fakt, že dnešním náctiletým už to zřejmě moc neřekne, leda by to z nostalgie implementovali do nového Dooma. Buď jak buď, když v tom půjdeš někde po ulici, stejně to nezpozná jen majorita lidí, ať už "čtyřicátníci" nebo ne; o ty ale nejde. Jde právě o tu minoritu, která to pozná :-)
  • si mimo. Je spousta cinnosti, kde musis byt doma- modelar, programator na volne noze, milion cinnosti. To s holkama nema co delat. Ja bych si je nevzal na sebe, protoze zeru hry je pro decka ze ZS a s jezisem i kdyby se mi libilo, tak nosit nebudu, protoze nesnasim grygara.
  • Hnus to tricko s Jezisem. Nosit na tricku utrpeni? Ani nahodou. Nesnasim, krizky v usich, na retizku a na tricku. Kdo ma predstavivost a chape, cim si ukrizovane prochazi, tak si to na sebe neda. A to i kdyz nekterym bych mozna i ukrizovani pral, jak je nesnasim. A presto nemam rad reklamu na urpeni, ani ze srandy.
    Ten idi.t s nickem Jezis me uz taky pekne se.e
  • taky jsem musel googlit co znamena ta zkratka, imo to nikdo nepochopí, z bejvalejch hráču dooma jsou dnes ctyricatnici a navic jeste z nich to znaji jen cheateri. tak potom ostane uz jen ten kriz a krev a to si lidi vysvetli že jste satanista nebo co.
    ale tezko namitat když jste to schvalili ted uz je pozde
  • Dospělý člověk by měl brát jako důvod prostý fakt, že pro nezanedbatelnou část společnosti, které je součástí, je toto téma něco, z čeho se sranda nedělá, respekt vůči okolí by měl být dostatečný důvod.
  • Já ve vědě nehledám vysvětlení všeho, je to reakce např. na tohle "Jediný úspěšný způsob, jak popsat realitu, je věda...". S tím dost nesouhlasím, už o samotném pojmu reaita by se tu dalo diskutovat, ale že si věda nárokuje jediné možné popsání světa, to je jednoduše blbost.
    Humanismus i osvícenství mají stále křest´anské kořeny, naše civilizace je stále protkána křest´anskými principy, což je podle mě dobře. Renesance by v Asii vznikala asi velice těžko, tam je prostě jiný podklad a prostředí. Když budem srovnávat Evropu/Ameriku, Arabský svět a Čínu, tak máme úplně jiné světy, a mám pocit, že z pohledu obyčejného jednotlivce je na tom naše společnost velice dobře.
  • Veda je jako krestanstvi. Je par velice chytrych lidi hledajicich moudrost a poznani a potom hordy ktere si mysli kdyz zvladly stredoskolskou matiku tak sou to same a radi to daji vedet celemu internetu. Pokud jdem dal nez k poznatku spadlo jabko narazime na hranice spiritualismu a filosofie. Nakonec tu mame vedy humanitni ke kterym (a rikej mi za to sobec) mam naklonost protoze nejsem ani jabko ani robot ale potomek prasete a velryby
  • Tak přesně proto nemám rád potisky na tričku. Dám 300,- za něco, co není pomalu vidět nebo jeho kvalita je dosti mizivá... Tahle trička mi upřímně dosti připadají po takové době, jako něco na honem aby se neřeklo nebo jako potřebujeme vaše prachy. Sorry, že to tak říkám, ale jo, myslím si to tak.
  • Na co potřebuješ všechno vysvětlovat? Věda je cesta k poznání. Věda nestaví na tom, že se některé věci nezmění. Vědci rádi své poznatky změní, když se najdou pádné důkazy pro tuto změnu. A náboženství? Bůh JE... o tom se přeci nepochybuje. Dokonce už několik tisíciletí tohle dogma platí a kdo zapochyboval, neměl věru jednoduché žití. Né křesťanství, ale humanismus a osvícenství, to je to na čem stojí západní civilizace. Ježíšův odkaz? Jediné na čem záleží je, jestli tomu věříš nebo nevěříš. Já věřím, že Ježíš mohl být skutečnou historickou postavou, jistý si být nemohu. Věřím, že jeho myšlenky byly převratné a že měl spoustu následovatelů. Věřím, že se mohl obětovat. Ale pohádku o vykoupení všech smrtelníků nebaštim a už vůbec né církve jakéhokoliv druhu, které se za odkaz Ježíše staví.
  • Pri prvej fotke som si hned spomenul na toto: http://www.youtube.com/watch?v=aDy4SVWeXcw
  • Křesťanství už je holt takové...
  • To sedí, moje řeč :o)
  • nevím, ja hraní her mi prijde porad jako tabu, treba ja se stydím na verejnosti priznat ze hraju. kdyz je nekomu mene nez 18 tak to jde ale pak uz je to imo trochu trapny.
    to si rovnou mužete udelat tričko s napisem nemam holku ani zadny zivot a porad jen sedim u pc *7*
  • nemuzu si pomoct ale na tom IDDQD v malem rozliseni porad vidim tvar Tomase Krajci
  • Neexistuje žádný důvod cenzurovat cokoliv na základně něčího osobního nepodloženého přesvědčení o neexistujícím tématu.
  • MickeyMutant
    Not me, but George Carlin is.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší