Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je fakt k pláči ty kecy tady, tolik zbytečnýho zakomplexovanýho hejtu se jen tak nevidí... ale překvapilo mě poměrně málo blbejch keců na (dle mě dost dobrý) tetování :D
    • K placi ses spis ty. Lidem se to tady proste nelibi, tobe taky ne, ale musis byt za kazdou cenu frajer, co vsechny osoci ze zbytecnyho a zakomplexovanyho hejtu. Asi si po netu musis dokazovat, jakej ses sval, jinak fakt nechapu ten duvod.
      • máš recht, nedělam nic jinýho, protože jsem zakomplexovanej re:tard a rád se povyšuju nad ostatní, dokonce z toho důvodu i používam diakritiku:D btw sval jsem fakt neskutečnej, louskam lebky malíčkem:P
        • Ta diakritika je fakt zrala na diplom, to gratuluju.
          • Ale děkuju! Jsi milý:)
    • Zakomplexovanyho hejtu? Lidi tu jen vyjadruji svuj nazor. At si kazdej nosi co chce, ale v pripade techto tricek se chte nechte bude muset smirit s tim, ze reakce okoli prilis pozitivni nebudou.
      • no názor se dá dost dobře vyjádřit formou líbí/nelíbí (tim nemyslím kliknutí "like" ale opravdu vyjádření názoru), ale když tomu někdo dá absolutní nálepku trapnosti, nepřipouštějící jinou možnost, tak je to prostě jen hejt
        • Ja myslim, ze vetsina lidi pripousti, ze se to nekomu libit muze. Ale pro ne samotne je to proste hruza a ano, nepripousteji, ze by na tom bylo neco dobreho nebo ze by to dokonce nosili. Co se Ti na tom nezda? Pokud se nekomu neco nelibi, treba az tak, ze mu to pripada vrcholne trapne, proc by se k tomu v diskusi nevyjadril?
          Treba to dopomuze k tomu, ze se redakce zamysli a prijdou s necim, cim se zavdeci vetsine. To byl predpokladam jejich cil a s pomoci uprimnych reakci ctenaru to priste dopadne urcite o mnoho lip.
          • jo to máš pravdu, ale spíš mi šlo o způsob toho, jak to dotyční vyjádří. To je stejný jako s tim, jak někdo reagoval na tetování (je to jak od pětiletýho dítěte, nakreslila bych to líp). Problém určitě nevidim v míře upřímnosti reakce, zkrátka i vrcholná trapnost se dá říct jinak, než že když se to někomu líbí, tak je pitomec:D
            • budiz:)
  • Jack1947
    Tak konečně každý ted může mít GAMES tričko. *3*
  • Zajímavá debata. Já zastávám názor, že všechno je možné a kdo tvrdí opak, tak jenom sám sebe svazuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit