Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Hnus to tricko s Jezisem. Nosit na tricku utrpeni? Ani nahodou. Nesnasim, krizky v usich, na retizku a na tricku. Kdo ma predstavivost a chape, cim si ukrizovane prochazi, tak si to na sebe neda. A to i kdyz nekterym bych mozna i ukrizovani pral, jak je nesnasim. A presto nemam rad reklamu na urpeni, ani ze srandy.
Ten idi.t s nickem Jezis me uz taky pekne se.e -
-
Je zajímavé, jak málokomu vadí všudypřítomné vyobrazovaní mučícího a popravčího nástroje co by symbolu náboženství. Jen si představte, že by každá vesnice měla na své nejvyšší budově několikametrovou gilotinu a každý pátý člověk by měl na krku pověšenou miniaturní gilotinku. To by bylo krásné, že?
-
Může někdo ukázat, z čeho se hlasovalo? Jestli tohle je top výběr, nutně chci vidět ten zbytek:-)))
-
-
Problém je v tom že všechny vypadali uplně otřesně. To radši nehlasovat.
-
Byly pouze tři motivy k výběru.
http://games.tiscali.cz/tema/wallpapery-games_cz-aneb-vyberte-si-tricko-62371 -
-
Paradoxně se mi nejspíš nevybraný motiv líbí nejvíce. Ale mezi slepými jednooký králem.
-
-
-
hele a ve hrách protivníky taky nestřílíš viď? Protože si jistě dovedeš živě představit jaký utrpení je, když máš v pajšlu olovo:D
-
Kde byli všichni ti, kterým to vadí, když se o výběru triček hlasovalo?
-
-
Myslis, ze ma kazdej cas sedet od rana do vecera na games a sledovat jestli neprobiha hlasovani o nejakych trickach? *8*
-
-
Hlasování tam viselo několik týdnů... Mj. se dalo hlasovat i takto.
-
-
Ja nic takovyho nezaregistroval. Nektery dny sem nechodim vubec. Kdyz sem jdu, tak vetsinou jen na chvilku - takze spousta veci jde mimo me.
Osobne mi ta tricka nijak nevadi, jen mi prisla usmevna tvoje poznamka, ktera tak nejak pocita s tim, ze kazdej cte 100% clanku, ktery tu vyjdou. U me je to treba cca 30% - na vic nemam cas. -
-
Já rozhodně také nečtu vše, co vyjde, takže v tom si můžeme podat ruce. Jenom mě tu zaráží to všudypřítomné kníkání, co že to je za nevkusné motivy, když čtenáři měli možnost si je sami vybrat :-) Byť to byl, pravda, výběr velmi omezený.
-
-
-
-
pravda, pravda :)
a náhodou, ač nekřesťan, triko s ježíšem se mi líbí a asi si ho koupím. v rámci selekce lidí, se kterými se nechci bavit *2*
-
-
Jen ulev své zlobě mé dítě.
-
-
Jste chuji tak si triko IDDQD nekupujte a blbe nekecejte ne? *10*
-
A nejaka s obratenym krucifixom, pripadne aj nejakym tym bafometom (ten by mohol byt na zadnej strane) a cislami 666, byt tam nebolo??? *16* *3*
-
srandovní jak nekterí z vas tady zurive obhajují ateizmus, každopadne bych rád upozornil na čl. 15 a 16 Listiny základních práv a svobod, ktera je součastí našeho pravniho radu, podle ktereho ma clovek pravo svobodne vyznavat nabozenstvi jake chce.
Takže byste to mohli laskave respektovat a nezesmešnovat ruzna virovyznaní. -
-
Nikdy. Zosmiesnovat ich budem aj nadalej, neboj. :)
-
Věřit můžeš, v co chceš. Nemáš právo vnucovat svoje domněnky komukoliv jinému. Já na základě svobody slova můžu kritizovat, co chci. Můžu svobodně zesměšnit jakýkoliv názor a náboženství nemá výjimku, protože to je soubor extrémně komických názorů.
-
-
ja to ani nikomu nevnucuju, nejsme v stredoveku. ty si ver nebo never a kritizuj co chceš. ale tvym vykladem svobody slova bych si nebyl tak jistej. Nemužeš zesmešnovat co chceš. Prikladem je treba ochrana osobnosti, když nekoho verejne zesmešníš muže te žalovat na soude a vysoudit nahradu. Takže tvoje pravo končí tam kde začína pravo nekoho jiného (v tomto prípade pravo na naboženskou svobodu)
-
-
Můžu zesměšnovat co chci, pokud tím nikoho nepoškodím nad únosnou míru. Aby jsi u soudu prokázal, že jsem tě zesměšněním náboženství poškodil, musel by jsi nejdřívě dokázat pravdivost svého náboženství, což nelze.
-
-
Možná jsi vystudoval matfyz, ale o právu, filozofii a náboženství víš pramálo. Příteli, nikdo by v takovém případě u soudu nemusel pravdivost náboženství dokazovat.
-
-
A jaká je definice hanobení? Pokud zahrnuje slovní kritiku, pak jsem tuto literu s radostí porušil tisíkrát v životě, stejně jako každý jiný.
-
§ 355 trestního zákoníku (40/2009 Sb.) - Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení
"Kdo veřejně hanobí některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami, nebo tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem." -
A na jakém základě by pak stálo tvrzení, že jsem kritikou jeho názoru dotyčného poškodil? Pokud ten názor není prokazatelně správný, naopak jsem jej obohatil.
-
-
-
toto mám na veriacich fanatikoch najradšej, vyžadujú rešpekt, akceptáciu, nevnucovanie iných názorov a pritom svojim bezbranným deckám odmalička vtĺkajú do hláv náboženské žvásty voči ktorým sa deti v danom veku nemajú ako brániť.
-
-
vždyt je to učení o lásce k bližnímu (i k takovym de6ilum jako ty) a desatero tak to tem detem neuškodí, naopak. a co vtloukají do hlav svym parchantum neverici?
-
-
Aby jedli novorozeňata. *1*
Když se podíváš na data, společnosti s nejnižším podílem věřích mají nejnižší zločinnost.
-
-
-
-
Mohl bych nějaký ten komický názor prosím?
-
-
Na nebesích žije neviditelná bytost, která tě každodenně, minutu za minutou sleduje. Tahle bytost má seznam deseti konkrétních věcí, které nechce, abys dělal. Když nějakou z nich uděláš, pošle tě na místo, kde je oheň a dým, utrpení a muka, abys tam trpěl, hořel a ječel bolestí až do konce času. Ale přitom tě neskonale miluje.
-
-
In this moment, I am euphoric. Not because of any phony god’s blessing. But because, I am enlightened by my intelligence.
-
-
Not me, but George Carlin is.
-
-
-
Například, že kosmický Žid, který byl svým vlastním otcem a zároveň taky ještě třetí osoba, obětoval sám sebe sobě, aby nás ochránil před sebou. *1*
-
-
-
a to, ze nektera nabozenstvi potlacuji zakladni lidska prava v poradku je? ja se proste nesmirim s nabozenstvim...podle me je napriklad takove krestanstvi nejvetsi chybou sveta...jdeme zabit neverici, protoze buh to chce?...dokud budu ziv tak si z toho budu delat srandu a budu pohrdat kazdym naivkou *11*
-
-
to je smutné, takova kombinace agrese a stupidity
-
-
Křesťanství už je holt takové...
-
-
-
Je celkem jedno co je napsáno. Mrkni na zprávy a uvidíš jak se vše porušuje bez následků.
Tohle se vždy vytahuje. Je to napsáno na papíře a pak ten kdo to vytáhl na to kašle a vesele to porušuje. S papírem si můžeš vytřít zadek. Stejně o tom rozhoduje výkonná moc a ta na tohle také kašle. Navíc na mnoho věcí je krátká.
Kdyby se například prokázalo, že sám mistr Putin zničil to letadlo tak se stane co? Ho*no. Protože se nikdo nebude montovat hodně do velké země, kde mají obchody. Bohužel je to tak.
-
-
Moralisticka diskuze a zaslepenci, kterym vadi uplne malichernosti. Jeden se boji priznat na verejnosti, ze hraje hry a zbytku vadi kriz. Aspon par jedincu to drzi nad vodou. *12*
-
Džižes Supertstar *3*
-
No tohle mě vůbec nepřekvapuje. Na jedné straně islámofilé z redakce, na druhé ultraortodoxní větev ateistického osazenstva games. Vynikající nápad na triko, proč? Protože urážet křesťany je povoleno a v kurzu. Těší mě jen, že se tento vskutku geniální nápad těžce míjí účinkem. Protože téměř kdokoli, kdo na vás takové triko uvidí, si bude myslet že jste křesťan. Takže tímto redakci gratuluju za reklamku křesťanům, kterou mladistvý ateista s hrdostí sobě vlastní bude nosit.
-
-
A kde jste se tu vzal vy, pane docente Konvičko?
-
vysvetli čím uráža kresťanov. IDDQD v nápise krucifixu náboženstvo nijak neznevažuje, naopak, moderným vyjadrovacím prostriedkom vyživuje mýtus o nesmrtelnosti a zmŕtvychvstaní. Už len preto by som ho ako ateista nikdy nenosil (odhliadnuc od estetických "kvalít" námetu)
Precitlivelosť veriacich je priam symptomatická, tak ako v moslimskej spoločnosti má človek problém aby nejakým gestom, slovom, či úkonom neznevážil to ich zvrátené náboženstvo. Kresťanstvo sa naštastie výrazne moderovalo ale vidím, že to ešte nejakú dobu potrvá. -
-
IDDQD sice není nijak urážlivé, ale stejně využívání náboženských symbolů tímto způsobem považuji za nevhodné - stejně jako by bylo nevhodné (a tuším že dokonce zakázané) podobně pozměňovat např. státní vlajku či další státní symboly. Stejně jako státní symboly jsou i ty náboženské předmětem úcty nikoliv bezvýznamného množství lidí a je věcí slušnosti to respektovat.
-
-
no nevím, vzhledem k tomu, co se děje u nás i jinde v politice, bych ty státní symboly s radostí znesvětil. vždyť jsou to jenom obrázky. a v zákoně jsem o tom nic nenašel
-
Náboženství nemá a v civilizované společnosti nesmí mít žádné výsadní postavení. Je to jen názor a stejně jako všechny ostatní názory je předmětem diskuse, kritiky, humoru i přímých urážek.
-
štát som schopný mať v úcte pretože predstavuje účinný model organizovania spoločnosti s pozitivnymi účinkami na jej progres a prosperitu. Náboženstvo však ťaha spoločnosť opačným smerom a preto ho nikdy nebudem mať v úcte. Za každým pekným slovom sa v náboženstve skrýva niečo prehnité a podlé tak ako v prípade komunizmu a jeho pekných rečiach o rovnosti a sociálnej spravodlivosti, ktorého výsledok je presne opačný.
-
-
pokud to nejakeho vericiho poburuje tak jen proto, ze si je vedom sve naivni slepe viry pac narozdil od reality to IDDQD ve hre funguje *1*
-
-
O tom dost pochybuju, spíš si ten dotyčný bude myslt, že si právě objevil In Utero, respektive Heart-Shaped Box
-
-
nedala by sa vydať špeciálna edícia, kde by bol ten kríž obrátený? :) to by som si potom to tričko určite kúpil :) ...ale aj takto vyzerajú super! :)
-
OMG. To je teda zážitek nábožensky orientovaný diskuse mezi ateistama, věřícíma, nevěřícíma ničemu, satanistama apod.
Křest´anství že je k ovládání lidí a chyba? Celá západní civilizace se vyrostla z křest´anských základů. Nebýt církve, tak po rozpadu Římské říše by tu možná stál úplně jinej svět. Západní morálka vychází z křest´anství, jesti se vám to nelíbí, můžete se přesunout třeba do Indie a zařadit se do jejich příjemného kastovního systému, případně do KLDR, kde váš individualismus bude totálně zrušen. Nebýt křest´anství, máte fatálně jiný podmínky k životu, a která jiná civilizace vám nabídne lepší? Pokud už jste si na svůj materiální způsob života zvykli, asi moc lepších nebude.
I kdyby to celé byl výmysl, je to minimálně struktura, která udržuje společnost, poměry, chování atd. Už vidim jak si užíváte jak vám všichni kolem kálí na hlavu, protože máte všichni stejný přístup, užít si co to jde, na lidi kolem s***. Soplečnost takových jedinců by to moc daleko nedotáhla.
A ta vaše realita? Věda je jediný správný instrument k vysvětlení světa? Prosimvás. Stejně jako náboženství nedokáže vysvětlit vše, takže si zavádí dogmata. Neustále objevuje nové skutečnosti, které se tak často vyvrací. Kolik poznatků z těch 4 staletí je stále platných? Věda funguje dobře v rámci svého paragigmatu, nelze ji aplikovat na veškerý svět, nemá jak ho pojmout celý. Není jedna objektivita, která by byla jednoduše popsatelná nějakou vědeckou disciplínou. Nebo tu je nějaký obor, který zvládl vysvětlit a popsat všechno, zjistit definitivní pravdu o světě a bytí a úspěšně vyvrátit vše ostatní? O tom bych si i něco přečetl. -
-
Na co potřebuješ všechno vysvětlovat? Věda je cesta k poznání. Věda nestaví na tom, že se některé věci nezmění. Vědci rádi své poznatky změní, když se najdou pádné důkazy pro tuto změnu. A náboženství? Bůh JE... o tom se přeci nepochybuje. Dokonce už několik tisíciletí tohle dogma platí a kdo zapochyboval, neměl věru jednoduché žití. Né křesťanství, ale humanismus a osvícenství, to je to na čem stojí západní civilizace. Ježíšův odkaz? Jediné na čem záleží je, jestli tomu věříš nebo nevěříš. Já věřím, že Ježíš mohl být skutečnou historickou postavou, jistý si být nemohu. Věřím, že jeho myšlenky byly převratné a že měl spoustu následovatelů. Věřím, že se mohl obětovat. Ale pohádku o vykoupení všech smrtelníků nebaštim a už vůbec né církve jakéhokoliv druhu, které se za odkaz Ježíše staví.
-
-
Já ve vědě nehledám vysvětlení všeho, je to reakce např. na tohle "Jediný úspěšný způsob, jak popsat realitu, je věda...". S tím dost nesouhlasím, už o samotném pojmu reaita by se tu dalo diskutovat, ale že si věda nárokuje jediné možné popsání světa, to je jednoduše blbost.
Humanismus i osvícenství mají stále křest´anské kořeny, naše civilizace je stále protkána křest´anskými principy, což je podle mě dobře. Renesance by v Asii vznikala asi velice těžko, tam je prostě jiný podklad a prostředí. Když budem srovnávat Evropu/Ameriku, Arabský svět a Čínu, tak máme úplně jiné světy, a mám pocit, že z pohledu obyčejného jednotlivce je na tom naše společnost velice dobře. -
-
No, já se o křesťanské kořeny nerval a je mi to šumák. Vlastně ani nemá smysl dohadovat se o původu západní civilizace. To bychom se dostali kdoví kam. Vliv kultury řecké a římské... atd. *1* Takže Ježíše s IDDQD přežiju a komu se to nezdá, ať si to triko nekupuje. Ono by to chtělo víc nadhledu, když všichni víme co je DOOM zač.
-
-
-
Naše civilizace skutečně vzešla z křesťanství, ale přesně naopak, tedy upouštěním od jeho zvrácených dogmat a principů. Bible je neskutečně amorální a hrůzostrašný dokument, pokud se jí někdo chce řídit.
Nechápeš vědu, což ale není tvoje chyba, je to chyba nešeho školství. Věda je proces. -
-
Veda je jako krestanstvi. Je par velice chytrych lidi hledajicich moudrost a poznani a potom hordy ktere si mysli kdyz zvladly stredoskolskou matiku tak sou to same a radi to daji vedet celemu internetu. Pokud jdem dal nez k poznatku spadlo jabko narazime na hranice spiritualismu a filosofie. Nakonec tu mame vedy humanitni ke kterym (a rikej mi za to sobec) mam naklonost protoze nejsem ani jabko ani robot ale potomek prasete a velryby
-
-
To je docela kardinální problém společnosti, pokud si tohle někdo myslí.
-
Má slova. Vyměnili jsme jedna dogmata, za dogmata druhá.
-
-
-
-
je třeba přidat nějakej trollfeed asi
http://img16.rajce.idnes.cz/d1603/10/10112/10112535_27791cebd2a8f654993256991a6c41f2/images/DSC_6432.jpg?ver=0 -
-
Myslím že všichni víme, že levnafasada.cz je banda fušerů od kterejch by si rozumnej člověk nenchal udělat ani h*vno.
Na tohle žádnýho trolla nenachytáš...
-