Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Celá tahle diskuze: https://www.youtube.com/watch?v=nmzaalWYqRo
-
Nemám problém nosit obečení s motivem, kterej ostatním lidem vadí, právě naopak. Ostatně proto jsem si nakoupil Thor Steinar hadry, když jsem zjistil, jak to někteří tupci považují za náckovskou značku a protestují proti tomu. Ne proto, že bych byl nácek, nácky nemám rád, ale proto, že ještě víc nemám rád moralizující hlupáky (a kromě toho jsou ty hadry fakt pěkný).
Ale nosit tričko s ježíšem? Jsem přesvědčenej ateista, ale církve, ani náboženství nehejtuju - to dělají jenom nedozrálé děti, které nemají ponětí o světě. To tričko bych si na sebe nevzal z jednoduchého důvodu - drtivá většina lidí to prostě a jednoduše nepochopí a bude si myslet, že je danej člověk křesťan. Osobně myslím, že je to tričko blbej nápad, ale kdo to chce nosit, nic proti tomu nemám :-)
No a to druhý tričko (Hry žeru) je prostě jenom hnsuný :-) -
-
TS náckovská značka skutečne je, existuje proto řada přímých důkazů.
http://wwry.antifa.cz/cz/ns-znacky#ts -
-
si uboziak *11*
-
-
Skutečně? Děkuji mnohokrát, přidám si to ke svým titulům. Ježíš Nazaretský, Mesiáš, Syn Boží, ubožák... Myslím, že se to bude docela dobře vyjímat.
-
-
I kdyby to šil sám Hitler, tak to neznamená, že nošením té značky se člověk řadí k náckům :-)
A ostatně proto jsem to začal nosit, jako "fuck off" lidem, kteří tyto názory zastávají.
Stejně jako bych prostředníček ukázal lidem, kteří mají potřebu urážet věřící na základě svých stupidních teorií.
Starejte se o sebe a nesnažte se moralizovat ostatní. Lidi co toto dělají se vyznačují jenom jednou věcí - sami nemají absolutně žádnej morální, ani společenskej kredit, aby měli jejich žvásty jakoukoliv váhu. -
-
Jistý problémek nastává v případě, kdy se část zisků z prodeje oblečení, dostane na konta neonacistických organizací. Stejně tak by bylo jedno kupovat si hadry od Hitlera, ovšem nikoliv za předpokladu, že by jejich prodejem financoval armádu a holokaust. Pokud nepovažujete za bernou minci web AFA, tak se koukněte na zdroje na wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Thor_Steinar.
A pokud musíš nosit něco na truc jiným lidem, tak nejspíš trpíš nějakou vnitřní frustrací, se kterou by bylo dobré zajít k lékaři (a opravdu tě to nijak společensky nestigmatizuje. Dbát na duševní zdraví je stejně důležité, jako dbát na zdraví fyzické). -
-
To není o psychickým zdraví, lidi mají nějak v přirozenosti se bouřit proti společenským standardům. Mladí, staří, hezcí, škaredí, tím obdobím si projdeme a procházíme všichni. Ať hodí kamenem ten, koho v nějakým období nefascinovalo vzít si masku a splynout názorově s davem, kterej "chce něco změnit".
Ačkoliv když vidím záběry, kde dvacet holých hlav na protestu proti menšinám v tričkách a mikinách Thor Steinar..nevypadají, že to dělají jen na truc. :-) Ale za to ta značka asi nemůže, jen na tom vydělává. -
-
No tu znacku primo zalozil neonacista. To pozadi za ni je dost znamy.
-
Nemýlím-li se, tak sami nacisti neměli s arabama a muslimama jako takovýma problém. Ba dokonce udržovali s některými vřelé vztahy, viz Haj Amin al-Husseini a jeho známá fotka na posezení s Hitlerem a jeho všemožná podpora muslimských dobrovolníků do "německých legií". I když ti dnešní "náckové" jsou na to moc hloupí a tvrdě trestají jakoukoliv odlišnost, historický souvislosti už jsou jim asi jedno. *4*
-
Máš pravdu. Obecně se to o mě neví, ale vlastně jsem vynalezl crust punk. Ale pak přišly ty věci se spásou lidstva no a tak to šlo stranou. Vnímám to taky jako záležitost věku a nalézání vlastní identity. Jak říkal Clémenceau: "Mladí konzervativci jsou hlupáci, staří revolucionáři pitomci".
Největší gól je ten, že jim nevadí, když jim ty hadry šijí v Turecku. I árijská čistota jde stranou, když jde o minimalizaci nákladů.
-
-
-
Tak jde hlavne o to, kam jdou prachy, ktery za ty hadry das. Me by teda fest vadilo plnit kasicky nackum. Jestli s tim ty nemas problem je tvoje vec, ale minimalne tim ty zmrdy podporujes financne.
-
-
To je kec. A plnit kasičku čangům ti nevadí? To je klidně ještě horší když nevíš co s tím dělají. Vlastně víš, jak jím rostou stavy a technika armády. Aneb buduješ si potencionálního nepřítele. Proč ne?
Tedy když to přeženu, tak je lepší financovat nácka v EU, protože jestli platí daně, jde to zpátky do EU.
A je opravu jednu kdo to šije. Tedy je to jedno v tom smyslu, že se podle toho nemá soudit vyznání toho kdo to nosí. Hovadská korektnost.. Pak si nelze vzít věci, které jsou kvalitně šité, protože lidí podlehnou kecům a podle toho soudí... Je hlavní co je na těch hadrech. Když jsem viděl, v metru rusáka s nějakým kulichem kde měl srp a kladivu, to bylo horší jak dané hadry bez jasné znaku.
Zajímavé, že sovětské znaky nejsou zakázány, přitom to je stejná pakáž, které se podílel na zabití mnoha lidí...
Jinak souhlas. Ideální je ekonomická soběstačnost a spotřebitelský patriotismus. Pak plníš kapsy lidem v ČR a podporuješ zaměstnanost. Super. Jen to to bude stát více, protože nějaký čang to udělá levně a je mu jedno, že je vlastně otrokem a dá si každý den misku rejže. -
-
Ano, souhlasím s tím, aby byla bolševická symbolika postavena mimo zákon stejně jako ta NS.
Nesouhlasím však s tvým souhrnným rasistickým označením pro asiata "čong" (jak by se ti asi líbilo, kdyby ti říkali blbý bémák). Ačkoliv nesouhlasím s establishmentem Číny, těžko mohu připisovat jeho zločiny na hlavu všech jejich občanů. Přestože jsou tamní výrobky často vyráběny ve sweatshopech, častokrát je to ta nejméně fyzicky náročná práce, kterou tamní lidé mohou pro přežití dělat a jsou za ní paradoxně ještě rádi (i přes pro nás nepředstavitelné podmínky). A názor na to, že se tamní situaci mohou lidé prostě jen tak vzepřít jako kupříkladu v západním světě, je utopický etnocentrismus.
Financovat nácky není nikdy dobré, ať už budou z Německa, Iráku či Tibetu. -
Tu firmu (TS) vlastní nějaký Saudi.
-
-
Reakce na příspěvek:
Tem to puvodni majitele prodali, aby se za ne schovali. Dost se to tehdy mezi fasos resilo, jestli je to jako jeste porad dostatecne nackovsky a vzniklo par novejch *pravejch* znacek pro neonazis. Porad jsou za tim a kolem toho stejny lidi.
-
-
Číňan není můj nepřítel (se systémem tam nesouhlasím), neonacista jo. Když potkám někoho se srpem a kladivem nebo Che Guevarou, tak si pomyslím, že je to blb, ale neškodnej. Mladí komouši jsou jen pro srandu, na rozdíl od nácků. Těm prachy skrze oblečení fakt nehodlám dávat a je mi líto, když to dělá někdo, kdo jejich názory jinak nesdílí, protože tím podporuje nebezpečný sv.ně. Na rozdíl od rusáka v kulichu, to je jen deb.l nebo důchodce *16*
-
-
-
Děláš to stejný, co oni, škatulkuješ je na základě toho, že oni považují značku, která se, co si budeme povídat, v kontroverznosti vyžívá (viz obchod Breivik a podobně), za krajně pravicovou, ty zase je všechny považuješ kvůli jejich názoru za amorální.
V konečným důsledku jsme teda všichni jen ubohé ovečky a primitivové a jediný správný je náš pán Kristus, jak dokazuje i tričko games.cz
Ámen.
Ačkoliv musím říct, že tu značku s tím spojuje i sama nazi scéna :-)
-
-
Brát antifu za nějaký zdroj je hodně scestný, ty lidi jsou stejně primitivní jak ty náckové...každej má svůj extrémní úhel pohledu ze kterého neustoupí ani o píď
-
-
Antifašistická akce není nějaká centralizovaná organizace, či občanské sdružení, jak si zřejmě myslíš (jo a web antifa.cz je policejní sledovačka a rozhodně nereprezentuje názorové stanovisko tuzemské afa scény). Mezi antifašisty se najdou lidé hloupí, stejně tak i inteligentní. Ostatně stejně jako mezi NS. Jediné co bych české afa scéně vytknul, je nedostatek oné přímé akce a neustálé žvanění namísto činů.
A že je jejich stanovisko radikální? No, to už tak mezi anarchisty chodí.
Mám však pocit, že tvé povědomí je tvořeno maximálně z tendenčních reportáží na nově. -
Ty informace co tam maji jsou normalne dohledatelny i jinde. O majitelich a tak... Na to nemusis byt atomovej inzenyr abys videl, ktera bije.
-
-
-
-
ja kdysi žil v klašteře a až budu mít deti, dám je do katolických škol, at jsou z nich slušný lidi
-
-
co jsi za zrudu ze to muzes vlastnim detem udelat???
-
btw doporučuju si precist nejaky detsky katechizmus (dospely by ste nepochopili) at si doplnite vzdelani a nepusobite v diskuzi jako howada, tam najdete odpovedi na otazky, treba i otazku dukazu. jenže treba cist pokorne s otevrenym srdcem
-
-
Doporučuji si přečíst nějakou knížečku pro děti o tom jak se dělají děti, protože tě zklamu. Z toho, co jste dělali v tom klášteře se děti nenarodí.... *4*
-
-
-
Tetovaní je samozřejmě povedené a originální. Ty kecy jako má pan izmael asi čiší z nějaké závisti, že na jeho obezních, chlupatých hnátách byto tak dobře nevypadalo. Jo jen by to chtělo vystrčit tělo na sluníčko, pak by se ty trika hned lépe prodávala *3*
-
-
Podle tech pih bych tipoval, ze Lukas asi nebude ten, kdo se na slunicku opali...
-
-
Já se strašně bavím nad tím, jak se určití magoři dokážou pohoršit nad vtipem obsahující dementní starověký mýtus. Ve svobodné společnosti nemá humor hranice.
-
-
Mýtus nebo ne, to triko s křížem si určitě nekoupím. Raději bych jednobarevné "neutrální" tričko s nápisem games.cz a nějakou jednoduchou grafikou bez sloganů typu "žeru hry", asi jsem trochu staromódní. Kdy se vlastně hlasovalo o tyto trička? Tričko "Zachránil jsem Level" se mi také nelíbilo, ale to nové "neutrální" už je v phodě, už ho mám doma jako předplatitel..
-
-
Taky bych se přimluvil za nějakou jednoduchou, až abstraktní grafiku, nejlépe kompletně bez nápisů. Třeba jen někde dole schované logo GAMES.CZ (ačkoliv když si za něj zaplatím, tak proč ještě dělat chodící reklamu).
-
-
-
To triko s krizom sa nehodi. Celkovo spajat Jezisa na krizi s god modom z Dooma ( vyznam IDDQD som si musel vyhladat v googli aj napriek tomu ze hravam hry od roku 2000) mi prijde dost nevkusne. Nie dost ze ludom vadi nasilie v hrach ale este si postvat krestanov proti hram nieje zrovna dobry napad. A pri druhom tricku by sa mi tam viac hodil anglicky napis "I.Eat.Games" skor ako "Zeru hry" kde sa podla mna zbytocne uputava pozornost na nerda...Po anglicky by to chapali skor hraci medzi sebou, nie aj 80rocna babicka...
-
-
Neexistuje žádný důvod cenzurovat cokoliv na základně něčího osobního nepodloženého přesvědčení o neexistujícím tématu.
-
-
Dospělý člověk by měl brát jako důvod prostý fakt, že pro nezanedbatelnou část společnosti, které je součástí, je toto téma něco, z čeho se sranda nedělá, respekt vůči okolí by měl být dostatečný důvod.
-
-
ked okolo teba prejde niekto kto si roby srandu z tvojho nabozenstva skus ho tolerovat a odpustit mu to. Ber to tak ze ta boh skusa *3* Vacsina krestanov miluje blizneho svojho len ak veri v to co on a nema iny nazor cim neobhajujem to ak si niekto roby srandu z boha ale to je dôvod preco nemam rad cirkev a ich ucenie. Vadi mi to strasne pokritectvo. A podla mna ani nebol ucel toho tricka provokovat veriacich to len oni musia na seba uputavat pozornost tym ze sa hned urazaju. Ak by tam bol napis: ,,Jezis zomrel za nase hriechy" tak by bol ten obrazok uplne v pohode a tej krvi by bolo zrazu aj malo
-
Já respektuju lidi a jejich právo mít své názory. Nevidím důvod a priori respektovat i názory samotné. Právě naopak, k názorům musí být přistupováno skepticky.
-
-
To sedí, moje řeč :o)
-
-
-
Já se ještě jednou přidam, aby to nebylo jen o tom jak je to nahovno...
Mě se tričko líbí, dokonce jsem si to IDDQD, který mě fakt rozesmálo pořídil, měl jsem ho na sobě, pár lidí to taky pobavilo a vzhledem k tomu jak člověk vypadá - nikdo si nejspíš nemyslel, že jsem křesťan.
Ale jelikož patřim mezi lidi, který to zažili téměř v první vlně a píšu diakritiku a nemam rád zakomplexovaný absolutní hejtování nepřipouštějící jiný možnosti, jsem evidentně uncool d3m3nt:D (Takže je to vlastně jedno:D) -
nevím, ja hraní her mi prijde porad jako tabu, treba ja se stydím na verejnosti priznat ze hraju. kdyz je nekomu mene nez 18 tak to jde ale pak uz je to imo trochu trapny.
to si rovnou mužete udelat tričko s napisem nemam holku ani zadny zivot a porad jen sedim u pc *7* -
-
si mimo. Je spousta cinnosti, kde musis byt doma- modelar, programator na volne noze, milion cinnosti. To s holkama nema co delat. Ja bych si je nevzal na sebe, protoze zeru hry je pro decka ze ZS a s jezisem i kdyby se mi libilo, tak nosit nebudu, protoze nesnasim grygara.
-
-
Prosímtě, co má společného tvá nenávist k panu Grygarovi s tím, že si triko nekoupíš?
-
-
-
Z toho tetování je mi upřímně na zvracení.
-
-
Ano, každé originální tetování by měli zakázat. Povolíme jen tribal, kotvy, kníry, hvězdičky, lebky, české lvy a swastiky, protože to jsou ta jediná správná tetování!
-
-
Víte co? Mně se líběj, jedno mam a vyližte si!
-
-
Nelíbí nicméně... čistě technicky je toto reálné asi jen s přelomenou páteří.
-