Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Mě je celej křesťanskej svět a jeho zadnicilízající ovce u toho nejtmavšího koutu prde**, ale jedna věc je jasná: ta trika jsou strašná (graficky/kompozičně/ideou)a hlavně si tak úplně nemyslím, že by někdo nosil triko s ježíšem běžně venku. Tohle je příliš úzce profilovaný vtípek a většina lidí to nepochopí a budou majitele trika brát z úplně jiného pohledu než jak je návrh trika míněn a jak si (ne)bohý majitel myslí. Už jsem o tom psal, když lidi hlasovali, ale nedali jste si říct, tak je tady máte *3* Tohle vám moc kaček do kasičky na Level nepřinese. Můj názor. Čili žádné vášně.
    • Dagon
      Plne s tebou suhlasim. Cela koncepcia je VELMI nestastna. Ja teda neviem ako je to s nabozenskou mienkou v CR, akurat viem, ze niekedy pred (neviem kolkymi) rokmi sa robil nejaky prieskum, kde paradoxne CR na tom z hladiska toho, ci sa ludia hlasia napr. ku krestanstvu a dalsim, minoritnejsim nabozenstvam, dopadla velmi blede. T.j. ze vacsina ludi v CR sa hlasi skor kvazi k ateizmu, popripade ma vieru ako taku proste totalne na haku. Co sa mna tyka, gratulujem Ceskej republike, zelal by som si, aby to bolo rovnake i v SR. Pretoze Slovensko, to je proste obycajny katolicky stat (v prieskume sa ku katolickej viere hlasilo enormne mnozstvo ludi)...
      Ja mam celych flandakov ciernoprd3lnikov totalne v pazi. Avsak zivo si spominam, na tie pohlady, ked som svojho casu, najma v obdobi ked som najviac pocuval black metal, liezol von v tricku kapely Gorgoroth (ktori sa otvorene hlasia k satanizmu, i ked dla mojho nazoru je to do velkej miery skor len protest proti krestanstvu, ktory tito typci riesia po svojom). Na danom tricku je na prednej strane typek v plnej warpaintovej a corpsepaintovej vybave (t.j. vyzera jak keby prave vyliezol z hrobu), ovesany obratenymi krizmi, z toho tusim min. jeden drzi priamo v ruke. K tomu je este obliaty "krvou". Nuz... a zadna strana sa, samozrejme, niesla v podobnom duchu. Avsak to ste mali casto vidiet tie pohorsene pohlady trafenych krestankych ovci... Aha a ozaj... kedysi davno som mal tricko Slayer: South Of Heaven (bolo to k danemu albumu), kde je samozrejme prave obrateny krucifix rovno na prednej strane... mnooo, tak to bola taktiez VEEEELKA zabava vyliezt v tom von medzi ovce *8*.
      Takze, tymto celym chcem povedat, ze v pripade tricka pre HERNY SERVER, je cela koncepcia toho, co je na nom zobrazene, totalne mimo. Vysledkom budu nakoniec akurat tak zbytocne nedorozumenia (pretoze KOMU, smankote, vysvetlite, co to je na danom tricku PRESNE znazornene a najma PRECO). Uprimne povedane... mne by to bolo napr. sumafuk. Pokojne by som si to tricko sem-tam obliekol, pretoze nejake tzv. "pohorsene pohlady" okoloiducich krestanskych oviec ma jednoducho nezaujimaju. No problemy moze mat i kopec dalsich ludi.
      Skratka, neviem ci redakcia games.cz fakt ani za mak nepremyslala, ked sa dohadovali na konkretnej forme grafiky na tricku, ale iste je, ze museli hulit fest dobry matros, pretoze toto by, podla mna, nikto s "cistou hlavou" proste neschvalil.
      Takze, este raz vravim, plne suhlasim s nazorom Corvusa, jedine co ma vobec nezaujima su nejake peniaze v suvislosti s Levelom. Danu vec vobec nesledujem a nijak ma netrapi. Ide mi cisto len o tricka, ktore su z akehokolvek hladiska fakt totalne sprasene na jednotku s hviezdickou. Tymto zaroven redakcii "gratulujem", ehm. *7*.
    • Jack1947
      O tom Levelu je to už trapný... *7* Pak tohle je na hony vzdálené křestanství... aspon to tak má být i tak nic moc. Pobožnej člověk by si to na sebe asi nevzal. A to já nejsem. (naštěstí).
      • musis komentovat uplne vsechno a vsude??
  • kubi-wan
    Tady už jsou to vážně novinky.cz *7*
    • Nejsou, zatím nikdo nevytáhl politiku ani známého diktátora 20. století.
      • Keyz
        Hlavně se nepíše, že za to může Kalousek.

Btw bylo zajímavé, jak se tohle říká snad všude. Byl jsem na debatě ve fontes rerum a také v Centrum pro ekonomiku a politiku a na obou nějaký šílenec během dotazu začal nadávat na Kalouska. Naprosto mimo téma a ještě to byl vždy jiný šílenec.

Jinak doporučuji každému tam zajít i když se nemusí o dané témata zajímat. Tam je vidět kultra davu. Zejména po konci, kdy je často žranice.
        *15*
        • Kozy
          To jo, proč neudělali gamesácký triko s nápisem za všechno může Kalousek.
          • Tilwaen
            "Kalousek nám žere hry"
            • Ale fuj, ještě tady zasírejte virtuální prostor s tím budižkničemu.
  • kubi-wan
    Che... tahle diskuze, to je fakt dost zábavný přeměřování pinďourů :D
    • To je genderově nevyvážená metafora. Ale co už. Rozdíl je následující.
      Já si ho změřím a budu vědět, kolik měří.
      Věřící se pravidelně chodí ptát svého duchovního, jak dlouhého ho mají, a on jim to pokaždé přečte ze starověké knihy, kde je to napsáno zcela definitivně a rozhodně. A samozřejmě chybně.
      • Jack1947
        Ty si tak vzdělaný až je to nepřijemné... zpochybnuješ snad něčí víru a kdo si si snad bůh? pokud vím tak ten hlavní je jen jeden. Ták není divu no mladistvej intelektuál co ani nechápe pojem arkáda ale jak hezky se ohání odbornejma názvama. Měl bys mít trochu pokory, já taky nevykřikuji všude že nic takového jako bůh není - není no ale něco je něco na hoře a to si bohužel nezměříš třeba to někdy uvidíš (pochybuji) - jinak... je to celkem bré no číst ty blafy.

Není ale to bych lhal, tak tak. *3*
        • MickeyMutant
          Jak ty to tedy vlastně máš s Bohem, Jacku? Pro, nebo proti?
          • Jack1947
            Proč se děje co se děje, respkt proč to dělá... docela by mě to zajímalo. Když ne tak ne, nevím a ... to jsou docela složité otázky. Já nejsem uplně nejlepší osoba na jejich zodpovězení jestli vůbec nějaká je.

Né kostel by byl asi moje smrt... stačí se občas pomodlit v tísni a důležité je neklít. *15*
            Asi tak no.
            • MickeyMutant
              Klít se nemá, to ti schvaluju. A pomodlit se v tísni nemůže uškodit, nikdy nevíš. Jen je při tom dobré zbytečně nic neslibovat, aby to člověka pak nemrzelo. Stačí jenom tak obecně, abys dal najevo, že zrovna fakt potřebuješ helfnout.

Kostel chápu, je to většinou moc po ránu a musíš tam občas zpívat.
          • Jack1947
            Ne, jak řikám něco je nevznikly jsme asi náhodou a něco nás holt řídí no... ale v boha jako takového nevěřím a nemám proč jen tuším/předpokládám vím že něco je vyšší moc... je fuk co ale udává to koloběh věcem nic není jen tak atp... pak bY jsme se dostali k mimozemštanům a jiným a to sem tahat nechci.

Ten strůjce, co koná a mi jen posloucháme respkt se přizpůsobujeme jeho skrytým příkazům , rozhodnutí o tom kdo bude žít... toho bych chtěl potkat. Jenže pak bych třeba spíše litoval že to setkání by nestálo za to.

Né fakt takovéhle věci tu řešit nwebudeme ani nemůžeme nebot se vyřešit nedají... vždyt oni ani o to vyřešení asi nestojí, když lidi ani nedokáží rozluštit to co nám ti mimozemštané posílají ztráta času, v porovnání s těmi civilazacemi jsme kvadriliony let za opicema, nebudu ale psát že nejsem fascinován, tím že nejsme sami. Bylo by to naivní a hloupé si to myslet vždyt vesmír je přeci nekonečný (neníto tak že nekončí protože je ležatá osmička a jen jde pořád dokola).

Nevím toto se sem nehodí, a bylo by to jen trollení z suché body bez soli. Jo, myšlenka setkat se se svým stvořitelem je lákavá a snad ne nereálná.

( Ještě že nemůžu být já ani nikdo mně podobný vážně... ) Jenže tou představou že něco tohle, támhleto se fakt užírat nehodlám pác to by bylo asi to jediné co bych zmohl. Bez cíle a bez možností... pokud to tak bylo tak se divím že naši stvořitelé mají s námi - slitování nebo jak to jinak říct výdrž, nebo nás zatratily už dávno. Jen jim to dlouho trvá a neříkám že by si to lidstvo za své skutky nezasloužilo jenže né všichni. Záhuba... přece není řešení ale pokud jsme jen na návštěvě jern pokusní králíci možná už je čas, nám smrtelníkům to může být beztak jedno tak či onak zkonáme stejnak. *7*
            • Jack1947
              No ale něco na tom je ne? néé ja vim to je zbytečné psát sem takové dlouhé lány. Třeba si někdo přečte a dá mi za pravdu že něco na tom je. Tohle téma je pro mně hrozně fascinující - prostě cestování mimo naší dimenzi a rozbití časoprostoru ( neboli jak se udájně by mohli pohybovat Saucery... - talíře) něco co je hrozně zajimavé a tyhlety věci jsou pro mě hoodně na místě jenže bohužel se asi nic nedozvím.
            • MickeyMutant
              Dobrý. Sice stačilo napsat, jestli chodíš v neděli do kostela, ale v tomhle si zase člověk najde aspoň něco k zamyšlení. A co tedy myslíš, má ten Bůh nebo bohové (mimozemšťani) taky nějakého svého Boha k uctívání? A na co by ses takového Stvořitele zeptal?
            • Chim
              U té části s ležatou osmičkou jsem normálně regulérně rozbrečel *1*
        • Pan Politická Korektnost? Ne, děkuji.
          • Jack1947
            Ty taky néé děkuji...
  • http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/neil-degrasse-tyson-o-vire
    • Nebo taky http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/sam-harris-krestanstvi-je-zlo
  • Tak to jste trochu ujeli ne?? Jsem kriticky a to i na sebe, takže i na vás: Pěkný hnus.... *11* *7*
  • za tieto tricka by ste mali platit vy tym co to budu ochotny nosit... je to des. ale nebojte nejake to detsko sa chyti :)
    • fakt si napisal ,,detsko"???
  • Kašlu na to, co je psáno níže - do takových debat o ničem se vkládat nehodlám..
    Ale musím říct, že tričko "žeru hry" (na které jsem si brousil zuby) trošku zklamalo... Ten obrázek měl opravdu být buď o něco výš (a přitom ne o tolik) nebo vybraný jiný... Takovýhle RTG snímek bych v oblasti pupíku myslím si neměl... Ovšem nejsem lékař - třeba se mýlí a v tom případě klopím uši a mlčím.
  • Co takhle znesvětit třeba Davidovu hvězdu nebo udělat nějaký "vtipný" obrázek s Mohamedem? Na to nemáte koule co? *7*
    • Oy vey, znesvětit Davidovu hvězdu? To by bylo horší než další šoa.
      • Rabbi, je pravda, že vy Židé úplně zbožňujete nacisty? Protože se přece říká, že "co se škádlívá, to se rádo mívá." *1*
        • Tilwaen
          Vzplanuli pro ně láskou.
    • O znesvěcení by šlo v případě, že by to bylo o něčem svatém. Což zjevně není, protože samotný koncept svatosti je naprostá zhovadilost. Takže klid.
    • IDDQD u Davidovy hvězdy bude opravdu dávat smysl... *7*
      • Bavím se o trefování do náboženskýho symbolu. Ne o nějakém debilním IDDQD.
        • V rozumné společnosti je použití symbolu IDDQD a použití symbolu kříže s popraveným Židem naprosto rovnocenné.
          • Vogon
            Kdyby tam byl ukřižován někdo významný, tak to beru, ale vždyť je to jen nějaký tesař, který uměl pouťové triky a nepronikl do show byznysu.
    • Krescz
      proc ne? stejne to jsou to nesmysly....ja to delam porad *3*
  • Pri prvej fotke som si hned spomenul na toto: http://www.youtube.com/watch?v=aDy4SVWeXcw
  • Vidlevkrku
    Super IHNED objednáno žeru hry :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit