Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty tricka bych nosil tak maximalne na prehazovani bordelu na kompostu.
  • Chim
    Vždycky jsem si přál být alespoň pasivním účastníkem rozhovoru mezi Fuhrerem a Ježíšem. No a dnes se mi to konečně splnilo *1*

Tato debata nabývá epických rozměrů...
    • Hitler použival křesťanskou rétoriku a podporoval křesťanské symboly u svých vojáků. Nevím, co by bylo na takovém rozhovoru zajímavého.
    • kde byl Ježíš když na zemi úřadoval Fuhrer? Někde za hranicí našeho vesmíru se na to koukal s otcem na HiggsbosonTV a říkal to je prd€l já taky trpěl ne ne nezasahuj jen je nech tati..... *1* *1* *1*
  • tonnymontana
    herni tricko bych si asi predstavoval jinak. Jezis na krizi a kolem krev? jo to je fakt herni. Ale tak kdo ma mozek a chce nosit herni tricka uz davno ma neco s oblibenou hrou za par kacek. K tomu tetovani modelky... je to kazdeho vec a kdyz neznate motiv tetovani tak hodnotitte vzhled?... hold 12-15 jde znat..
  • Coffin.Corner
    Co to má Lukáš na té ruce, to je nějaký kubismus? *4*
  • Bonsaimancer
    Designer trika s rádoby RTG snímkem by si alespoň mohl vzít jako podklad opravdový snímek hrudníku a ne páteře.... kristova noho *7*
  • ringmancz
    můžu poprosit redakci o export téhle diskuze a nahrání na nějaký uložiště? děkuji :)
  • RazorProduction
    Tie tricka mal nasebe Lukas co *5*
    • kejo
      Nie. Redakcia našla na ulici bezdomovca, vykúpala ho, zaplatila mu rovnaké tetovanie ako ma Lukáš a odfotila ho v tých tričkách.
      • shefield2
        A zaplatili mu i plastickou operaci ksichtu, je mi to jasné. *5*
        • kejo
          no jo, nerozklikol som tie odkazy :D
  • Ježišmarja co to je :D Tohle pochopím maximálně u nějakýho pošahanýho puberťáka tohle nosit.
  • Zadarmo drahý... *8*
  • No nevím, jestli člověku už v tak blbém světě ke štěstí pomůže nosit takový zvrácený emblém....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit