Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Co je to tu za debatu dneska? *1* *1* *1*
Špagetové monstrum na vás na všechny... -
-
Já jsem si normálně musel dát na hlavu cedník, jak jsem to četl...
-
-
Koupím, za 20,-Kč jako hadr na podlahu budou možná dobrý.
-
Tak přesně proto nemám rád potisky na tričku. Dám 300,- za něco, co není pomalu vidět nebo jeho kvalita je dosti mizivá... Tahle trička mi upřímně dosti připadají po takové době, jako něco na honem aby se neřeklo nebo jako potřebujeme vaše prachy. Sorry, že to tak říkám, ale jo, myslím si to tak.
-
Jakou velikost asi nosí Lukáš? Tipuji ho na M.
-
-
Ježíš podle postavy taky musel nosit M *8*
-
-
Kdepak M, ale XS.
-
-
To by spadl nejen z kříže ale i hluboko do země
-
-
-
-
Co je to za hnusný tričko? :) To si děláte srandu, ne? Ale jestli tady máte nějakou komunitu, která vám usilovně psala, že by takový chtěla vyrobit, tak sorry... :D
-
Bída... *13*
-
na ten kríž by sa skôr hodilo GAME OVER :)
inak v tom druhom by som si pripadal ako školupovinné dieťa a v prvom ako náboženský fanatik :) Stačil by mi obyčajný nápis a niekde v rohu logo games. -
-
nehodilo. IDDQD je tam proto, že na křížech bývá INRI
-
-
a čo keď tam býva inri ?
-
-
INRI je zkratka, IDDQD víceméně taky a dává to u obrázku větší smysl než game over, což bys měl jakožto člověk z poměrně silně věřící země vědět
-
-
a teba by v tomto kontexte mohlo napadnúť prečo ako ateista obklopený náboženskými fanatikmi by som tam radšej videl game over. U jacka si ilúzie nerobím, ten nepochopí nikdy nič ale ty to určite zvládneš.
-
-
*tips fedora*
-
-
-
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum
In nobis regnat Iesus
Igne Natura Renovatur Integra
to? -
-
Ne, toto: I'm Nailed Right In
-
-
Ok, zase jsem o něco chytřejší... *3*
-
-
-
-
-
-
Upřímně... víc se mi líbila ta starší verze IDDQD motivu, s pixelatou krví.
-
nemuzu si pomoct ale na tom IDDQD v malem rozliseni porad vidim tvar Tomase Krajci
-
IDDQD je doslova Boží jen to games.cz je tam dost nuceně