Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Další triko na které jsem se dostal? Mohamed by mi mohl závidět.
-
Upřímně... styděl bych se v obou tričkách. To s tím křížem vůbec nepřichází v úvahu, maximálně by to bylo dobré oblečení do stroje času při návratu o 15 let zpět, zamachrovat před přáteli na kroužku informatiky a pak ho hned sundat, "žeru hry" mi připadá zase takové dětinské. Ale je to jen můj názor, samozřejmě mi to tričko nikdo nenutí. Přeju spoustu zájemců...
-
-
to by meli davat zadarmo kazdemu kdo se zaregistroval :D
-
-
Grygar je v ceně?
-
-
Jen ve sběratelské edici.
-
-
Sběratelská Edice v hodnotě 5000Kč obsahuje též objětí a pivko s Pavlem Dobrovským!!! Nakupujde nakupujde!!
-
-
to jako ze pavel nekoho objede ? :D
-
-
Od Pavla se nechat klidně i ojet.
-
-
-
-
-
Debata je tu veru zaujimava, ale faktom je, ze tie tricka su uplne debilne...obe *1*
Myslim, ze pozitivne vnimanie hier sa da na obleceni docielit aj inteligentnejsim a menej nerdovskym sposobom. No a kedze tieto motivy vybrali samotny navstevnici Games, tak je snad kazdemu jasne, co za magorov sem vacsinou chodi, zdoraznujem slovo "vacsinou" pre menej chapavych *3*
Ako priklad za vsetky by som mohol uviet trebars Valve a ich tricka k Portalu, kde ide o uplne bezne tricko s neagresivnym napisom "Aperture Laboratories" co z Vas nesparvi na verejnsoti blbca, ktory zasvetil svoj cely zivot iba hraniu hier (tak isto by som nedal na seba ani tricko s nejakym futbalovym tymom, aby som ukazal blca z ineho uhlu) ale zaroven clovek nosi nieco, co pre neho ma vacsi vyznam, ako fajka v pravom hornom rohu a nikto Vas hned nebude podla tricka skatulkovat, pretoze vacsina ludi, ani nebude tusit o co ide, ale ludia, ktory vedia, to vediet budu.
To iste aj s trickami Half Life, kde je iba znak a napis Black Mesa...proste genialny napad, ako nosit tricka z hernou tematikou a zaroven sa neobliekat ako id*ot *1* -
-
presne, neco , co by bylo znamo hráčum o co jde a nehráčske verejnosti by to treba nic nemuselo rict
-
Jsou hodně extravagantní. Někomu se to asi libí.
-
-
Hrozný ... pařím hry XY hodin denně už takových 20 let, ale tohle si tedy na sebe nevezmu. Kdyby tam bylo jen logo portálu, tak proč ne, ale tyhle motivy jsou tak na odvezení do Bohnic.
-
-
... a dodám, že druhé třiko někdo fakt nedomyslel, protože nám nakrásně opticky zvětší naše pupky ... :-) Přeji úspěch s prodejem, budete jej asi potřebovat.
-
-
aby som len nekecal, tu je môj návrh http://oi59.tinypic.com/2ni1jrn.jpg
edit: a jeden k debate : http://oi59.tinypic.com/2njkak3.jpg -
-
Hej, tvoje trička jsou fakt dobrý *5*
-
to chci
-
-
Tak pak radši nechoď na ulici, nebo tě někdo zastřelí jak psa.
-
-
-
mám spoustu trik se spešl potiskem. co jsem se naučil je, že design musí být jasný a čitelný na několik metrů daleko. a i když ne všichni znají motiv trika, musí být motiv jasný (robot, zvíře...). u prvního trika je jasně zřetelný ježíš na kříži, takže předpokládám, že 90% lidí, kolem kterých bych prošel, by si myslelo, že jsem nějaký křesťan nebo tak něco, spojení s videohrama by je vůbec nenapadlo. druhý design je prostě nepřehledný, takže kromě slov by to lidem prostě nedávalo smysl. nevím, kdo hlasoval, ale toto je prostě špatný výběr...
-
-
To platí jen pokud nutně potřebuješ, aby náhodní kolemjdoucí s jistotou věděli, co máš na triku, tzn. pokud je to pro tebe veřejný manifest (což trochu chápu u hudebního merche, u tématického potisku ne). Mě je třeba úplně jedno, co si myslí náhodní kolemjdoucí. Naopak si myslím, že je ideální, když potisk na první pohled vyvolává otázky, nebo je dokonce lehce zavádějící. Náhodní kolemjdoucí si můžou myslet, co chtějí. Nebo se třeba zeptat, pokud je to zajímá (to ale v ČR udělá málokdo). Přátelé a známí se na to zeptají velmi pravděpodobně, pokud jim na tom něco nehraje, a můžou si to prohlédnout detailně a dostat vysvětlení. Tím podle mě potisk splní svůj primární účel - bude tématem rozhovoru.
-
-
Rouhani bylo cool v devadesatkach....
-
Ty vole...to je zase diskuse, o víře, vědě,historii náboženství, dogmatech, nevhodnosti zobrazování ukřižování a podobných píčovinách, každej chytrej jak rádio...u článku o tričkách, včéra bylo asi fakt strašný vedro
-
-
Tak to nečti, kde je problém? Evidentně si ale pročetl všechno podle toho, jak si to vyjmenoval *5*
-
-
Stačila jedna stránka, celý jsem to nečetl, neměj starost...vzhledem k věku části místního osazenstva (když googlí IDDQD) si myslím, že by spíš měli nahánět venku holky než řešit takovýhle píčoviny
Edit: Ale mě je po tom hovno, jen jsem se šokovaně pozastavil nad tím, co tu lidi dokáží řešit... -
-
h*vno ti po tom ocividne neni, jinak by si tu nevyplodil ty h*vna frajere
-
-
Frajere si oslovuj svojeho fotra
-
-
Oslovovat si budu koho chcu jak chcu frajere ;)
-
-
-
-
-
-
Copak je dnes prvniho dubna? Nedovedu si predstavit, ze by to nekdo skutecne nosil. Obzvlaste to s Jezisem... ale proti gustu....