Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První průchod si pojedu Panthera a druhej na Ghosta. Hrát to tim třetim způsobem je u SC hřích..
  • Bryle se sonar scannerem? WTF Neusmazilo by to cloveku mozek? Je tepelny videni jako oldschool a snizuje prodej? Proc mu rovnou nedat ,, Sonar Shock Blast Pistol,, ktera vystreli projektyl omracujici vsechny zive formy v dosahu 10 metru odhali je a stahne jim penize z uctu. Samovy by nasadily ochrany oblek a piskal by si.
  • KIMCID
    jeden čas mě ty videa přišli strašný teď se zase na Sama těším
    • command42
      lebo niektori vidia nejak alpha verziu a robia zavery a odsudia to skor ako to vyskusaju
  • Příjde mi, že při tom přikrčení chodí tak nějak divně? Jako kachna. Do trojky to bylo takvý stylový, ale od Conviction je to divný..
  • Peppa
    Nevím, má tahle setie ještě co říct?
  • TheGGG
    U prvních dvou videjí jsem usnul, třetí mě přesvědčilo ke koupi
  • sracka, ziadne prekvapko.
  • Tohle je ale špatný postup, pokud chcou udělat stealth hru a udělat čest sérii, mají tu hru udělat tak aby šla projet JEN stealth způsobem. Jakmile se ve hře vůbec naskýtá možnost všechno vystřílet bez větších potíží už to pro mě ztrácí značku plnohodnothého "stealth" *7*
    • Je to volba hrace jak to bude hrat. Deus ex, Hitman 5, dishonored, metal gear saga jdou dohrat taky akcnim zpusobem, ale ja jsem volil stealth, protoze me to bavi vice.
    • Podle mého názoru to co tu předvádí je správný přístup, jenže se zasekli na půl cesty. Klidně ať je vícero možností, ale ať už konečně začne ve stealth hrách pracovat A.I.

Představ si tu ukázku, ale s jedním rozdílem - podle individuálního nastavení a memtální situace jsou jednotliví nepřátelé více či méně všímaví i k drobnostem jako vrzání podlahy, stíny nebo zvuk helikoptérky. Při odhalení mrtvoly A.I. neběží jako cvok k mrtvole, ale status ihned vystřelí na "combat mode" a podle waypointů začne skenovat okolí a dávat si pozor na rohy (popřípadě běžní k ní, ale dává pozor na okolí a zůstane stát v bezpečné vzdálenosti).

Atd Atd.... A najednou by vůbec nevadila možnost akčního přístupu, ten by nesl svá rizika v podobě nutnosti ubránit se koordinovaným útokům A.I. jednotek.
    • Lukyz
      Já bych to viděl tak, že pokud chci bejt "nucenej" jet jedině stealth způsobem tak to prostě vezmu od začátku na tu nejtěžší obtížnost, protože pak to asi člověk nevystříli jen tak od pasu a s prstem v nose. Taky má raději původní 4 díly série, ale lepší udělat menší ústupky mainstreamu než už nikdy nehrát další díl SC. Pro mě je největší mínus absence Ironsida *7*
    • Ale napriklad Dishonored po projeti hry na stealth a druhem dohrani v akcnim rezimu jsou pomalu 2 odlisne hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit